• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canim 😉 az ekledin mi ustüne 3 ceyrek alirsin 😁😘🤗

Kahvemsin hoşgeldin canimcim 😍😘🤗 sana da iyi bayramlar nasılsın bayramda da calısmaya devam mi 😔

Hemde çoookkkk teyzesi 😍😘🥰🤗 senin torunlarda cok tatlı vüyüdükçe daha da güzelleşirler ara ara foto larini paylaş vizimle turtişim 😍😘

Kesinlikle tam yerine geldiniz 😉 hatta topigimizin mottosu ALTIN CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 😁😍🤭
Üç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirim

Kuzucum
Arkadaşlar ben tüp bebek için kenara para koyoyordum şimdi o parayı TL de mi tutsam yoksa altın mi alsam cunki üç ay bı tedavi sürecim olabilir. Eşim tl de kalsın diyor kumbaradan da iki bin üç yüz TL çıkti. Hepsiyle altın almak istiyorum.
Sizin fikirleriniz benim için önemli 😊
Tüp bebek tedavin benimde aklıma geldi kumbarayı gorünce 😉 tedaviye ne zaman basliycaksiniz canım belli mi tarih ona gore karar verin ama eğer yakin bi zamansa tedaviye başlama tarihin TL de kal derim topragım bende 😘🤗
Iyi bayramlar kızlar... Yalnız ve buruk bayram gerçekten. Normal günden farksız. inşallah ilerleyen günler daha sağlık dolu beraber günlerimiz olur
Haklısın tatlum 😔 hayatımın en sıkıcı en sıradan bayramı hatta geçen ramazan bayraminda da kapliydik ama o bile bu kadar sıkıcı değildi 😏
Derin ev temizliği kisliklari kaldırmakla geçti günler...
2.aşımı oldum inşallah korur diyerek temenni ediyorum...
Havalar ısındı balkonu kurdum...Şimdi bir kahve yapıp keyif yapacağım...
Ohhhh misss 😍 ellerine sağlik kuzu haketmissin iyi calişmissin bugün 😉 bende bayramı temizlikle geçirdim 😏 aşında hayırlı olsun şifa olsun 😘🤗

Kuzucum

Tüp bebek tedavin benimde aklıma geldi kumbarayı gorünce 😉 tedaviye ne zaman basliycaksiniz canım belli mi tarih ona gore karar verin ama eğer yakin bi zamansa tedaviye başlama tarihin TL de kal derim topragım bende 😘🤗

Haklısın tatlum 😔 hayatımın en sıkıcı en sıradan bayramı hatta geçen ramazan bayraminda da kapliydik ama o bile bu kadar sıkıcı değildi 😏

Ohhhh misss 😍 ellerine sağlik kuzu haketmissin iyi calişmissin bugün 😉 bende bayramı temizlikle geçirdim 😏 aşında hayırlı olsun şifa olsun 😘🤗
Üç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilir

Banka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canim 😉 az ekledin mi ustüne 3 ceyrek alirsin 😁😘🤗

Kahvemsin hoşgeldin canimcim 😍😘🤗 sana da iyi bayramlar nasılsın bayramda da calısmaya devam mi 😔

Hemde çoookkkk teyzesi 😍😘🥰🤗 senin torunlarda cok tatlı vüyüdükçe daha da güzelleşirler ara ara foto larini paylaş vizimle turtişim 😍😘

Kesinlikle tam yerine geldiniz 😉 hatta topigimizin mottosu ALTIN CANDIR GERİSİ HEYECANDIR 😁😍🤭

Beth18 Beth18 nasilsin 😉
Eskilerden biri gördüm sanki ☺
Atarim kuzucum fotolari 🥰
O kadar masumlar kiii
Hemde çok tatlılar minicikler daha kaç gunlukler
Cumartesi doğdular cnm,yarin tam 7 günlük yaşındalar inş 🤩🥰

Bu da bizim tiyamiz

Eklentiler

• IMG_20210412_134115.webp
    IMG_20210412_134115.webp
    171,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20210412_133250.webp
    IMG_20210412_133250.webp
    167,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20201229_164850.webp
    IMG_20201229_164850.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 60
Selam canlar,

dün tüm günü komsumla ve kiziyla gecirdim. Cok iyi kalpli biri, sansliyim gercekten komsu konusunda.
Isde seminarlar ayni hizla devam ediyor. Esim malesef yine sinavi gecemedi ve artik bir kac ayda girmek istemiyormus. Bende zorlamiyorum. Asil sorun bence dil. Derslerde ögretmenini anlamiyor bence ve sinavdada elbete dil konusu zorluyordur.
Bir kac ay dil ögrenip ardindan tekrar ehliyeti denese, daha mantikli olur herhalde.
Biraz para konusunda toparliyalim, ardindan ben ders alip yine kullancam. Umarim korkumu yenerim.
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
annenin yüzügünü cok begendim! Iyi günlerde kullansan. Ekmek maceralarim cözüldü bu arada 😂 sacim tahmirden geldi ve ben anladimki basdan beri arzaliydi. Ilk üc ekmek sisip kabariyordu, ardindakiler dümdüz kaliyordu ve sert di. Simdi hepsi kabarip yumusacik oluyor.
Yani sorun bende degil, sac da mis 😂😂😂
Yarin yine ekmek yaparim herhalde 😂

karamelli_turta karamelli_turta
turtam anneanne olmussun 😁 gözün aydin 😁

Bugün isi erken biraktim, ama uykum var 😁 aksam erkenden bayilirim herhalde
Teşekkür edeeim asminim daha güzelleri aenin olsun 😍😘🥰🤗 sacinda hayirlı ugurlu olsun bi nevi yeni alınmıs gibi olmuşdur sanirim 😉 haklisin büyuk ihtimalle ilk alindiginda da kusurluydu Allah ağız tadiyla yemeyi nasip etsin ekmeklerini, komsularindan da Allah razi olsun ne güzel insanlar oyle 😍😉
Üç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirim
Hayirli uğurlu olsun kuzum şimdiden bereketli olsun buyüsünler çoğalsınlar o çeyrekler önce yarim sonra tam olsunlar 😍😁
Üç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilir
O zaman TL de kalabilirsin kuzum ya da birikmis birikmisdir tedaviyi maastan karsilariz dersen dedigim gibi ceyrek yap derim topragim 😊

Teşekkür edeeim asminim daha güzelleri aenin olsun 😍😘🥰🤗 sacinda hayirlı ugurlu olsun bi nevi yeni alınmıs gibi olmuşdur sanirim 😉 haklisin büyuk ihtimalle ilk alindiginda da kusurluydu Allah ağız tadiyla yemeyi nasip etsin ekmeklerini, komsularindan da Allah razi olsun ne güzel insanlar oyle 😍😉

Hayirli uğurlu olsun kuzum şimdiden bereketli olsun buyüsünler çoğalsınlar o çeyrekler önce yarim sonra tam olsunlar 😍😁

O zaman TL de kalabilirsin kuzum ya da birikmis birikmisdir tedaviyi maastan karsilariz dersen dedigim gibi ceyrek yap derim topragim 😊
Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.

Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.
Allah yardimcin olsun gönlünüze göre versin inşallah dua edeceğim sana da.
Çevremde tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olanlar çok cnm ,hattâ en yakinimda Görümcem ☺
Ne zaman basliyorsunuz,yakın mi istersen özelden yazabilirsin cnm.

Işlem zamani değil ama bir gram altın aldım.
Neden diye sorun 😀
Alacaktim kararsızdım birde üzerine astrolog bugun mümkünse altın alin bir yil cüzdanda taşıyın diyordu 😀
Cuzdana atamadim ama hesapta.
Bereketli olsun beybisi
Altin 500u gördü malesef yine
Allahim sonumuzu hayretsin hergunbiraz daha kötüye giden bir ekonomi😕

Hic bir iş yapmıyorum 2 gün kaldı ise
Tembellikten öte bisey bu
Hareketsizlikten bacaklarım ağrıdı
Ye iç yat🙃
Bu bahsettigin benim ben 😆
Dünyaları yapacaktım anca yemek,bulaşık 🙈
Öf zaten tatil bitti
Ben dusundum de bir babalar günü tatilimiz bile yok:süslü:

selam kızlar ben geldim geçmişi hiç okuyamadım
Herkese iyi bayramlar diler imm
Biz arabamızı sattık,başka araba beğendim kaçırmak için uyguna verdim, eşimin arkadaşı na gitti,
Salı günü gidip bakacağız arabaya exper falan, İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder.
Sizler nasılsınız
bize Bayram çok garip ama olsun Sağlık olsun inşallah.

Back
X