• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylanim nereyee güzellik uykusu zamani mi geldi 😊
Dün ezanla evden ciktigimi ve bugün de tedaviye gittigimi göz önüne alınca uykumu alayım dedim turtis.
Bu arada hatırlatın normal düzene geçince ilk iş araba alacağım taksiye servet ödedim yine sabah sabah😠

Demin ikinci el sitelerine biraz ivir zivir koydum, bakalim birsey sata bilcem mi
Ben epey temizlik yaptım ikinci el siteler sayesinde.
Yalnız bir kesim tam fırsatçı.
Makul fiyat yazıyorsun daha indirim olmaz mı yok hediye de yollar misin.
Uç beş ne gelirse kar tabi orası baska

Geçmiş zamanda bireysel emeklilik yapmayı düşünüyordum her ay 100-200 lira gibi..
Onun çokta karlı olmadığını düşünüp 100 liraya euro aldım bugün (12 euro).
Tabi kalıcı değil altın almalık para birikince onunlada altın yapmayı düşünüyorum :rapci:
Aynı kafadanız. Toplu param olmadığında Gr için az az euro biriktirecem altın alacak kadar olunca altına çevirecem🥰

Ben epey temizlik yaptım ikinci el siteler sayesinde.
Yalnız bir kesim tam fırsatçı.
Makul fiyat yazıyorsun daha indirim olmaz mı yok hediye de yollar misin.
Uç beş ne gelirse kar tabi orası baska
ben kargoyla hic ugrasmiyorum, kücük ivir zivir eysalar zaten. Kapidan aliyorlar. Sata bilsem iyi olur, hem evdeki fazlalik gider, hem rasinma icin biraz para birikir, bide cöpe gitmez dogamiz icinde iyi olur.
Kizin bir kac uyku tulumunu satmisdim bide araba koltugunu. Umarim devami gelir.

Bu almanlar da hoş 😆
Keki nasil kavanozlayabiliyorlar ki 🤔😀
keki kavanozda pisiriyorlar da Na sil saklanır bilemedim🤣
Günaydın minik kuğular 🦘 (Ceylan emojisi minikkoala minikkoala 😂)
kız o kangru
Günaydın 🦄
Bu neydi lol bebek emojisi mi 😁
Kizin da yokki ondan ötürü bilmiyor ben 😂
unicorn o cahil sey🤣
Günaydın ceylanlar🦌🦌
En çok sen yaklaştın ama geyik o da🤣🤣

keki kavanozda pisiriyorlar da Na sil saklanır bilemedim🤣
kız o kangru
unicorn o cahil sey🤣

En çok sen yaklaştın ama geyik o da🤣🤣
Ben de onun kanguru olduğunu bilmiyorum çünkü😠 elimizde bu var ne yapalım sen bul ceylanı yeniden günaydın de 😂

Back
X