- 28 Mart 2020
- 6.377
- 24.778
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #86.081
Ocaktan sonra fiyatlar çok artar canim bir an önce yaptirmaya bakMerhaba kizlar ben pek yazamıyorum yoğunluktan. Okuldan sonra başka okulda hafta içi etüt veriyorum ve çok çok yoruldum ara tatil çok ev işi bekliyor ve dinlenmek lazım. Annemlere de gitmeliyim uzun zaman oldu.
Pahalılık arttıkça kredi çok yordu mecbur kaldım etüt vermeye...
Gözlerim hem astigmat hem miyop lazer tedavisi ücreti 23 bin dedi Dr. Erteledim birkac ay daha bir de bu eklenmesin diye ama arab kullnirken akşam çok zorlanıyorum gözlükte olsa olmuyor
Haklısın canım galiba Şubat ayinda gelen altınlarla kendime göz tedavi yatırımı yapacağım...Ocaktan sonra fiyatlar çok artar canim bir an önce yaptirmaya bak
sagol canimCok gecmis olsun canim
bereketli olsun canim. Alisveriside enisteye kitle benceHellolardan bir demet
Cuma görünümlü çarşamba
Yarından sonra 2 gün izne ayrılcam
Maaşlar yattı şükür
Çeyrek günümüz için 3050tlden 1 çeyrek ve 1850den 3gr altin aldim
kredi kartına cok yuksek bir meblağ ödedim pazar param kaldı birtek
Çünkü bu ay inanilmaz alisveris yaptim insallah daha da almam bisey
gecmis olsun canim. Bende demir ilaci aliyorum 2 aydirBu arada demirim çok dusmus ve mide bagirsaklarimdaki sorun nedeniyle ilac vermedi dr damardan demir aldım bugün 2 doz için eczaneye 1550 tl ödedim raporlu olduğu halde
sagol canim oglana bot kiza sweat alinacak ona kilitledim. Ay sonu dogumgunum var çanta istiycembereketli olsun canim. Alisveriside enisteye kitle bence
Sagol canim sana da geçmiş olsun. Demir ilacı yükseltmiyor benim demiri malesef. Damardan aldım o yuzdengecmis olsun canim. Bende demir ilaci aliyorum 2 aydir
Bana 3 ay dene sonra birdaha degerlerine bakariz dedi.sagol canim oglana bot kiza sweat alinacak ona kilitledim. Ay sonu dogumgunum var çanta istiycem
Sagol canim sana da geçmiş olsun. Demir ilacı yükseltmiyor benim demiri malesef. Damardan aldım o yuzden
ısırgan çayı için, çok güzel olursagol canim oglana bot kiza sweat alinacak ona kilitledim. Ay sonu dogumgunum var çanta istiycem
Sagol canim sana da geçmiş olsun. Demir ilacı yükseltmiyor benim demiri malesef. Damardan aldım o yuzden
Tesekkurler deneyeyimısırgan çayı için, çok güzel olur
Tabiki hosgeldinizbende ketılebilirmiyim, benim hedefim yıl sonu itibariyle bütün borçlarımı bitirmek olsun işllah
Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?