• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler kızlar
4670 lira maaş

1000 araba kredisi
1400 ihtiyaç kredisi
350 bes
250 çeyrek (arkadaşım doğum yapcak)
1500 kredi kartı
300 temizlik ve tarhana parası
1000 kredi kartı

4800 ediyor

Toplam gider

Yok canım seni yalnız bırakırmıyım ben de öyleyim malesef ekstreyi incelerken bu neydi ne almıştık ki diye düşünürken buluyorum kendimi.
Hahah biz eşimle hesap makinesini açıp tekrar topluyoruz rakamları bu kadar ufak rakamlardan böyle bir sonuç çıkmaz yahu diyerek :D

Herkese iyi pazarlar
Dün bizim için alışverişli bir gün oldu
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Kızıma balon aldım 17 ve oyun yerinde oynadı 10 lira dondurma aldım9 lira
Ailemle yemek yedim 44 lira
Birde kızıma kitap aldım 60 lira
Market alışverişi 28 tl
Ben çok alışveriş yapmam yapıncada kaliteli şeyler alırım birde sırf birikim yapmak adına kızımı üzmek istemem 10 tane evim olsa mutsuz olsak hiç önemi yok
Ama sıfıra sıfır olmayada karşıyım
Geride para olmalı israfdan kaçınılmalı
Ama kaliteli yaşanmalı benim hayat tarzım budur
Ben bu topiği çok okudum geçen biri limon suyu kullandığından bahsetmiş bana göre sağlıksız çok abartmamak lazım bana göre

Herkese iyi pazarlar
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Market alışverişi 28 tl
Ben çok alışveriş yapmam yapıncada kaliteli şeyler alırım birde sırf birikim yapmak adına kızımı üzmek istemem 10 tane evim olsa mutsuz olsak hiç önemi yok
Ben bu topiği çok okudum geçen biri limon suyu kullandığından bahsetmiş bana göre sağlıksız çok abartmamak lazım bana göre
Limon suyunu nereye nasıl kullanıyormuş acaba ben orasını kacirdim galiba ya

Bende fazla kalan limonları sıkıp buz torbasında saklıyorum salata, çorba, limon konulan yemeklerde kullanıyorum, hatta limonata bile yapıyorum.
Belki tazesi gibi olmuyor olabilir ama çöpe atmayada kıyamıyorum.

Herkese iyi pazarlar
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Market alışverişi 28 tl
yazdıklarına aynen katılıyorum.ben de öyle düşünüyorum. ama limon suyunu ben de anlayamadım?

Herkese iyi pazarlar
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Market alışverişi 28 tl
Katiliyorum .

Kızlar biriktirdiğiniz paralarla ne yapmayı planlıyorsunuz. Herkesin kesesi farklı herkes kendi kesesine göre bi plan belirliyordur heralde. Ben yaklaşık 4 ayda 550 tl biriktirdim. Çalışmıyorum ve gider çok. Şahsen benim ilk hedefim estetik bir ameliyat. Ilk hedef için 5 veya 6 bin liraya ihtiyacım var. Bakalım ne zamana birikir. Para sadece araçtır. Önemli olan kaliteli yaşamaktır, mutlu hissedebilmektir. Hepinize iyi biriktirmeler​

Z zynpzeynep hayırlı olsun. Sobayı iyi günlerde kullan o kadar rahatlık ki benim evim kuzey cephe bende banyoya duvara monte ettirmiştim.
Sağol canım.
Bizim yarısı kuzey yarısı güney.
Güneyde kalan taraf süper ısınıyor ama kuzey taraf salon banyo ve mutfak çok soğuk oluyor.mutfak ocaktan dolayı daha iyi ama salon ve banyo çok soğuk oluyor.

Bugün süt havuç ıspanak maydanoz kıvırcık aldım 12 tl verdim 10 tl de kumbaraya attım.
Kayınvaldem de turşuluk malzeme gönderdi. Onları kurucam kısmetse.

Selam kızçeler benim çalışma işi yattı işe kabul edilmemişim bir soru yanlışla şutlandım Amazon’dan
Neyse bu ayda 8 gram altın aldım çok şükür bileziğimi 26 grama yükselttim
Sağolsun kv dem de iki tane bilezik verdi 25 er gram hiç yokken çok şükür 124 gr altınım oldu
Rabbim hayırlısından helalinden kazançlar nasip etsin inşallah

Selam kızçeler benim çalışma işi yattı işe kabul edilmemişim bir soru yanlışla şutlandım Amazon’dan
Neyse bu ayda 8 gram altın aldım çok şükür bileziğimi 26 grama yükselttim
Sağolsun kv dem de iki tane bilezik verdi 25 er gram hiç yokken çok şükür 124 gr altınım oldu
Rabbim hayırlısından helalinden kazançlar nasip etsin inşallah
Bereketli olsun canım .

Back
X