- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #69.121
umarim ama sizce altin almamda bu fiyatta normal miiUmarim hayirli zamanda alirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarim ama sizce altin almamda bu fiyatta normal miiUmarim hayirli zamanda alirsiniz![]()
Uzun vadede altin düşmüyor ama tercih sizin.umarim ama sizce altin almamda bu fiyatta normal miiyoksa dolar fln desem oda yuksek
Ben bunun cevabını diğer topige yazdim amaİyigecelerrsss
Geldim baktım burda da anca sohbet muhabeet
İsiniz gücünüz geyikaz birikim yapın nasıl birikim topiğisiniz kız
Alam mı almayam mı höh
Alcaksan al dükkanın önünü kapama abicim
(Bilmeyenler icin;bizim mahallede bize bugun ne bicim birikim topiği ,anca gunluk sohbet dediler)
Para var da biz koycak yer bulamıyorz cünkü![]()
Gördümm bayıldımBen bunun cevabını diğer topige yazdim ama
![]()
Altinin alevî çok yüksek geldi,İyigecelerrsss
Geldim baktım burda da anca sohbet muhabeet
İsiniz gücünüz geyikaz birikim yapın nasıl birikim topiğisiniz kız
Alam mı almayam mı höh
Alcaksan al dükkanın önünü kapama abicim
(Bilmeyenler icin;bizim mahallede bize bugun ne bicim birikim topiği ,anca gunluk sohbet dediler)
Para var da biz koycak yer bulamıyorz cünkü![]()
Altın kışın yukselseydi aleviyle isinirdik doğalgaz masrafı duserdiAltinin alevî çok yüksek geldi,
yaktı geçti hepimizi
Öyle hergün altin alacak para nerde bacım diyeydin
Ha sirayla hergün birine altin alirsak hergün yavaştan ilerleriz
Sohbet olmadan nasil olacak iletişim
6.hissim kuvvetlidir de o kadar da diiil.
Evet 100 lirayı elde tutmak zor ama döviz yapınca altın mantığı bozulmaz bencede bende yaptım bugün 12 euroYok ya ben bugün karar verdim damlaya damlaya göl olur. Arada elimde olan parayla 10 ,10 euro ve dolar atacam. Senede 50 şer tane olsa da hiç olmamasından iyidir. Sonuçta altın alacak para herzaman kısmet olmuyor insana ne yani altın alamıcak kadar paramız olmasada ufaktan döviz yaparız![]()
Hdhdhhdhd çok iyi10 yıllık evliyim.
6 yıl görüşmedim.
4 yıldır görüşüyorum o da senede 1-2
Yani gayet az kullanılmış, mesafeli, evinde sigara içilmemiş, kaza kaydı biraz var ( dizleri platinli ama koşturacak değilsiniz), bir evi var 600-700 bin eder, sağlıklı, dinç hepimizi gömer, sivri dilli, laf sokan yani kendini ifade eden tatlış birisi.
Tüm bakımı, kontrolü yapıldı, değişeni az (dişleri falan)
Pazarlık sünnettir, ciddiyseniz konuşalım.
Daha da çok ısınacak benceAltın kışın yukselseydi aleviyle isinirdik doğalgaz masrafı duserdi
Ayyy çok kötü oldu ama gulun siz yine![]()
Var ama beyaz boya.Evet 100 lirayı elde tutmak zor ama döviz yapınca altın mantığı bozulmaz bencede bende yaptım bugün 12 euro
Hdhdhhdhd çok iyi
Boya var mı usta![]()
Kapilarda değişiklik de yoktur herhal,Evet 100 lirayı elde tutmak zor ama döviz yapınca altın mantığı bozulmaz bencede bende yaptım bugün 12 euro
Hdhdhhdhd çok iyi
Boya var mı usta![]()
Kalsın ben almiyimVar ama beyaz boya.
Yani nur inmiş gibi, Saruman beyazı.
Yalnız bazı arkadaşlar takas falan teklif etmiş. Ben model yükselticem o yüzden sizin eldeki kullanılmışı alıp gene başımı yakamam.
Şimdiden alana hayırlı olsun.
Tavan boyalıymış büyük sıkıntıKapilarda değişiklik de yoktur herhal,
Az kullanılmış ya![]()
Yani şimdi kendisi 70 yıllık.Kapilarda değişiklik de yoktur herhal,
Az kullanılmış ya![]()