• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım.
Neden oldu ki acaba hiç başına gelmedi duymadim da.

Geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun canım😥

günaydin kizlar

kronikuykucu kronikuykucu
gecmis olsun canim
sagolun kızlar çok tsk ederim
sükür detaylı ultrasonda bısey cıkmadı gebelıkten dolayı tahrıbat olusmus olabılır dedi doktor.suyum üst sınırdaydı benım karnımda çok olmadıgı için aşırı gergın duruyodu karnım patlayacak gıbı muhtemelen o zamanlar kaslarda yıpranma oldu. evde karın hareketleri yapıcam ıns bakalım

sükür detaylı ultrasonda bısey cıkmadı gebelıkten dolayı tahrıbat olusmus olabılır dedi doktor.suyum üst sınırdaydı benım karnımda çok olmadıgı için aşırı gergın duruyodu karnım patlayacak gıbı muhtemelen o zamanlar kaslarda yıpranma oldu. evde karın hareketleri yapıcam ıns bakalım
sevindim ciddi birsey cikmamasina canim

Bu aksamin menüsü ıspanak boregiii
Öğleden sonra evdeydim boş duramadım yine

Eklentiler

• 20201109_180910.webp
    20201109_180910.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 77
Cok sükür
Bunla gecmis olsn cnm🙏🏻

telve kıvamında kahvemsiden merhaba kızlar.
Bugün çok gergin bir gün oldu.
Ciddi ciddi çok zorlandigim konular var işle ilgili ve ekibim de maalesef çok yetersiz.
Yaptığım tüm planlamalar elimde patlıyor.
Hergun yeni sorunlarla karşılaşmaktan neye nasıl çözüm uretecegimi şaşırdım.

Back
X