• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında düşünmedim değil ama kk kullanım özürlü olduğumuz için kklari hep iptal etmiştim, dayanamadım yine gittim aldım 2 bankadan bir kaç ay önce, sonrada yemin verdim sadece altın alacağım kartlardan, taksit yapıp gün gibi ödeyeceğim diye.simdi yeminimi de bozmak istemiyorum aslında..bi dusuneyim bu durumu ben.
Bende tek bu konuda yeminli benimdir diyordum. Bende büyük yemin ettim. Kk elimi sürmüyorum. 8 senedir de kullanmıyorum zaten

karamelli_turta karamelli_turta
canim ablan nasil oldu?

Benimde kiz nezle olmus. Corba icirip yatirdim, yaninada sogan koydum rahat nefes alsin diye.
Gözü yasariyordu, anne gözüm bozulmus diyor 😂❤️
Yarin belediyede randevum var, iptal edemem. Esim kiza bakacak, ben gidip gelcem.
Haftayada artik yine haftalik bütcelerle calismaya basliyacagim. Yine düzene girmenin vakti geldi.

karamelli_turta karamelli_turta
canim ablan nasil oldu?

Benimde kiz nezle olmus. Corba icirip yatirdim, yaninada sogan koydum rahat nefes alsin diye.
Gözü yasariyordu, anne gözüm bozulmus diyor 😂❤️
Yarin belediyede randevum var, iptal edemem. Esim kiza bakacak, ben gidip gelcem.
Haftayada artik yine haftalik bütcelerle calismaya basliyacagim. Yine düzene girmenin vakti geldi.
Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Dilim dilim limon yiyor varya.
Çok şükür iyileşiyor.
Geçmiş olsun minigine hava değişikliği bile etkiliyor.

Günaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldum🤣 hayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence
4 günde 2.5 kg muhteşem bir rakam 😍 neler yaptın anlatır mısın?

Son düzenleme:
Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Dilim dilim limon yiyor varya.
Çok şükür iyileşiyor.
Geçmiş olsun minigine hava değişikliği bile etkiliyor.
sagol canim. Keyfi ve istahi yerinde masallah, sadece sümüklü ve aradabir öksürüyor.
Ablanin iyiye gitmesine cok sevindim canim 🧿

Kommmşuuulaarrrrğğ napiyonuz?

A Asmin75 ev mi aldin canim ayy bizim topikde ben mi kacirdim acep yazmadin mi yoksa hayirli olsun 🤗
Hoşgeldin kapı komşumuz 🙋
Beyin nasıl oldu,her şey yolundadır inşallah. Çoluk çocuk nasıllar.
Ay pek 60 yaş üstü muhabbeti oldu bu da. 🤣🤣

Selam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti🐈
karamelli_turta karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında😂
Colombre Colombre canım 💞
mavimli mavimli maşallah birikimlerin iyi gidiyor, bereketli olsun canım.
kronikuykucu kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim😞
babyloading87 babyloading87 bunu okuyan kör oldu 🤪
Atladigim kimse kalmadı umarim

Selam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti🐈
karamelli_turta karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında😂
kronikuykucu kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim😞
Sana bir masallah birakayim 🐳 🌈💖😀

Selam kızlar
kız bulduk ya aşıyı 😄 hataylılar buldu 😄 bunlar bize taşınmada yardımcı olan arkadaşlar canım. Yanı gel taşı plımı pırtımı ama çayımı içme de olmaz 😄
Senin şu yeni işin hiç sevmedim bilesin. Eski şirket ne yapıyor? Orda daha rahattık ya

tr_lelli tr_lelli seni görmek ne güzel 💖 nasilsin coktandir ugrayamadim senin topige. Bebis napiyor 🐳
Sagol canim bende bebisden firsat buldukca bakiyorum foruma sizede göz atiyorum🤗
iyi cok sukur buyuyo 6.ayimiz bitiyor😊
sen nasilsin nasil gidiyor

Back
X