• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sagol canım Allah razı olsun valla epey yoruldum ya her aksam ev sılmekten gınaa geldım hala ayaklarımızın altı hep toz
bu aksam halıları serdım napım artık kirlenırse kırlensın bi süre hep böyle toz çıkar dedıler
Yeni evin temizlik derdi hiç bitmez, ben ilk ay her akşam ev sildim. Her herden inşaat pisliği, toz çıkıyordu ki evi temizleyip verdiler. O kadar detaylı temizlik yaptim, En sonunda yeterrr diyip akışına bıraktım 🤭

Hoşbulduk Teşekkürler Yaş 26 Bekarım . Makina mühendisiyim tasarımla ılgılenıyorum . Çeyrek yapmaya başladım inşallah pişman olmam
Altın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.
Erken yaşta birikim bilincinde olduğun için de tebrik ederim

Esimin bir ablasi bize 4 saat uzak. Esimde iki yildir görmedi, izni hep türkye icin kullaninca. Haftaya 5 günlügüne gidecek, cok sevincli. Annemde ayni gün kendi evine döncek. Bende kizimla artik 5 gün keyf yapip arkadaslarla bulusurum zamanlari olursa.
Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yok😱
İki yıl uzun bir süre

Altın uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı, alıp unutursan ileride sevinirsin. Ytd.
Erken yaşta birikim bilincinde olduğun için de tebrik ederim
Bundan sonra dedıgınız gıbı uzun sure altın bırıkımı veya bellıde olmaz bankadan gram altınada başlayabılırım

Doktora yeterlik tatlım 🙏🏻💜
Başarılar cnmm😌
Hedef Yıl Sonuna Kadar 15 Çeyrek Altın . Yarın 2 Tane alıcam .
Hoşgeldiniz,altin candir 😀
Kendime bir sürü bakım yaptim, malum kraliçe anama gidiyoruz yarın 🤣
Ufak bir valiz de yaptım iki üç gün kalacagiz.
Tatlı yaptım, birer kavanozda lutis ve soslardan anneme ve geline koydum.
Sabah erkenden kardeşim gelip alacak kahvaltıyı da birlikte yapacağız. Pandemi süresince nikah ve düğün dışında görüşmedik.
6,5 ay sonra ilk kez ailemle uzun vakit geçireceğiz. İlk kez aileden uzak yaşayıp her fırsatta memlekete gitmek isteyenleri anladım, zormuş 🥺
Çok sevindim canım, özlem ne zor gerçekten.

Yeni evin temizlik derdi hiç bitmez, ben ilk ay her akşam ev sildim. Her herden inşaat pisliği, toz çıkıyordu ki evi temizleyip verdiler. O kadar detaylı temizlik yaptim, En sonunda yeterrr diyip akışına bıraktım 🤭
aynen canım ay her aksam sil sil bi hal oldum ya daha bi keyif yapamadım evde bide yavrukuşum 20.30 gıbı uyuyo e o saatten sonra dinlenmek ıstıyo vucut.Allahın ıznıyle ıns her sey duzene girer.
ay mutfakcının da enıstesı ölmüş gelecekti bugun. ustalarla iş ne zormus ya bi kombici bekle bi mutfakcı bekle.
banyoda da bı yerde su kaçagı var usta getirtcek ona da muteahhıt

Yazdım yazdım silindi:kızgın: site hata verdi sanırım iyi akşamlar kızlar yarın benimde ablamlar geliyor şehir dışından aylardır görüşmüyoruz ve yeğenim pandemi boyunca annemler baktığı için annesinden uzaktaydı kreşler açılınca geri döndü evine ama o süreçte dişini sıksın diye çok söz vermiştim🤭şimdi bir teyze olarak kolları sıvadım yarına hazırlık yapıyorum:hamarat:hediyemizi aldık yemekler için ön hazırlığımı yaptım şimdi tatlı yapıyorum☺️Çocuklarda çok heyecea yaptılar çok özlemişlerdi kuzenlerini elimizden geldiği kadar dikkat ederek hasret gidereceğiz inşallah🤲🏻İş çıkışı toptan marketten 330 liralık kahvaltılık yiğenime barbie bebek şeker yedek şampuan ıslak mendil vs aldık yarın onlar gelmeden vakit kalırsa buzluğu düzenleyip fazladan aldığım kaşar ve tereyağdan buzluğa atacağım ihtiyaç bitti dedikçe şuda kenarda dursunlar başlıyor bu stok işine sayenizde girdim bende umarım kışa sağlam hazırlanabilirm🙈

Haftasonu da mı bir araya gelme imkanları yok😱
İki yıl uzun bir süre
deymiyordu canım. Eşim anca cumartesi sabah yolla cıka bilirdi ve görümcem haftasonları çalışıyor.
Böyle en azından bolca vakit hem cocuklarla hem ablasıyla geçirir.

kızı zor uyuttum bugün. Halende dönüp duruyor. Bugün ilk kez bebeginide yataga getirdi, gülmekten öldüm. Onla dönmege çalışıyor. Bebekte kocaman 😂
Günler nasıl çabuk geçiyor. Yapmam gereken daha okadar işim varki ve işe dönmeme az kaldı 🤷‍♀️
Bugün pek birşey yapmadım felaket sıcaktı burası. Yarın artık serinleşecekmiş. Sonbahar kapıda zaten.

Back
X