• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın
İdrar yollarım enfeksiyon kapmış maalesef:KK43:
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Gecmis olsnn
O merette agrı yapar fena ya😣

Günaydın
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
çok geçmiş olsun canım

Günaydın
Çok geçmiş olsun iyiniyetli iyiniyetli ..

Sağol canimm tuttugumu yatırıma :KK39: :KK48: arıyorum. Olsa da daha atsam kenara
biraz tüyo versene canım, bizede fikir olur, nerelerden tasarruf yapıyorsun misal?
Bunu yazarken cafede kahve yudumluyorum, onu içmiyeydim evde içeydi dahada tasarruf olurdu herhalde 😂😂😂

Selam kızlar 🌸

Benim kuzenlerden biri sünnet mevludu yapacak olan kuzene hediye göndermeyeceğim demiş, ablam ve ben şok 😱
Onun düğününde çeyrekler gelirken iyiydi,
Eh çalışmıyor ama kocasının ailesinin durumu iyi herşeylerini onlar yaptı zaten maddi evlilik yaptı diyebilirim.
Biz çeyrek göndereceğiz annemden.
Ayiptir zarfa at bi 100 tl dimi.
Birde ne dese beğenirsiniz (şu an çocuğu yok)
Benim oğlum bile olsa sünnet düğün/mevlud yapmayacağım 😮

Ben bu bakış açısının iyi niyetinden şüphe ederim, ben de kendi düğünümde çok karşılaştım. "banane onlar da yapmasalardı" da en sık duyduğum cümle oluyor. Ben bana yapılanın karşılığını verme telaşına düşüyorum hep. Benim halamın oğlu bana evlenirken bilezik taktı. Kardeş gibi büyüdük, çocuğu da yeğenim gibidir. Şimdi kızı evleniyor. Ben de bu sıkışık zamanda olmamıza, altın bu fiyatta olmasına rağmen kızına bilezik aldım, haftasonu götüreceğim. Hediye işi bir nevi borç bence, sosyal gün.

Benim derin dondurucum Regal marka, bimden almistim.
Evlenirken piremsees ben, tüm eşyaları bosc marka Alman üretimi aldım,
dondurucu alırken 1/3 fiyatiydi Bosch ile.
Yorumlara baktım herkes memnun, aynı işi görüyor diyip aldım.
Normalde olsa almam orası ayrı ama 300 TL gibi bir para odemistim, birşey olsa büyük rakam değil diyip aldım.
Ama masallah diyeyim A++ olmasu dışında taş gibi.

Al benden de o kadar K kahvemsi mutluluk , ben de a101den almıştım 399₺ydi. O kadar seviyorum ki adını Ece koydum 😂 tabisi keşke daha çok çekmecesi olsaydı ama ben de konserve yapıyorum yetiyor çok şükür.

Evet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarr:olamaz:. Sağolasın

Çok geçmiş olsun iyiniyetli iyiniyetli , benim göbek adım gibi bir şey malesef. Yıllarca her yolu denedim benim ağrımı anlık dindiren tek ilaç bir kas gevşetici, özelden yazayım sana. Bir hemşire arkadaşım önermişti, her içtiğimde bir hayır duası gönderiyorum. Antibiyotik ve bol sıvı şart kesinlikle. Bir de portakal suyu çok iyi geliyor, c vitamini yani.

Back
X