• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cevreyi bahane ediyorlar biliyor musun :) ama utunler dedigin gibi hem konsantre olup hem kaliteli olunca kendini sattiriyor zaten. :) evet benimde cevrem yok ama tanidigin uc bes insanda mi yok cevrende... boyle diyenlere hep boyle diyorum. Katalog isi cevre gerektirir diyenlere. Ilk komsudan baslarsin mesela.. o evinde arkadas toplantisi filan yapcaginda beni de cagir demen bile yeterli.. benim teyzemde bu iste beni o kayit etti hatta simdi ayda kendi yapmasa bile 4 bin tl kazaniyo.. :) kendi de yaparsa daha fazla aliyo.. kizini da uye yapti. Kizi da uni ogrencisi ve ayda 400-500 kazandiracak seviyeye getirdi kizini..
Toplam sık görüştüğüm em fazla 5 arkadaşım var en samimilerinden onlardan da pek kar almıyorum alamıyorum. Evet gerçekten çevrem malesef. Yeni bir aprt taşındım. Bakalım beki burda işler değişir.

Maşallaj demeden de geçmiyeyim 4tlde iyiymiş))

Toplam sık görüştüğüm em fazla 5 arkadaşım var en samimilerinden onlardan da pek kar almıyorum alamıyorum. Evet gerçekten çevrem malesef. Yeni bir aprt taşındım. Bakalım beki burda işler değişir.

Maşallaj demeden de geçmiyeyim 4tlde iyiymiş))
Iste napti ilk bizden basladi... yani kendisine yakin gordugu konu komsu akraba arkadas.. iste anlata anlata urunlerin demolarini gostere gostere yapti... uye olurum diyrn cikmazsa bile yaninda urunde gezdiriyodu zaten gittigi yerlere... urun aliyolardi... en kotu ihtimal yani o da... bak hatta iki arkadasim katalogda dis macununa denk gelmisti dediler ki bana aaaa.... dis hekimim bana bu dis macununu kullanmami soyledi.. soruyorum neden verdi? Halbuki cevabi biliyorum dis tartarini onler yani... ki onlarda bu cevabi veriyolardi... ondan sonra bende onlara cevabi yapistirdim doktor oneriyor aliyorsunuz da biz oneriyoruz tavsiye ediyoruz da niye burun kiviriyosunuz :D bazi durumlarda hazir cevap olmak lazim... cene ile de alakasi yok bu arada.. sadece dogru zamanda dogru kelimeyi kullandiginda biyerden yakalamis oluyosun bu gibi durumlarda...

Birde en onemli husus ne biliyor musun Siyahzambak6 Siyahzambak6 evine gelen esin dostun akraban o urunu kullandigini gorecek.. bu sefer senden urun alan kisi sunu dusunebilir bize anlstiyo urun soyle boyle satiyo iyi hosta.... krndisi niye kullanmiyo... inanmiyor mu kendi anlattigina diye dusunur.. bende musteri olsam bende oyle gorsem bende susunurum ne yalan soyleyeyim simdi. Birde oyle bi durumu var ki 90 gun boyunca kosulsuz sartsiz kullanilan urunleri geri aliyo...

Kuyumcudan haber getirdim altın kızlar.
Çeyrek :248
Ata:1025

Altın hiç düşmez artık bundan sonra.
Ve her zaman yatırımcısına kazandırıyor. :KK51:

Ben de bu hafta arkadaşım için hediye çeyrek alacağım. İyi oldu öğrendiğim.

Ekim için 350 bes yaz bana, devamı gelir inşallah

Birde en onemli husus ne biliyor musun Siyahzambak6 Siyahzambak6 evine gelen esin dostun akraban o urunu kullandigini gorecek.. bu sefer senden urun alan kisi sunu dusunebilir bize anlstiyo urun soyle boyle satiyo iyi hosta.... krndisi niye kullanmiyo... inanmiyor mu kendi anlattigina diye dusunur.. bende musteri olsam bende oyle gorsem bende susunurum ne yalan soyleyeyim simdi. Birde oyle bi durumu var ki 90 gun boyunca kosulsuz sartsiz kullanilan urunleri geri aliyo...
Teşekkürler bilgiler için...:KK200:

ekim ayı hesapta olmayan giderler ile gidiyor, tabi bu durumda bütçeyi sarstığı için önümüzdeki ayın birikimini etkiliyor :KK43:
şimdi ben altın birikimi ve ev peşinatı için eşimle ortak ayrı nakit birikim yapıyordum ya
o konuda sıkıntı var. ihtiyaç olunca o paradan kullanalım ay başında yerine koyarız olayına döndük iyice ve bu durum benim hiç hoşuma gitmediği gibi canımı sıkıyor. o parayı yok gibi düşünemiyoruz ikimizde
benim ayrı yaptığım altın hesabını da ona para transferi yaparken gördü. altın hesabımı biliyordu ama tutarı hakkında bilgisi yoktu, hiç gizlim saklım kalmadı :KK43: :KK43: :KK43:
gerçi altın hesabına ekle diye günlük ufak tefek paralar veriyor ama bilmemesini tercih ederdim
ben de şöyle düşünüyorum her ay bir ata altınının parasını ayırıp ortak birikime oyle katkıda bulunmaya karar verdim.
artık o ayki duruma göre 100-300-500 ne kaldıysa maaşımdan onu aktaracağım ortak hesaba.
altın hala yüksek bu ayki birikimimi altın yapmayıp TL olarak bekleyebilirim ama TL olunca da azar azar kullanır mıyım diye de çelişkide kalıyorum
maaş alınca birikimi ayıracağım için o zamana kadar altın gram olarak bankada 150 TL'nin altına düşerse gram yapayim, olmazsa vadeli hesap açtırıp oraya yatırayım diye düşünüyorum

ekim ayı hesapta olmayan giderler ile gidiyor, tabi bu durumda bütçeyi sarstığı için önümüzdeki ayın birikimini etkiliyor :KK43:
şimdi ben altın birikimi ve ev peşinatı için eşimle ortak ayrı nakit birikim yapıyordum ya
o konuda sıkıntı var. ihtiyaç olunca o paradan kullanalım ay başında yerine koyarız olayına döndük iyice ve bu durum benim hiç hoşuma gitmediği gibi canımı sıkıyor. o parayı yok gibi düşünemiyoruz ikimizde
benim ayrı yaptığım altın hesabını da ona para transferi yaparken gördü. altın hesabımı biliyordu ama tutarı hakkında bilgisi yoktu, hiç gizlim saklım kalmadı :KK43: :KK43: :KK43:
gerçi altın hesabına ekle diye günlük ufak tefek paralar veriyor ama bilmemesini tercih ederdim
ben de şöyle düşünüyorum her ay bir ata altınının parasını ayırıp ortak birikime oyle katkıda bulunmaya karar verdim.
artık o ayki duruma göre 100-300-500 ne kaldıysa maaşımdan onu aktaracağım ortak hesaba.
altın hala yüksek bu ayki birikimimi altın yapmayıp TL olarak bekleyebilirim ama TL olunca da azar azar kullanır mıyım diye de çelişkide kalıyorum
maaş alınca birikimi ayıracağım için o zamana kadar altın gram olarak bankada 150 TL'nin altına düşerse gram yapayim, olmazsa vadeli hesap açtırıp oraya yatırayım diye düşünüyorum
Canm bizde sizin gibiydik maasimizin birini yok sayalim oyle gecinelim diyoduk ama olmadi bir turlu
Her seyde ordanda cekiyorduk
Biz gecen sene ev icin pesinat biriktirelim dedik 1 yil gecti bir baktik elde var kocaman sifir...
Snra baktim boyle olmayacak evi kredi cekip aldik ilk taksidi odendi bile sukur ;)

Canım oluyor bazen öyle hesapta olmayan giderler. Sağlık olsun. Biriktirirsin yine...

Canım oluyor bazen öyle hesapta olmayan giderler. Sağlık olsun. Biriktirirsin yine...

Back
X