• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafasi bir dünya kahvemsimin bu ara 🌷 ondandir

Büyük hiç değişmiyor mü, hep aynı galiba.
Turtisim beni çok iyi anladığın için teşekkür ederim beybisi💞
Kaç yıllık emek verdiğim yer ile vedalasmisim zor bir gün, tazminat askıda kaldı ki burası çok daha önemli ama anlayan kim
Ayyy idare edin azıcık Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii 🤪

Philips azur buhar kaznanli benim kullanmadığım.
9 yıl bitti, maşallah diyeyim taş gibi.
Ama ben de A Asmin75 gibi ayda bir falan kullandım🙈
Kullanımı çok pratik, jilet gibi yapıyor, askıda kıyafete tutunca bile Buhari yetiyor
Bundan al turtis
tesadüf bendede aynisi varda, ayda bir kullanan @thewhitcher di canim 😂

ven yil da bir kullaniyorum 😂😂😂

Öğlenden sonra telefon geldi, eski şirkete geçip kalan iş devrini yaptım. Tazminat konusuna pek girmedik. Bu ay geçsin tekrar konuşacağız
Ben de o para in üstüne koca bir sürahi şu ictigim için çok ustelemedim ama simdilik
degisen birsey yok mu eski sirketin durumunda?

Yine karıştırdı benle asmini🤣

Elektronik demişken nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee
kiz alvebir odaya kilitle. Kahve istediginde kap 10 lirasini! 😂

Yok canım, sıkıntı devam ediyor.
İşler düzelince ödeyelim dedi.
Garantisi yok ki düzeleceğinin.
Bana şimdi lazım azar azar ödeyin dedim.
Öbür ay bakalım dedi.
parca parca gelincede insan birsey anlamiyor, yinede hic den iyi olurdu, Insallah alirsin canim

Bugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem 😂
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence 😂
Benim de istek listemde o katyalar var 🤭
Bence biraz ısrar et, büyük kolaylık olur

kalktım dedim herkes uyurken yerlerisileyim, yarına kalmasın. Benim köfte, hadi gel şarap içelim dedi 😂 yerler kirli kaldı, ama şarap güzel di 😂 robot konusundada anlaşdık. Almak istiyorsan al diyor. Yani kızlar, sarap içerken böyle konular konuşulurmuş adamlarla bence. 😂 bir kaç şişe daha alim eve, konuşmak istedigim bir kaç şey daha vardı 😂

tesadüf bendede aynisi varda, ayda bir kullanan @thewhitcher di canim 😂

ven yil da bir kullaniyorum 😂😂😂
Yil da bir 🤣🤣 iyiymiş cano
Yok canım, sıkıntı devam ediyor.
İşler düzelince ödeyelim dedi.
Garantisi yok ki düzeleceğinin.
Bana şimdi lazım azar azar ödeyin dedim.
Öbür ay bakalım dedi.
Tazminati taksit taksit versede olur.
Çok da takma cnm sonuçta aradığın gibi hemen işini buldun hemde böyle bir dönemde 🍁
Bugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem 😂
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence 😂
Sen ne yapican ha 😆😆

Back
X