• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım, sen İzmir'de mıydın
SAĞOL CANIM EVET İZMİR DE YAŞIYORUM
Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasin

Allahım yaaa insanlar başına gelmeden anlamayacaklar galiba😒

En az 4 ay olmazsın dedi ama belirtiler aynı diye yaptı. Sonuc geldi çok sukur negatiff
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN
Selam kızlar
İzmirdeki arkadaşlar, yakınları İzmir de olanlar ve acıyı derinden hisseden herkese geçmiş olsun😞
Cuma günü iş yoğunluğundan haberlere bakamamıştım çok dün bütün gün haberleri izledim ne kadar zor bunları yaşamak... bende çocukluğumda deprem geçirdim, günlerce çadırda yattık ama şükrederek hatırlıyorum tabi rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin😞
Sonrası bir şekilde halloluyor her şeyin başı sağlık...
Bugün haftaiçine birkaç çeşit yemek yapıp kışlıkları çıkartacağım başladım ne zaman bitecek bilmiyorum😕
Maddi durumlar karışık gerilemiyoruz şükür ama farklı durumlar var hayır duanızı alırım 😐
ÇOK SAĞOL CANIM
cok gecmis olsun canim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Âmin canım rabbim herkese ferahlik versin inşallah.

Ben doğalgazı açtım burasi çok soğuk oluyor gece, ayazimiz malûm meşhur.
Kisliklari da 3 hafta önce çıkardım.

Size de geçmiş olsun canım:KK43:

Ya ben cidden anlamiyorum şu ortayaş rahatlığını 😒😤
Bizimkiler de benzeri çünkü, kv geçen istanbula düğüne gitti gitme dediğim hâlde.
Neymiş onlar bize gelmiş 😧
SAĞOL CANIM
Bu arada kitap okuyorsun sanirim baby.
G.Budayicioglunun Camdaki Kiz kitabini okudum of çok güzeldi. Zaten doğduğun ev kaderindir dizisi o kitaptan esinlenmis.
Dur bir kısım kitaplarımı atayim.
Bunlar okuyacaklarimin sadece 3te 1i 🤭Eki Görüntüle 2714573
BEN DE GÜLSEREN BUDAYICIOĞLUNUN TÜM SERİSİNİ OKUDUM GERÇEKTEN BÜTÜN KİTAPLARI MUHTEŞEM

yeminle böyle berbat calisian bir sirket hayatimdahörmedim. Az kaldi cinnet gecirmeme. Kontrati gecen hafta yanlis adresse yollamislar, simdide imzasiz kontrat verdiler elime, neymis onlarda usul öylemis.
Sonra onlar imzaliyormus.
Yeminle onlara mecbur olmasaydim lüfürü basacaktim bugün. Artik deli etdiler beni

Selâm kızlar.
Benim büyük oğlum da tıpatıp babasi 😂
Fiziksel , karakteristik hepsi.
Daha çekingen,daha ciddi fln.
Küçük fiziksel babasi ama karakter ben 🤣
Çok konuşur,hep konuşur, herşey hakkinda fikri vardir,okulda oyun gruplarini o kurar,yetiskinlerle de sohbet eder sevecen ve canayakindir 😁
Koca bile der hep ...e aynı sen 😆😆

Bende seviniyorum oğlum bari bana çekmiş cok esprili eğlenceli bi çocuk. Öğretmeni bile söylüyor çok güldürüyor bizi sınıfta diye.
kız aynı baba. Yarın bulur suratını cekecek birini🤣 Kaderleri güzel olsun inş.

Biz oğlusla acayip komik videolar çekiyoruz o sırada kızım kaciyo beni cekmeyin diye . Hiç sevmez öyle şeyleri. Herşeyi kafaya takar dünyayı kendine zindan eder. Aynı babasi🤣
😁😁
Benim küçüğün öğretmeni de bazen diyor derste arkadaşlarını guldurup konuşturuyor diye 😆

Biz de verecegiz. Ben kendi adima bir o kadar verecegim 😊 sen kac kilo vermek istiyorsun?
Benimde vermem lazım kızlar.Bir ara 90 kg yu gördüm 🙈 şimdi 82.5 dayım ama 3 ayda filan verdim o 7 kg yu 😂 tabi 67 kg dan bu kg lara çıkınca 2 yıl içinde çok kötü oluyo.Bende 65 lere bi insem süper olacak ama acelem yok.kendimi yıpratmadan sağlıklı ve dengeli beslenerek vermeye çalışıyorum.yaza kadar verirsem fazlalıkları süper olacak.Valla ben 100 gr bile versem acayip mutlu oluyorum.Hep 1 kg altını hedefliyorum,şimdi 81 leri hedefliyorum mesela.81 görürsem bir daha 82 lere görmüycem diyorum kendime ve yoluma devam ediyorum.

Son düzenleme:
Back
X