• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafımdaki herkesten covid haberi duyuyorum ve korkuyorum. Ofise mecburen gidiyoruz ama tedirginim
Birikim işleri de dahil evdeki tüm düzeni eşime devretmis durumdayım.
Önümüzdeki ay yeni bir düzenlemeye gideceğiz
Ne var ne yok bilmeyince huzursuz oluyorum.
Kontrol manyakligi olunca malum🙈

Selam kızlar.suzlere birşey danisacam.ama önce eşimden bahsedeyim azıcık🤩 asla birikim yapmayı sevmez.iki kurusu olsun.
hadi şunu alalım bunu yiyelim der 🤩bir de tüm sülalesi eşimi maddi yönden hep somurmus ve hala cabalari var bu yönde. Aylık on bin gibi bı gelirimiz var simdi ben eşimden gizli onun kartından aylık 250 TL ye altın alıyorum.kendi hesabımdan da bir gram altın.almaya baskadim. Ve şimdi asıl sorum şu: bugün eşime dedim ki apartmandaki hanimlarla güne gircem ve gram altın diye sayısını kaç desem ve yalanım ortaya cikarmi🙈🙈🙈not 4 yıl olacak çalışıyoruz ikimizinde kenarda bı kuruşu yok.cok şükür borcumuz da yok.
her ay bir tam veya ata altına girdik de olsun bitsin 😂
gidip kadınlara soracak değil ya 😂
benimki sormaz en azından

Selam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarır💪 bu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.
Canim hosgeldin özlüyoruz ya yetti gari🤭
Demek ödül kazandın hadi bakalım gerisi gelir insallah
İyi akşamlar kızlar.🙋🏼‍♀️
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum 😂😂
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.😌
Cok gecmis olsun canim
Sıcak suyun altında vakit gecir baz baya rahatlatıyor

Selam kızlar, yine çok ara verdim ve özledim sizi.
Günlerim çok yoğun geçiyor, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmemiştim ben. Birkaç beden büyük geldi bana ortam ve işler.
Ama kahvemsinin kitabında başarısızlık yazmaz. Çünkü bir oğlak kadını her şeyi başarır💪 bu da açığı kapatmak için daha çok çalışmak demek. Haziran itibari ile artık tam düzenim olacak diye planlıyorum.
İlk üç aylık dönemdeki çalışmalarım için odul kazandim bu arada. Ama yetmez amacım en yüksek prim hedefine ulaşmak.
Hoşgeldin canım .
Diyene kadar ,
Ve hemen kaçtı 😁
Bir oğlak kadınının başaramayacağı yoktur.
Tebrik ederim ayrıca.
Kendini çok yorma,özlüyoruz seni 😘

İyi akşamlar kızlar.🙋🏼‍♀️
Boynum ve sırtım tutuldu,RoboCop gibi geziyorum 😂😂
Ciddi ağrı yapıyor yahu. İlaç aldım, ısı bandı yapıştırdım. Bir kaç günden önce geçmez sanırım.😌
Geçmiş olsun canım, sicak iyi gelir.
Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltıdan sonra markete gittim 700tl harcamışım
Sonra temizliğe giristim aksami ettim. Yemek bulasik derken bu saat oldu yeni oturdum.
Yaşasın yarin pazartesi🤣
Iyi akşamlar cnm,bir o kadar da ben harcadim.

Selam kızlar.suzlere birşey danisacam.ama önce eşimden bahsedeyim azıcık🤩 asla birikim yapmayı sevmez.iki kurusu olsun.
hadi şunu alalım bunu yiyelim der 🤩bir de tüm sülalesi eşimi maddi yönden hep somurmus ve hala cabalari var bu yönde. Aylık on bin gibi bı gelirimiz var simdi ben eşimden gizli onun kartından aylık 250 TL ye altın alıyorum.kendi hesabımdan da bir gram altın.almaya baskadim. Ve şimdi asıl sorum şu: bugün eşime dedim ki apartmandaki hanimlarla güne gircem ve gram altın diye sayısını kaç desem ve yalanım ortaya cikarmi🙈🙈🙈not 4 yıl olacak çalışıyoruz ikimizinde kenarda bı kuruşu yok.cok şükür borcumuz da yok.
Hoşgeldiniz 🙂
Birikim sevmeyen, har vurup harman savurani ya borca sokacaksin ya da tam miktarı söylemeden birikim yapacaksin.
Bende her ay yarim yada tam altin al derim.
Giderlere de bağlı tâbi.
Miktarını söylemezsen sorun eder mi,gizli olduğunda problem çıkar mi onu bilemem ama.
Bizde ben bakiyorum o konulara 😀
Miktarını bilme,sormaz,merak etmez brnde söylemem.
Söylesem de gerçeği olmayabilir söylediğim miktar 🤣
Yoksa harcayacak yer bulabilir.

Hoşgeldiniz 🙂
Birikim sevmeyen, har vurup harman savurani ya borca sokacaksin ya da tam miktarı söylemeden birikim yapacaksin.
Bende her ay yarim yada tam altin al derim.
Giderlere de bağlı tâbi.
Miktarını söylemezsen sorun eder mi,gizli olduğunda problem çıkar mi onu bilemem ama.
Bizde ben bakiyorum o konulara 😀
Miktarını bilme,sormaz,merak etmez brnde söylemem.
Söylesem de gerçeği olmayabilir söylediğim miktar 🤣
Yoksa harcayacak yer bulabilir.
Hoş buldum🤩Hiç bilmiyorum sorun olurmu olmazda parasını o verecek kafadan 7 kişiyiz desem mesela.7 ay olur bu da 7 gram demek

Hoş buldum🤩Hiç bilmiyorum sorun olurmu olmazda parasını o verecek kafadan 7 kişiyiz desem mesela.7 ay olur bu da 7 gram demek
Ben hedef koyardım kendim için. Mesela çocuk varsa eğitim hesabı,ev alınacaksa ona birikim,acil durum parası vs. diye. Yalanın ömrü kısa olur,güven sarsar sonradan. Tavsiye etmem.

geldim çok kolay ve güzel oldu.
Valide den çıkınca kaynıma uğradık Dükkana gene bize künefe pişirdi.orda yedik kalanını da eve getirdim.
Etli ekmek lerin resimleri ni atmış kaynım a eşim hemen de geldi yedik.
Şimdi kuşburnu çayı ile künefe vakti 😂
5;kg verdim dikkat ediyorum ama aç kalmadan.
işyeri yemekleri facia,bide günlük 10 bin adım minimum atıyorum.ekmeği sade ve kahvaltıda tüketimde gitti kilolar ama 5 6 kg daha versem iyi olur.

Eklentiler

• IMG20210411200434.webp
    IMG20210411200434.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20210411200431.webp
    IMG20210411200431.webp
    56 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20210411211520.webp
    IMG20210411211520.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 41
Back
X