• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecek 😔 cidden yazık insanlara.Çoluk çocuk çok zorda olan insan var.Virüs ilk çıktığında zengin fakir dinlemiyor, işte çok şey değişcek deniyordu.Ama malesef yine parası olan kendini kurtardı, ronaldo gibiler özel ada alarak hayatına devam ederken, 3 ay işsiz evde oturan asgari ücretli 10 gündür taktığı maskesiyle, tıklım tıkış dolmuş otobüse binerek ekmek alabileceği parayı kazanmak için yollara düştü.Ölümü bile fırsata çeviren insanlığa lanet olsun
+1milyonn

Gerçekten adaletsiz.Her kriz,hastalıkta gariban etkileniyor,fakir iyice fakirleşiyor zengin iyice zenginliyor.Bugün arkadaşlarla işyerinde dakika başı altının nasıl arttığını takip ederken,alım gücümüzün ne kadar düştüğünü, dahada düşeceğini konuştuk.Hele asgari ücret alanlar nasıl geçinecek 😔 cidden yazık insanlara.Çoluk çocuk çok zorda olan insan var.Virüs ilk çıktığında zengin fakir dinlemiyor, işte çok şey değişcek deniyordu.Ama malesef yine parası olan kendini kurtardı, ronaldo gibiler özel ada alarak hayatına devam ederken, 3 ay işsiz evde oturan asgari ücretli 10 gündür taktığı maskesiyle, tıklım tıkış dolmuş otobüse binerek ekmek alabileceği parayı kazanmak için yollara düştü.Ölümü bile fırsata çeviren insanlığa lanet olsun
Maalesef o kadar doğru ki yazdıkların
Keşke biraz da insan ön planda bir düzen olsa

Ben bir iki gram altınla ne zengin olurum ne fakir olurum ama onlar eminim ki çok mutlu olur.
Zaten hesapta olmayan bir paraydi, onların nasibiymis biz aracı olduk
Çok iyi dusunmussunuz canım Allah daha çok versin size 😊😊

Eşimin iş yerindeki şoför aradı akşam,
Ben iş bakicam abi ne diyorsun diye sormuş eşime.
Bizim ise donecegimiz yok ben devletin verdiği para ile donemiyorum çocuk da oldu yetmiyor birşeye demiş.
Eşime de bugün önceki alacaklarından ekstra para geldi, bana yollamıştı.
Bizim ihtiyacimiz yoksa biraz yollayalım mi dedi.
Altın yapacaktım ama içinden geldiyse yollayalim, çocuk birşey istemedi ama belli ki gerçekten zorda rızan varsa yollayalım dedi.
Ben onun zorda olduğunu bilip burada altın sayamayacagima göre tabi ki yolla dedim.
Muhasebeden hesap numarasını aldı, yolladım.
Ne kadar adaletsiz bir dünya diye bir posta saydirdim sonra orası ayrı 😠
Ne güzel yüreklisiniz karı koca🧿🧿🧿

Back
X