• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyiniyetli iyiniyetli Geçmiş olsun.

Eğer çok sık oluyorsan sistit cranberry takviyesinin de çok işe yaradığını okudum . Hatta instagramda sağlıklıyaşıyoruz diye bir sayfa var, idrar yolu enfrksiyonunu sadece venatura cranberry ve d mannoz takviyesi kullanarak atlattı.

Şimdi tam da zamanı kızılcığın bol bol tüketebilirsin😊
[
Teşekkürler tavsiye için.
Doktor antibiyotik verdi. Benim ki bayağı sıkıntılı antibiyotiksiz geçmez canım :KK68:

işleri hal ettim, vergic yoktu ona daha email attarım sonra, en azından evrakları bıraktım. Senelik metro biletime cıkış verdim. İki ay metro biletimi aylık alırım, taşınınca farklı bilet gerekecek, onuda senelik alırım daha uyguna geliyor.
Kuaförüme çiçek aldım, şimdide bir cafede oturup kahve mi içiyorum. Birazdan giderim kuaföre. Eşim evde cocukla kahvaltı yapıyorlarmış 😁
Yarın dükkanlar kapalı burda, bayram. Pazar günleri zaten hep kapalı. Evde eksik var mı diye düşünüyorum.
Bide kızıma 3-4 parça kıyafet aldım ve yagmur ayakabısı. Baya indirimdeydi
yarin ne bayrami iyi ki söyledin bak. her yer kapali olur.

Kızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
aaa kac yasindasin canim ben de olabilirim yakinda benim de annemden miras.

Kızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
Biraz erken sanki ama genetik faktörler çok etkiliyor bizi cnm

Zaten evliliklerde sorunların çoğu bu denge meselesini kuramamaktan çıkıyor.
Enişte en başından soylemekle çok iyi yapmış, her ne kadar iyi anlaşıyor olsanız da bu laf ailenin kulagina küpe olur. Enişteye 👏👏👏👏
hem kendi hem benim ailemle dengeyi çok iyi tutuyor. Eş konusunda kendimi çok şanşlı hissediyorum gerçekten.

Back
X