- Konu Sahibi karamelli_turta
- #78.661
iyi günlerde kullan hepsini canim.Alisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.![]()
Yanliz su robot olayini burdaha düsün bence. Komsumun var. Göreyim diye calistirdi. Kanepenin altina pek giremedigi icin görünen yerler kirinti dolu kaldi, bir odayi süpürmesi cok uzun sürüyor ve herseyi kaldirman gerek önünden. Köselere zaten hic giremedi.
Eskiden bende cok istiyordumda, gördükten sonra vaz gectim. O bir odayi yapana kadar, ben tüm evi tertemiz süpürürüm.
Ayrica cocuklar birsey dökünce, ceya bardak mardak kirilincada zaten yine normal makineyi kullaniyorsun. Komsumada aynisini dedim, sanki icime dogmus. Gecen hafta 3 kez süpürgemi istedi