• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamda da gelinlik giydiğimi gördüm.
Aynanın karşısında mest olmuş kendimi izliyorum ve O kadar zayıfım ki hayatımda öyle olmamisimdir. Bilen yorumlar mi 🙈
hayra yoralım ama gelinlik pek iyi değil derler bizde.sen hayra yor,iyi düşün iyi olsun...

Eşim işteydi dün gece. Saat 10 gibi kapı çaldı,bir açtım 2 polis. Ay dedim kaza oldu ona geldiler. Elim ayağım titredi,adımı sordular falan. Başka isimde bir kadını arıyorlarmış. O 30 saniye aklım çıktı. Sonra o kadını düşündüm,aile içi şiddet için mi aradı ,adresi tam veremedi falan diye. Gece gece yüreğim fena oldu. Bol bol dua ettim,yattım. Hayat saniyeler içinde değişiyor. 😔
ahhh ahh Allah yardımcısı olsun ya.Kapalı kapılar ardında ne zor hayatlar var kimbilir ☹️

Günaydın kızlar 🥀
Ev ahalisi kalkabilse kahvaltı yapacağız daha.😏
nora2010 nora2010 neler neler sığmış bir kaç yıla. Dediğin gibi Allah sağlık versin her şey yoluna giriyor bir şekilde.
sorma sorma geçen seneler çok zor geçti bizim için.Ama hamdolsun ya,bugunümüze şükür.
boyun fıtığı m iyice azıttı, ameliyat demişti 2 doktor da,ama bizimkiler ertele abla, ameliyat çözüm değil diyorlar.kremler haplar idare ettim.ama hafta içi gene gideyim bir mr çektireyim durum nedir, fizik verirse rapor alırım 10 gün kadar.

Hayat inişli çıkışlı noracim çok mutlu oldum seni gördüğüm için🧡
Evlat hasreti kisasi da uzunu da zor.
2 yıl önce yaz tatilinde 40 gün bg ye göndermiştim bende benimkileri ,geçen yıl pandemiden dolayi göndermedim.
bende sizi gördüğüme çok sevindim.
öyle vallahi,ama bugunümüze şükür.

Cok iyi hatirliyorum vardiye calistiginda oglunu kime biraka bilecegini bilmiyordun bazen, cok zorlaniyordun. Cok sevindim herseyin böyle düzelip güzel olmasina ❤️
hamdolsun artık büyüdü.normal okullar açık olsaydı servisle gidip gelecekti artık tek kalabiliyor evde.O 15.30 gibi evde olacak bende 16.30 da evde oluyorum.
şu pandemi bitse gitse, herşeyi çok özledik.

sorma sorma geçen seneler çok zor geçti bizim için.Ama hamdolsun ya,bugunümüze şükür.
boyun fıtığı m iyice azıttı, ameliyat demişti 2 doktor da,ama bizimkiler ertele abla, ameliyat çözüm değil diyorlar.kremler haplar idare ettim.ama hafta içi gene gideyim bir mr çektireyim durum nedir, fizik verirse rapor alırım 10 gün kadar.
Geçmiş olsun. Fizik tedavi denedin mi. En azından ameliyat ertelenmiş olurdu. Fitiklarda kasların gelişmesi,sağlamlığı eklemleri rahatlatıyor biraz.

Aynanın karşısında mest olmuş kendimi izliyorum ve O kadar zayıfım ki hayatımda öyle olmamisimdir. Bilen yorumlar mi 🙈
Biz hayırlı biliriz bu rüyayı. Çok güzel gelismeler olacak diye yorumlarız kahvemsim. Rüyayı görmekte değil yormakta marifet der eskiler. Hayır olsun canım.

canim cok gecmis olsun.
Ne gibi islem yapilsinki veya neyi kadt etdin mahsus yaptiniz derken? Orayi anlamadim canim.
Otururken mi düsüyor canim yoksa ayaga mi kalkmaya calisiyor?
Burda artik heryerde evde kendin yapa bilecegin testler satiliyor canim, belki ordada vardir?
Çok teşekkür ederim canım otururken bazen geri düşüyor ayağa kalkmaya çalışıyor bir yerlere tutunup o şekil düşüyor ne kadar dikkat etsemde bakıyorum illa bir yerde 😏 canım bizim geçen gün bir tanidigimizin çocuğu düşmüştü kolunu kırmıştı çocuk 3 yaşında falan hastane siz mahsus yapmışsınız dedi aldılar çocuğu elinden insan korkuyor inanki günde sadece 20 dk tek görüyorlarmış
O evde yapılan testler burda daha yok canım eczanelerde yapılıyor bende korkup gitmiyorum açıkçası şükür daha iyiyiz şimdi

Çok teşekkür ederim canım otururken bazen geri düşüyor ayağa kalkmaya çalışıyor bir yerlere tutunup o şekil düşüyor ne kadar dikkat etsemde bakıyorum illa bir yerde 😏 canım bizim geçen gün bir tanidigimizin çocuğu düşmüştü kolunu kırmıştı çocuk 3 yaşında falan hastane siz mahsus yapmışsınız dedi aldılar çocuğu elinden insan korkuyor inanki günde sadece 20 dk tek görüyorlarmış
O evde yapılan testler burda daha yok canım eczanelerde yapılıyor bende korkup gitmiyorum açıkçası şükür daha iyiyiz şimdi
çok geçmiş olsun,ama götürün bence bir bakılsın...

cancağızım hoşbulduk
2015 in sonunda ev aldım ya 2017 de kredim bitti.+10 bin borcum vardı kaynıma o da bitti.2018 temmuza kadar 35 bin tl biriktirmiş tik.temmuzda 2.el arabamızı aldık 11 bin kredi çektik 46 bine aldık.Şuan arabamız 110 bin oldu.herşey gibi o da fırladı.2019 da eşim 11.5 yıl çalıştığı şirkketten ayrıldı.şartları kötü maaşı düşüktü.tartışıp ayrıldı.tazminatını aldı.o da 6 taksitle.bende bu süre içinde iş değiştirdim gece vardiyası vardı oğlum yalnız kalamıyor küçük diye.tazminatımı ve işsizlik aldım işte 2018 martta 8 bin lira.Başka işe girdim.O sırada ehliyetimi aldım.ufak bir ameliyat oldum.ameliyat olacağım diye bu işimden çıkarıldım.Çok üzüldüm çok ağladım.2019 da oldu bunlar.
Ameliyattan sonra Üniversite sınavına girdim kazandım.açıköğretimde 2 yıllık okuyorum 2.nci senem🤣🤣sonra malum olan unlu bir iş sitesinden tekrar iş buldum.uzuuun görüşmeler sınavlar derken kasım ayında şimdiki işime girdim.1.5 sene olacak.şartları çok güzel olan, insana değer veren yabancı bir firma.işimi çok seviyorum.Gözyaşlarımın mükafatını verdi rabbim.1300 başvuru arasından ben seçildim🤣.Oğlum büyüdü ortaokula geçti 11 yaşında.güzel bir okula kaydettik ama pandemi var ya hiç gidemedi.Kardeşim Doktor.Uzman oldu. 1 sene önce Doğu görevi için doğu ya çıktı tayini,tabi annemde onunla Doğuya gitti bebeğine bakıyor.Ailem onlar zaten, İstanbul'da 2 saat mesafede iken ne gğzeldi,ben baya üzüldüm yalnızlık zor ama şimdi alıştım. tez zamanda biter gider bu hastalık inşallah ama hiççç umudum yok.Boş zamanlarımızda bol bol kitap okuyoruz.Evimin eşyası taşınmaktan çok eskimişti.koltuk takımı,beyaz eşya,yatak odası hepsini yeniledim.eşimin tazminat ı biraz da biz biriktirdikleri mizi de ekledim altın aldım.ama yüksekten 464 ten aldım çok düşünce kızdı eşim tl de dursaydı diye.Bozdurmadım bekliyorum.
birikime devam.Diş tedavisi falan da oluyorum şu 2 3 yıldır hep birşeyler çıkıyor.
Benden haberler böyle biraz uzun oldu ama iyiyim Mutluyum.
🤣
Oğlumu anneme teyzesine getirdim.okul online diye 2 aydır burada idi buradan katıldı.geçen hafta sınavları var diye gelip aldım.işyerinden izin aldım.
bu haftada dün getirdim yine uçakla.bu akşam döneceğim.2 haftalık uçak parası 1800 tl.olsun sağlığımız yerinde olsun da.... sizler nasılsınız ya...
Hosgeldiniz. İşlerinizin yoluna girmesine sevindim.
Gece bende bol bol dua ettim.
Rabbim hayirlisini versin hepimize, zor zamanlardan geçiyoruz sıkışıp kalmış gibi hissediyorum bazen.
Ferahlik nasip etsin hepimize.
Amin canim insallah
Sezon sonu indirimlerden kendime iki tane bot ve ayakkabı aldım. Kışlık birkaç parça kıyafet aldım. Mont/kaban kaldı alacağım. Ama istediğim gibi nette bulamadım, mağaza gezmeye de gerek yok.
Evin bazı ihtiyaçları var ama evde çok vakit geciremedigim için hep erteleme durumundayım. Mutfağa perde yaptırmam gerek. Çok güneş alıyor bu perdeler.
Böyle işte kızlar
Değişen pek birşey yok yani ,🤣
Gule güle kullan aldiklarini canim
Ruyada Gelinlik gormek guzel yorumlanır canim. Guzel bir haber alacaksın insallah

Kızım yeni 9 aylık canım normalde gündüz iki uykusu var bugün üç uyku yaptı sütünü içiyor gülüyor oynuyor yinede hep bir tedirginim şimdi gotursem ne diceklerini bilmiyorum mahsus yaptınız bile diyebilirler inanki işlem başlatırlar falan korkuyorum 🙁
Tedirgin olma sen daha çok minikmiş normaldir o yeni yeni kasları gelişiyor biraz takip et sen. İşlem başlatmazlar merak etme, parmakla işaret ettiğinde nesnelere doğru dönüyor mu?

Bu arada bütçe yapmaya bile vaktim kalmadı.
Biraz maddi konulara da el atmam lazım.
İş yeri üç aylik zamanlarda prim ödemesi yapacakmis. Çok birşey olmaz ama birikime eklerim onu.
Eylül itibari ile de zamlı maaş alacağım
Geçen sene tedavilerde yaptığımız borçları kapatmaya da az kaldı. Elimde kalanı buraya aktarıyorum.
Sonra ev kredisine yüklenmek niyetindeyim.
Malum pandemiden dolayı ev-ofis yaşadığımız için ekstra hiçbir giderimiz de yok, bu dönemi iyi değerlendirip birikimden kullandıklarımizi da yerine koyarsam çok iyi olur.
Aldıklarını güle güle kullan canım.
Alacağın zamlarin da bereketli olsun..

canim ayaga kalkmaya calinca ve ilk adimlarda oluyor malesef. Burda kolay kolay almazlar cocuklari.

Selam kizlar,

bugün bi 8-9 km yürüyüs yaptik ormanda. Ardindan kizim parkda komsu cocuklariyla oynadi.
Sonrada evde mütigimizi ve sarabimizi acip balkon keyfi yaptik ☺️
Cok güzel bir gün gecirdik gercekten. Yarin biraz yogun olcam ama sali ve carsamba günesli havanin tadini cikarcam.
Kizimin kumbarasi doldu. Bi ara tümletireyim bankada ve bir ata alayim ona.

Tedirgin olma sen daha çok minikmiş normaldir o yeni yeni kasları gelişiyor biraz takip et sen. İşlem başlatmazlar merak etme, parmakla işaret ettiğinde nesnelere doğru dönüyor mu?
Eskisi gibi valla canım herşeyi normal oynaması sütü düzeni çok şükür teşekkür ederim canım 🌸

Back
X