• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurtmingotam gurtmingotam ben internet bankacılığından ödemeleri mi yapıyorum( havale, eft ile) maaş hesabından başka banka kredi kartlarını da.
Otomatik ödeme talimatı hiç vermedim
Hmm anladım peki ek ücret için kesinti oluyor mu

Merhaba canım evet benim de isbank tan otomatik tlf faturam odemiyor her ay düzenli olarak son odeme gününde kendi oduyor sorun yaşamadık şimdiye kadar herhangi bi ücret te kesilmiyor işletim ücreti falan yok artık zaten.
Hmm anladım canım ziraat bankası nasıldır inşallah sorun yaşamayız aidat için istiyoruz bizde bakalım halledebilirsek inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ::36:

Evet aynen öyle... Kumbara fikri cazip geliyo haklısınız. Bu ay deneyim bakalım inşallah işe yarar. Bi ara kumbara almıştım ama ilk sıkıştığımda elim ona gitti. Eşim yokken para lazımsa mecbur direk onu patlattım... Bu sefer açılmaz bişey deneyim birde
Hoşgeldiniz bende kumbara ile birikim yapıyorum. Elim gitmesin diye her gram parası biriktiğinde alıyorum
Kumbaraya para vermrk yerine küçük su şişesi ya da kavanoz yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bir şey sormak için geldim ne yapıcaz bilmiyorum akıl danışayım dedim şimdi eşim maaşını ziraat bankasından çekiyor ve garanti bankasına her ay düzenli aidat yatırıyoruz yazın neyse gittim geldim bebeğimle ama malum çok kalabalık oluyor bebekle beklemek vs. Zor hadi yaz diye katlandım artk kış geliyor internet bankacılığı açtık otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz dediler ziraat bankasından garantiye bilmiyoruz da nasıl bşy olur ucret kesilir mi düzenli öder mi gecikme olunca faiz vs kesiyorlar yönetim aidat için kredi kartı bile kullanmıyoruz ilk kez böyle işe kalkıştık ama bileniniz varmı nasıl bşy bu otomatik ödeme güvenilir mi

Ben işcep kullanıyorum. Her türlü havale eft para kesilmeden yapıyorum. Bir kredim de otomatik ödemede.

Hanımlar,
Çocuğunuza hediye geldiğinde ay bu çok makbule geçti dediğiniz şeyler nelerdir?
Cumartesi günü arkadaşımın kızının doğum günü var. İşine yarayacak birşey alayım istiyorum. Kız 5 yaşında bu arada.

çocuğun ilgi alanını öğrenerek alabilirsiniz..benim kız kitap okumayı sever ve de resim yapmayı..onun sevdiği şeyler gelse çok mutlu olurdu diye düşünüyorum..

son mesajınızı görmemiştim...sanırım almış olmalısınız...

Hoşgeldiniz bende kumbara ile birikim yapıyorum. Elim gitmesin diye her gram parası biriktiğinde alıyorum
Kumbaraya para vermrk yerine küçük su şişesi ya da kavanoz yapabilirsiniz.
Anladım. Ne kadar süre dd biriktiriyosunuz ortalama. Bir de gram altın ne kadar şuan acaba

Anladım. Ne kadar süre dd biriktiriyosunuz ortalama. Bir de gram altın ne kadar şuan acaba
1 ay hedef koydum kimi zaman 1 gram oluyor kimi zaman 2 gram.
Eşimlede konuştum bozuklukları veriyor.
Bozukluğu tamamladım mı bankaya gidip gram altın hesabına yatırıyorum.

Günaydınlar. Harcamasız bereketli bir gün olsun inş.

Günaydın
Dün bileziklerimi tartırdım, satarsam gramını kaçtan alırsınız dedim, 137,5 dedi. Ne kadar çok fark var öyle.

Günaydın herkese
Yarın maaş yatar herhalde
Ayari dusuktur belki.. yoksa bu kadar dusuk bir rakam zor yani... iscilik var mi bileziklerde

Burma bilezik
Ben fiyatı da genel sordum ona, bilezik için sormadım. 137,5 dedi. Bilemedim valla
Aslında normal cnm böyle oluyor bilezik satarken o yüzden yatırım olarak ata yada gram tercih ediyoruz zaten birde tanidiklarindan varsa bilezik almak isteyen onlara sorarsan hem onlar ucuza almış hrmde sen biraz daha iyi fiyata satmış olursun bizde böyle yapıyoruz bazen mantıklı sonuçta.nerde ikamet ediyorsun kaç gram var elinde

Aslında normal cnm böyle oluyor bilezik satarken o yüzden yatırım olarak ata yada gram tercih ediyoruz zaten birde tanidiklarindan varsa bilezik almak isteyen onlara sorarsan hem onlar ucuza almış hrmde sen biraz daha iyi fiyata satmış olursun bizde böyle yapıyoruz bazen mantıklı sonuçta.nerde ikamet ediyorsun kaç gram var elinde

152 gr bilezik var
Ankaradayım.
Satmak için sormadım, öylesine mahalle arası kuyumcuya sormuştum

Günaydın
Dün bileziklerimi tartırdım, satarsam gramını kaçtan alırsınız dedim, 137,5 dedi. Ne kadar çok fark var öyle.

Günaydın herkese
Yarın maaş yatar herhalde

Kizlar zaten 22 ayar bilezik alış fiyati gram altın fiyatından farklı oluyor Hatta az önce baktım gram altın 152 tl 22 ayar bilezik 137 tl yani sana verdikleri fiyat

Back
X