• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
Neyse doktor bunu sormuş: “Eldeki, kollardaki sinirler çokyıpranmış. Evlere temizlige mi gidiyordun?”
😂😂😂
Yani siz siz olun abartmayın bu temizlik işlerini, faturası 20 yıl sonra geliyor çünkü.
İyi davranın kendinize 😘
👏

Eşimin halasının ellerinde ve bileklerinde sürekli agrı ve uyuşma oldugu için doktora götürmüşlerdi. Felaket titiz, evdeki bulaşıkmakinesine güvenmez, elle yıkar bulaşıkları, çamaşır suyu kokusundan bayılcaktım nerdese okadar kullanıyor yani.
Neyse doktor bunu sormuş: “Eldeki, kollardaki sinirler çokyıpranmış. Evlere temizlige mi gidiyordun?”
😂😂😂
Yani siz siz olun abartmayın bu temizlik işlerini, faturası 20 yıl sonra geliyor çünkü.
İyi davranın kendinize 😘
Kendini böyle kurtaramazsın Asmin 😂😂

Ellerine sağlık canım.
Üzme kendini, toparlanmaya çalış iyileşecek anacigin..

Asmin bu sana biçilmiş kaftan gibi yakışır, özelime foto isterim işinin başındayken eğer olursa 😁

🧡

Aklin yolu bir 😆

K kahvemsi mutluluk kahvemsim toptan bitirdin temizliği, ellerine sağlık canımm
Yasayamadigimiz yaza elveda temizliği oldu🤣

Benimki cam silmıyor ya :( seninki siliyor mu Kahvemsi? Kıskanırım vala..
Ben cam siliyorum.
Bezini değiştirip ıslak ile kopurtuyorum, duruluyorum.
Kuru bez takip kurutuyorum.
Banyo fayanslari ve mutfak duvarını da siliyorum.
En son gardrobu üstünü sildim
Her yeri siliyorum yani 🤣

Ben cam siliyorum.
seninki vip ahmetlikden çıkıp köle isora olmuş resmen 😂

Ben cam siliyorum.
Gardrobun üstü benim de aklimda, onlar yeni alındığı için orda kullanmadım daha:)

😂😂😂
İyi davranın kendinize 😘
Ama onunki hastalık boyutunda
Ben normalden bir tık daha titiz oldugumu kabul ediyorum ama böyle detaylı temizliği de hergun yapmıyorum. Her evde detaylı temizliğin zaman zaman yapılması gerekiyor bence, içinde yasiyoruz sonuçta.
Bir de alışkanlıkla ilgili sanırım.
Ben de isterdim bir tane bayan hanım abla gelsin pırıl pırıl yapsın heryeri, ben alayım kahvemi oturayim ama virüs var, calismiyoruz da.

İzaura yi da biliyor 👏
Ürün kaliteli hakkını veriyorum ben🤣
Vip Ahmet mop her kadının hakki 🤭
birdaha türkyeye geldigimde su vip ahmete bi bakcam cidden anlamıyorum özeligini 🤷‍♀️
Ben makineyle yerleri cekiyorum, ardından paspasla siliyorum. Sonra paspadı yıkayıp, suyumu degiltirip obir odaya geçiyorum. Ahmetin yaptıgı nedirrrr? 🤷‍♀️

Back
X