• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hm su mu yeterince piriz, özelikle ocakla firin icin piriz...tuzlu ola binir canim ya
Pencere de acacagim. Oda hemen yan oda yani Almanlarin yemek odasi mantigi. Cok sacma kocaman bir alan ve arada simdilik duvar yok. Oraya mutfagimi tasiyip, eski mutfagi calisma odasinda dönüstürecegim. Araya duvar örecegim. Yani fazladan bir oda kazanacagim. Bir de ada mutfak yaptiracagim. Sömineyi degistirecegim. Benim bütün yilin maasi bu islere gidecek belli.

Kizlar selam biz maalesef ani bir kararla sıkı bir lock down a girdik.. Christmastan sonra bekliyorduk ama boyle ani olması herkesi biraz endişelendiriyor.. Hülümet bişeyler mi saklıyor diye.. Neladar süreceği konusunda da hiçbir bilgi yok!

Neyseki biz ctesı günü İngiltere tarafına geçip cok hakkettıhimiz bir haftasonu geçirdik 3 çift olarak... Bizim burda 6 dan sonra heryer kapanıyordu ve de alkol servisi yoktu... Çook güzel tarihi bir koydeydı otel.. ilk varinca sirt çantalarımıza içki ayıp yürüyüş yaptık hem de içtik... Akşamina da dişarda çadırda oturduk, ateşte yaktılar bize, çok eğlendik.. Bu yıl hiçnirsey yapamamiştık çook moral oldu... Çok eğlendik.. Kötü haberi de gece eglenceden sonra duyduk..
Ne güzel eğlenmişsiniz hem de tam kapanmadan önce. İngilterenin bu durumu hepimizi endişelendirdi. ortada daha ciddi bir şey var diye düşündürüyor.

T tatlu bereketli olsun canım.
okyonus okyonus dün ben de kabak tatlısı yapmıştım ama şekeri çok az gelmiş, bayağı yavan olmuş. Tekrar şeker koyup bu sefer fırına koysam kurtarır mıyım?

Bu hafta sağlam bir alışveriş listesi yapmam lazım. Stok falan kalmadı. Yıl başından sonra zamlar daha da arsızlaşır.

okyonus okyonus dün ben de kabak tatlısı yapmıştım ama şekeri çok az gelmiş, bayağı yavan olmuş. Tekrar şeker koyup bu sefer fırına koysam kurtarır mıyım?

Bu hafta sağlam bir alışveriş listesi yapmam lazım. Stok falan kalmadı. Yıl başından sonra zamlar daha da arsızlaşır.
Tahin döksen üzerine nasil olur abaca.

Ben zaten as şekerli yapıyorum ama az şeker atıp fırına atsan olur bence

Kizlar selam biz maalesef ani bir kararla sıkı bir lock down a girdik.. Christmastan sonra bekliyorduk ama boyle ani olması herkesi biraz endişelendiriyor.. Hülümet bişeyler mi saklıyor diye.. Neladar süreceği konusunda da hiçbir bilgi yok!

Neyseki biz ctesı günü İngiltere tarafına geçip cok hakkettıhimiz bir haftasonu geçirdik 3 çift olarak... Bizim burda 6 dan sonra heryer kapanıyordu ve de alkol servisi yoktu... Çook güzel tarihi bir koydeydı otel.. ilk varinca sirt çantalarımıza içki ayıp yürüyüş yaptık hem de içtik... Akşamina da dişarda çadırda oturduk, ateşte yaktılar bize, çok eğlendik.. Bu yıl hiçnirsey yapamamiştık çook moral oldu... Çok eğlendik.. Kötü haberi de gece eglenceden sonra duyduk..
Canim dikat edin kendinize. Virus mutationa ugramis, özelikle ingilterede su an.
Artik asi olmam diyende mecbur olcak gibi, yoksa hic bir zaman normal hayata dönemiyecegiz. Hic birimiz.

Back
X