• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerelerdesin tatlum etiket atacaktım sana merak ettim.
Covid öyle çok yayıldı ki saldim çayıra misali halk kendi halinde gibi görüyorum ben artik.
Tez zamanda iyileşir yakinlarin da inş.
Aşı olmuşsun hadi hayirlisi cnm.
Evet artık marketler sokaklar tıklım tıklım. Daha çok uzun zaman bitmez diyorum...
Yorgun olunca keyifsiz de oluyorum bir türlü yazamadım cnm

geçmisi okuyamadım
herkes iyidir umarım
Ben biraz daha iyiyim ağrılarım oluyor
dün ilaç boğazıma takıldı öyle kötüydü ki,başladım ağlamaya istemsiz..

@Tobosolu Dulcinea kuzucum Rabbi m kabul etsin hayrını,Babacığının ruhu şad olsun...
Ne de güzel etmişsin...

Covidden yakınını kaybedenlere baş sağlığı dilerim,hasta olanlara da şifa
Sagolasin bebişim Allah razi olsun hepinizden iyi ki varsiniz 😍😘🥰🤗sen nasilsin bakiim agrilarin hafifledi mi daha iyi misin kuzum 😘🤗

Allah kabul etsin canim ne güzel dusunmussun

Başınız sagolsun canim
Sagolasin topragim Allah razi olsun 😍😘🥰🤗 sen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum 🤔
Kesinlikle katılıyorum kişisel mutluluğu arttırmakta birikim 🤭🤭
Aynen öyle penbe göyneklim 😉😁😘 aldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz 😍😘🤗
Selam kızlar
Aksama domates çorbası ve pizza yapacagim cocuklar istedi
Tatli olacakta kızım hazir pasta tabanindan bir hevesle çikolatalı pasta yapti onu yiyecekler

Bugun biraz bazlama ve lavaş yapıp attim dipfrize. Tavuk durum yapacağımızda çıkarıyorum kolayca iyi oluyor.

Kışlıkları kaldıracaktım ama hava tam sıcak degil
2 hafta daha idare edip bayram,tatilinde halledeceğim o iside.
Ohhh ohhhh hamarat hemserim benim 😍😘🥰🤗 afiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum 🤲😘🤗
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea en azından ben harcamıyorum ama dediğin gibi abur cubur a esim harciyor.
Canım ben okulu ortamı seviyorum o yüzden evden uzak olmak güzel ama.Tabiki bu donem buyuk tehlike....
Izmit basılık beni soruyor mu😂😂
Ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 izmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum 😁🙈

Sagolasin topragim Allah razi olsun 😍😘🥰🤗 sen nasilsin iyi misin bakiim eskisi kadar buralarda aktif göremiyorum ramazandan dolayi mi acaba kuzucum 🤔

Aynen öyle penbe göyneklim 😉😁😘 aldiklarinida burda bizimle paypaşirsan cok seviniriz mutluguna ortak oluruz 😍😘🤗

Ohhh ohhhh hamarat hemserim benim 😍😘🥰🤗 afiyet bal olsun bereketi bol olsum kuzucum 🤲😘🤗

Ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 izmit i bende bilmiyorum kuzucum evle isim arasi 100 mt olunca bu corona ortaminda en yakin marketten öteye gitmiyorum 😁🙈
Olur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirim

Olur alırsam pandemiden dolayı çıkamıyorum sarı kız ve diğerlerini alayım paylaşırım inşallah. Sarı kizlari değilde ziynetleei ikinci el satan bie sayfa buldum öyle belki internetten alirim
Oyle mii merak ettim canim o siteyi 🤔 bende netten cok aldim altın taki küpe bileklil yüzük 🤣🤣🤣🙈

Oyle mii merak ettim canim o siteyi 🤔 bende netten cok aldim altın taki küpe bileklil yüzük 🤣🤣🤣🙈
İkincielaltinlar instwgrmda birde wp listesine ekliyorlar oradan da çok paylaşım yapıyorlar takip ediyorum bakalım bende alacağım inşallah

Selamlar kizlarrr ben geldim ☺🙋‍♀️ hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun 😊🙏
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim 😏
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlar 😔 dün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah 🤲🤲🤲
Allah rahmet eylesin canim ❤️

Merhaba kızlar uzaktan eğitime geçince tam oturan düzenim yine alt üst oldu. Ev ev değil çalışma yeri resmen. Okul işi eğitimler odev ev işi çocuk ben yatağı bulamıyorum bu ara sızıp kaliyorum..
Al bendende okadar canim. Cocukla birlikte uyuyorum artik

Teyzelerim dayım kayinvalideler ve bir çok kişi su an covid. Bir-kac yakınımızı da kaybettik malesef
Ve en acısı gerçekten son göreve bile gidememek.

Bunlar haricinde evdeyim...Pek dışarı çıkmayarak geçen 2 ayın masraf ve borçlarını kapatmaya çalışyorum...Birikim yok ama umutluyum sonraki aydan insallah...
Biraz borsaya da atıldım 2 ara bir derede mavimli mavimli .Coin i de meraktan takipteyim🤣
Canim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.
Enistemizin isi nasil oldu canim? Düzeldi mi? 😘

Selam kizlar,
bende uykusuzluktan aksamlari kizi uyuturken uykuya kaliyorum cogu zaman. Sabahda erken kalkipseminarlarda ögrendiklerimi tekrarliyacagim, haftaya yeni seminar basliyor, birdaha zorvakit bulurum.
Bide yarin ormana yürüyüse gidecegiz ☺️ Artik tüm günüm oturarak gectigi icin yarin cidden baya bir yürümek istiyorum.
Bu ay baya bi masraflarimiz oldu. 500€ eksidegiz ve biraz dahada masraf yapmaliyiz bu ay. Zulamda 700€ vardi onu gelecek ayin mutfak masrafina kullanacagim. Su eksiyi kapatir en azindan. Gelecek ayda 925€ senelik tren biletimin faturasi gelecek, maasdan yine birsey kalmiyacak. Obir aya umarim cok fazla extra cikmaz artik.
Benden bu kadar bugünlük canlar. Öpüldünüz 😘

Canim gecis olsun ve basiniz sagolsun. Bu bir kac günde malesef bir cok insani bas sagligi icin aramaya mecbur kaldimy Bi bitmedi su lanet virus.
Enistemizin isi nasil oldu canim? Düzeldi mi? 😘
Malesef duzelmedi her geçen gün kötüye gidiyor. Pandemi her sektörü vurdu. Bulsa yeni yer hemen gidecek ama yok malesef

Selam kizlar,
bende uykusuzluktan aksamlari kizi uyuturken uykuya kaliyorum cogu zaman. Sabahda erken kalkipseminarlarda ögrendiklerimi tekrarliyacagim, haftaya yeni seminar basliyor, birdaha zorvakit bulurum.
Bide yarin ormana yürüyüse gidecegiz ☺️ Artik tüm günüm oturarak gectigi icin yarin cidden baya bir yürümek istiyorum.
Bu ay baya bi masraflarimiz oldu. 500€ eksidegiz ve biraz dahada masraf yapmaliyiz bu ay. Zulamda 700€ vardi onu gelecek ayin mutfak masrafina kullanacagim. Su eksiyi kapatir en azindan. Gelecek ayda 925€ senelik tren biletimin faturasi gelecek, maasdan yine birsey kalmiyacak. Obir aya umarim cok fazla extra cikmaz artik.
Benden bu kadar bugünlük canlar. Öpüldünüz 😘
Ben de uyuyakalmışım dün gece yine...
Yürüyüş iyi gelecektir
Hep gelecek ay umutlarıyla yaşıyoruz 😊

Selamlar kizlarrr ben geldim ☺🙋‍♀️ hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun 😊🙏
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim 😏
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlar 😔 dün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah 🤲🤲🤲
Allah kabul etsin, nurlar icinde yatsin babacigin. Ben de babami kaybedeli 6 yil oluyor sanki dünmüs gibi 😞

Back
X