Selam kizlar
bugün cok yoruldum. Sabah carsiya gittdik bana kislik ayakabi gerek diye. Sadece bir dükkan buldum burda, ordanda birsey begenenedim. Biraz arastirmaliyim, nenerde satiliyor burda diye. Ardindan markete gittik, 90€ alisveris yaptik. Cikinca kizin uykusu geldi. Acele acele eve döndük. Ben onu uyuturken esim et kizarti. Tefal opti grill almisdik, onda kizartti. Pahaliydi ama cidden güzel pisiyor etler. Deydi fiyatina.
Yemek yedim, türk marketine gittim, ordanda eve ve kiza su aldim. Kapida biraktim, esim inip yukari tasidi.
Kiz uyaninca onu doyurdum, elbise posetlerini bosaltmaya devam ettim. Saat 9 gibi yorduldugum ve basim agridigi icin biraktim. Esime dedim yarin devam eder bitiririm. Cevab: insallah obir güne birakmazsin

sinir oldum o lafina devam ettim. Ben onun yaptiklarini taktir ediyorum, ama o benim yaptiklarimi görmüyor. Tembel gözüyle bakiyor.
Gece 23 e kadar devam ettik. Iki poset kaldi, kizin kiyafetleri, onlarida sabah yaparim. Pasam bir kac gün calisacak mis, en azindan sakin kafayla isimi yaparim.
Ev komple bi temizlenmeli, kizi disari götürmeliyim, hic ilgilenmedim kac gündür. Yemek yapilmali. Telefon islerim var.
Benden bu kadar.