• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim
Annemin iyi haberini almadan moralim duzelmeyecek sanirim
Evet 3 veya 4 ay koruyormus bizi antikorlar en azından kışı rahat geçireceğim
Birde aylardır uğraşıp 1 kilo verememiştim. Hiç ugrasmadan 2 kilom gitmis🤣
Hoş geldin 66larrr🙈
3 4 ay bir nebze rahat olacaksın demek 🙈
66 😃 iyiymiş

karamelli_turta karamelli_turta teşekkür ederim canım☺️
2000 eksi hesabımı kapattım 1500 lira kredi kartı ödemesi 462 den 3 gram altın aldım aylardır kendi hesabımdan almıyordum siftah yaptım bakalım🤩13 lirada vergi kesti :işsiz: 750 tl ayırdım arttırabilirsem ay sonuna doğru tekrar alım yapabilirim yada çocukların kumbaralarındaki ile üstünü tamamlayıp fiziki altın alacağım🤔ufak tefek eksiklerde var acele etmeden yavaş yavaş alacağımki her ay kenara bişeyler atabilelim☺️

karamelli_turta karamelli_turta teşekkür ederim canım☺
2000 eksi hesabımı kapattım 1500 lira kredi kartı ödemesi 462 den 3 gram altın aldım aylardır kendi hesabımdan almıyordum siftah yaptım bakalım🤩13 lirada vergi kesti :işsiz: 750 tl ayırdım arttırabilirsem ay sonuna doğru tekrar alım yapabilirim yada çocukların kumbaralarındaki ile üstünü tamamlayıp fiziki altın alacağım🤔ufak tefek eksiklerde var acele etmeden yavaş yavaş alacağımki her ay kenara bişeyler atabilelim☺
Bereketli olsun cnm ekliyorum.
Sen siftahi yaptin hadi bakalım bende sirada bekleyeyim 🙂

Gözün aydın turtis.
Herkesin senin gibi gelini olmalı.
Hem KV, hem gorumceyi seven nadir gelin vardır
Herşey biraz da karşılıklı🧡
Onlar benimle iyiyse, ben neden fesatlik barindirayim içimde.
Büyük görümcem bgdeki evin anahtarindan yedek yaptırmış kahvemsim, memlekete giderken bana verdi.
Gittiğinizde kalacak yeriniz var,bu anahtar sizin dedi.
Helâl olsun.
Insanın gönlü bir hoş oluyor gidilemese de,böyle düşünmesi bile ne güzel.
Seviyorum ben kvmi de görümcelerimi de böyle olunca herşey daha kolay tâbi.

Büyük görümcem bgdeki evin anahtarindan yedek yaptırmış kahvemsim, memlekete giderken bana verdi.
Helâl olsun.
Maşallah canım
Evin anahtarıni vermek çok ince bir hareket 👏

Helâl olsun.
Ne güzel, maşallah 🧿😍

Benim yakışıklı oğlum artik tetanozlu ablalari teyzeleri 🧡
Ya kıyamam tüm gece ağrısı olur mu onu düşündüm hep.
Can bağı başka birşey değil 😌
El kadarki bebekliği gözümün önüne gelip duruyor büyüdü de inanamiyor insan.

Kuzenimin çocuguna sünnet mevludu takisi gönderdim çeyrek altını hazırlayıp verdim anneme.
Üstümden çıksın.
En yakin zamanda yerine almaliyim çocuklarımın takilarindan verdim.
oys asi mi oldu pasa ❤️

Selammm☺️
Dün akşam oğlan kulağım çok ağrıyor dedi daha önce de kulak iltihabi geçirdiği için tahmin ettim ağrı kesici verip damla damlattım daha önceden elimizde olan açılmamış şişeden ama geçmedi😞mecbur kaldım çok ağrısı olunca eşimde işteydi kızı arkadaşa bırakıp oğlanı özel hastaneye götürdüm :KK43: doktor muayene edene kadar 3 kere ateşimiz ölçüldü herbiri farklı yerde😳Survıvor parkuru gibiydi😅antibiyotik verdiler serum bağlandı çok tedirgin gittik geldik ama çok şükür kalabalık değildi.11 de anca evde olduk yemekte yiyemedik malum o saatte ne bulduysam atıştırdım uyudum yorgunlukla oğlan zaten ilaçtan mayıştı😕sabah çok şükür ağrısı yoktu kreşe bıraktım geldim işe:işsiz:nedense sanki dünden sabahtan beri işteymişim gibi hissediyorum😫dün eşim oğlanın odasına ve mutfağa güneşlik sipariş verdi🤣baktı ben vakit bulup evle ilgilenmeye yetişemeyince el attı duruma iyi oldu:KK48:
cok gecmis olsun canim. Insanin ici parcalaniyor cocuklarin en ufak agrisi oldugunda ❤️

Çok teşekkür ederim
Annemin iyi haberini almadan moralim duzelmeyecek sanirim
Evet 3 veya 4 ay koruyormus bizi antikorlar en azından kışı rahat geçireceğim
Birde aylardır uğraşıp 1 kilo verememiştim. Hiç ugrasmadan 2 kilom gitmis🤣
Hoş geldin 66larrr🙈
evet positiv yanlarini düsünelim 😀

Back
X