• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabanın sigortasini ödeyemedim trafiğe çıkamam(borcunu vermeyen kişiyse sen ondan borç iste sigorta ödeyecem diye🤣)
Arabanın lastiği patladı değiştiremem 🤣
Arabayı arkadas ödünç aldi taksiyle gelin🤣
Cocuk arabaya kustu koltuklar islak gelemem🤣
Al sana taktik🤣🤣
Ahahaha süper taktikmis 😁 özellikle şu sigrta yaptiramadim meselesini cok tuttum bahaneyle parayibda isterim belki 😁🙈
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea takılarını iyi günlerde kullan inşallah.
Borç konusunda sözünün eri olamayan insanlara çok kızıyorum. İsterken iyi de öderken kötü oluyorsun. İnsanda lafın bir şerefi olmalı. Çok şükür Allah muhtaç etmedi borç almadım kimseden,verdiğim geri gelmeyen de oldu ama güven gidiyor arada 3 kuruş için.Saglik,kaza ve acil durumlarda borç veririm ama bütçe denkleştirmeye tenezzül etmeyen,keyfine harcayan insana edemem. Herkes ayağını yorganına göre uzatsin.
Aynen öyle canim bende biraz gec oldu ama akıllandım yavastan 🙈 en cok da insanin aile bireyleri olunca zor heliyor vermemek berince geri istemek bende kendimce taktikler geliştiriyorum 🤭 bu arada cok şanslisin akilli uslu vardan yokdan anlayan kiz evlatlarin varmış ne güzel maşallah 🤲

Gunaydin kizlar. Guzel ve mutlu.bir gün diliyorum. A Asmin75 canim mutfagin hayirli olsun nihayet gelecekmjz. Is gorusmen de umarim.cok iyi gecer. Borsayi naptin giris yaotin mi? Biz 4 gun once basladik hala tedirgnim ama su an 500 tl kardayiz😊
Ooo cok iyi masallah 😍

Günaydın altın kızlar🌸Gram 419tl ama daha maaşa çok var giderde çok artık birikim hayal olacak bu pahalılıkta
Akıl sır ermiyor bu durumlara.Yani aşıyı bulduk,sonuçlar harika,korona bittib diye bir durum da yok. Altının aşağı yönü güzel oyun oynandığını gösteriyor.yine birileri nemalandi bu işlerden ama kim.🤷

Gunaydin kizlar. Guzel ve mutlu.bir gün diliyorum. A Asmin75 canim mutfagin hayirli olsun nihayet gelecekmjz. Is gorusmen de umarim.cok iyi gecer. Borsayi naptin giris yaotin mi? Biz 4 gun once basladik hala tedirgnim ama su an 500 tl kardayiz😊
Harika bir kar bence. Ben borsada da batarım kesin😂

sgol canim
sagol canim ❤️
henüz yeterince ögrenemedim canim. Us görüsmesinin haberide gelince, önceligi onaverdim. Cok iyi hazirlanmaliyim. Bereketli olsun canim, umarim hep kazanirsiniz 😘

Eklentiler

• FE9D5582-1820-4E43-AC91-C578A8322968.webp
    FE9D5582-1820-4E43-AC91-C578A8322968.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 6B3262E0-D0F4-4F3B-828E-13DBF3262F27.webp
    6B3262E0-D0F4-4F3B-828E-13DBF3262F27.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 128
Akıl sır ermiyor bu durumlara.Yani aşıyı bulduk,sonuçlar harika,korona bittib diye bir durum da yok. Altının aşağı yönü güzel oyun oynandığını gösteriyor.yine birileri nemalandi bu işlerden ama kim.🤷
Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti zengin hep zengin olan fakire oluyor orta kesimde kalmayacak artık zengin ve fakir olacak.

iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Ama çok güzel olmuş asmin,güle güle kullanin 💜
Yeni iş görüşmesine de sevindim hayirli olsun

iveeeet! sadece su baglantisinda binadan kaynaklanan sorun varmis, dikat edin kopmasin dediler. Onada ev sahibi usta yolluyacak. Ozaman bulasik makinesinide kullana bilcem.
Asmin cim çok güzel gerçekten. İyi günlerde kullanın,sağlıkla eskitin inşallah.💝💝

Cok güzel canim gule gule kullan insallah😍

Back
X