• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Yine ara verdim yazmaya ama okumaya devam ✌️
Bu hafta eğitim yoktu evislerine sardım.
Kisliklari çıkardım, dolap ve baza altı düzenledim
Portmantoyu elden geçirdim
Genel temizlik ve yemek yaptık.
Kendime spa keyfi hediye ettim bugün de.
O kadar çalışıyorum ama hakkım diyip gittim de ona da zam gelmiş😠
karamelli_turta karamelli_turta İsyetinde Arçelik kahve makinesi ve Arzum telve var. İkisi de süper yapıyor aklında bulunsun
Selâm kahvemsim 💞
Keyfin bol olsun.

Hâlâ karar veremeyince hâlâ alamadim düşün 😁

Günaydın arkadaşlar 🌸🌸
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.😔
Sizler nasılsınız.
Kavuşmak ne güzel 🤗
Doyulmaz kardeş candir..

Ben herkesi ugurladiktan sonra tek başıma kahvalti etmeye hazırlık yapiyorum.
Çayım ve sabah çocuklardan bana da kalan gözlemem var 😀

Kavuşmak ne güzel 🤗
Doyulmaz kardeş candir..

Ben herkesi ugurladiktan sonra tek başıma kahvalti etmeye hazırlık yapiyorum.
Çayım ve sabah çocuklardan bana da kalan gözlemem var 😀
Afiyet olsun karamellim.
Ben de kursa geldim. Evde işler beni bekliyor dönünce. Alışverişe de çıkmam lazım öğleden sonra. Ne işler bitiyor ne alacaklar.🤷

cilegi evde iki gün pes pese 400g civari bir oturusda yedi. Beslenmesine koyuyorum, yok. Arabada yiyor, kresde yemiyor🤷‍♀️
Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?
Mutlu pazarlar kızlar 🦋
Ne çabuk geçti anlamadim ben :)
Ev işleri,alışverişler yapildi yemek hazirladim.
Şimdi kahve zamanı.
Utu yapilacak biraz dinleneyim de.

Bu ay kaktüs modunda ilerliyorum 🌵
Biraz dikkat ediyorum yoksa eksi hesaplardan arınamayacağım.
Henüz hâlâ kahve makinesinde karar veremedim.
Karar veremeyince vazgeçip erteliyorum.
Arzum minio veya shaffer alacağım fakir kaave modelinden vazgeçtim.
Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.
Selam kızlar,

Bugün yengemin doğumgününü kutladık, pasta ve hediye masrafım oldu. Tutardan bahsetmek istemiyorum, ağlayasım geliyor 🥲

Bir de kızın okulundan aile fotoğrafı istediler, son gün yarınmış. Onun çıktısını aldım iki arada. Hep ilk günden hazır ederim sanıyordum böyle şeyleri ama yok, bende tık yok. Böyle ana mı olur ya 🤭 eve geldik, kızın ödevlerini yaptık. Her şey iyi hoş da, bu veli olma işi beni çok zorluyor ya 🙊

Yıkanmış ama ütülenmemiş çamaşırlarım ve ben bu haftaya hazır mıyız bilemiyorum. En azından yarın için işe yemeğimi hazırladım, artık picamalarımla giderim işe. karamelli_turta karamelli_turta ben de kaktüs moda devam, geçen ayı ite kaka yetirdim, darısı bu aya 🌵
Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun
Günaydın kızlar 🌸
Yeni haftaya merhaba..
Çocukları okula,kocayı ise gönderdim ama ev boşalınca insan ne yapacağını da şaşırıyor 😃
En iyisi çay suyu koyayim ocağa.
Kahvaltıyı hazırla yoldayim 😂

Günaydın arkadaşlar☘️
Bende dün gardrop işini bitirdim baza altınıda düzenledim birtek çekmeceler elden geçecek ince iş oda haftasonuna bıraktım…
Zaten şuan sağlığım pek iyi değil gözdende sıkıntılarım var böyle üst üste sağlık sıkıntısı yaşadıkça şükrün önemini anlıyorum Allah beterinden sakınsın tabi buna şükür ama bi tarafı düzeltiyorm öbür tarafpatlak veriyor😏 dün dışarıda yendi yemek sonrasında çocukları sakin bi parka götürdük bugünde tarhana çorbam var başkada bişey yapmam çocuklar çok yemiyor zaten…
Yarın ola hayrola…

Selam güzeller 💐
535 ten 6 gram aldım Allah bereket versin.
Al yat yapan fiyatına bakmıyor haliyle.
Bakalım nerede kullanmak nasip olacak. Hayırlısı.
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.

Günaydın arkadaşlar☘️
Bende dün gardrop işini bitirdim baza altınıda düzenledim birtek çekmeceler elden geçecek ince iş oda haftasonuna bıraktım…
Zaten şuan sağlığım pek iyi değil gözdende sıkıntılarım var böyle üst üste sağlık sıkıntısı yaşadıkça şükrün önemini anlıyorum Allah beterinden sakınsın tabi buna şükür ama bi tarafı düzeltiyorm öbür tarafpatlak veriyor😏 dün dışarıda yendi yemek sonrasında çocukları sakin bi parka götürdük bugünde tarhana çorbam var başkada bişey yapmam çocuklar çok yemiyor zaten…
Yarın ola hayrola…
Ben düzeltmeyi de bıraktım artık.😂😂 Bırak dedim dağınık kalsın. Ağrısız bir günümü hatırlamıyorum yıllardır. Komşum dışın taş gibi ama için çürük diyordu bir ara. 😁 Saldım gitti,ne yapayım.😋
Benim de mercimek çorbası var yanına bir şey bakınıyorum.

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi🤣
Gözünün önünde yak da bir işe yarasın 😂😂😂 Kız adam gık diye gider Allah korusun.
Bak şaka bir yana gelişme var Witch im. Allah hidayete erdirecek,az kaldı.😅

Selamlar, herkes iyidir umarim. Sayfalar birikmis, raporumu verip okuyacagim.
Esimin dogum gunuydu, ona hediye almaya gittim isten sonra, hazir cocuklar da yokken kendime de baktim, iki ayyakkabi, elbise, gomlek ve etek aldim, esimi de unutmadim ona da iki parca kislik kiyafet ve pasta aldim:) Yaza kadar baska bir sey almayi dusunmuyorum.
Evim sigortasi 192$, benim alisveris 220$, market 90$.
Biz haftasonu toplu yemek yapariz, haftaicine kolaylik olsun diye, bu haftanin yemekleri, mucver, yesil mercimek pilavi, nohut yemegi, buruksel lahanasi, domatesli sosis.
Ufak bir bahcemiz var, babam cim dikti, cocuklar da pesinde. Yemek, camasir, temizlik, hop haftasonu bitti.

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi🤣
Sanki 5000 euro verdi tövbe tövbe. Bu erkek milleti değişmez anacığımmm çoğu aynı😅

Olur olur öyle bir veli olur ki senden 😀
Çalışan cocuklu ana olmak böyle birşey işte yetişmesi çok zor oluyor sonra zamanla pratiğine yöneliyor hep insan :)
Kaktüs modcular 🙂anca toparlariz gibime geliyor.
Turtişimmm 🧡 ne iyi geldi duymak, canikosun 🌸
Günaydın arkadaşlar 🌸🌸
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.😔
Sizler nasılsınız.
Ne güzel olmuş, bu haftasonu benim için de öyleydi. Covid de girince araya iyice mesafeler açıldı, Allah sağlık versin de kavuştaylar olur yine inşallah 🙏🏻
Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?

Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.

Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun

Kahvaltıyı hazırla yoldayim 😂
Sağolasın Witchim aminn 🙏🏻 50€ olayını çok sevdim, hediyeyi cash de severiz 🤣 benimki de bir güzellik yaptı mı 50 defa söyler, konu hakkında soru sorar, hiç bilemezse nasıl yaptım ama, vallahi çok şanslısın filan der 🤭

Selam güzeller 💐
535 ten 6 gram aldım Allah bereket versin.
Al yat yapan fiyatına bakmıyor haliyle.
Bakalım nerede kullanmak nasip olacak. Hayırlısı.
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.

Bereketli olsun canım benim, güzel günlerde kullanmak nasip olsun 🙏🏻

Ben de english homeda buluyorum ama son zamanlarda bozdu sanki 🤔 bir de yataşta bulabiliyorum, tek çarşaf olarak.

Back
X