• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün aksam buraz fazla yedi. Yemegince büyümezsin demisdim 😂 yedikten sonra ben cok büyüdüm diyor 😁 bakalim yarin kresde ne yapacak.
Benimkide öyle belli yemeklere takardi bir süre, sonra bikip birdaha yezdi. Ama taze fasülye keske yedirebilseydim.
Ohh sifa olsunnn:anne:

Haftaya tatili bağlıyoruz 🥳
4 gün muu tatil mii
Bende inanamadim 😁
Ama her güzelliğin bir karşılığı olarak pazar günü çalışıyoruz 😃

Kucugume 29 Ekim için şiir verilmiş nasil heyecanli 🧡
Birde yürüyüş yapilacak ilçe okullar arasi oraya da katılmak için izin belgesi verilmiş .
Anne katılmak istiyorum diye zip zip ziplayan çocuk benimkiydi dün 😇
Tabiki imzaladi veli turta.

En son ütüyü yillar yillar önce yaptim 🤔 ne gereksiz biseymis 😁
Aslinda hepimiz utusuz ciksak göze batmicak alisicaz ama bi ayaklanmak lazim
Selam kizlar,
bugün esimle benim zulami patlatarak 2,5 g külce altin aldik bankadan 139€ dan.
Yarin yine yollardayiz. Izinimin son günü.
Hicde dinlenmis his etmiyorum 🤷‍♀️
Sariya zafim var sari severim kokusunu aldim bak ☺️ bereketli olsun🙏

İyi akşamlar güzeller 💐
Alerji ilaçları verdi doktor. Test falan yok ama 🤷 Özel yolu gözüktü bana. Gidip test yaptırayım da boşuna icmeyeyim ilaclari.
Bir arsa beğendik, alacaktık,inşaat ruhsatı yokmuş. Çok güzeldi ama nasip işte. Gezmekten, insanlarla dialog kurmaktan gına geldi. Henüz sonuç yok maalesef. Bana dua edin kızlar. 😔

İyi akşamlar güzeller 💐
Alerji ilaçları verdi doktor. Test falan yok ama 🤷 Özel yolu gözüktü bana. Gidip test yaptırayım da boşuna icmeyeyim ilaclari.
Bir arsa beğendik, alacaktık,inşaat ruhsatı yokmuş. Çok güzeldi ama nasip işte. Gezmekten, insanlarla dialog kurmaktan gına geldi. Henüz sonuç yok maalesef. Bana dua edin kızlar. 😔
test etmeden nasil slerji ilaci verirki???
canim vardir bir hayir. Demekki daha güzel bir yer sizi bekliyordur. Hersey gönlünüze göre olsun

Back
X