• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz fazla bence. Ama @msf2407 çok güzel açıklamış. Sağlıkla gelsin minik.

Ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım.
İlk gebeliğimde 45 kilo hamile kalıp 62 kilo ile doğuma girmiştim.
Şimdi 48 kilo ile hamile kaldım, şu anda 53 kiloyum. Boyum 1,55.
Doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor.

Hoş geldin. Hangi şehirdesin? İş bankasının Ankara da bazı şubelerinde altın eksperi varmış. Bulunduğun şehirdekine sorup yatırım için bilgi alabilrisin
Hoşbulduk canım İzmir'de yim. İnternet ten araştırıyorum buraya da sorayım dedim belki hesabı olan vardır diye

selam kızlar
dün bi yerden 500tl geldi hemen 2 çeyrek aldım 250den (252 idi pazarlık yaptım:-))
bu arada 22 gr altınımı 152den sattım 170tl karım var 147lere düşerse tekrar alacağım
yeni defacto açılmış önünden geçiyordum çocuklara bişeyler aldım 170de oraya gitti. :oha:
onlara bişeyler alınca çoook mutlu oluyorum
oysa bot eşarp ve kışlık kıyafet ihtiyacım var yine erteledim öbür aya:-)

akşamda çocukları yemeğe çıkaracağım sanırım bi 50 gider en fazla
kasım ayının maaşını da yedim daha bir ay var:oha:

Selamlar.
Pek takip edemiyorum. Okumaya çalışıyorum sık sık. Bugün 30 tl attım kumbarama.eşim sağolsun biriksin diye desteğini tam veriyor.
Kasım ortası hedefim 650 700 gibi birşey.
Altın almalımıyım yoksa tl mi tutmalıyım bilmiyorum 1 yıl sonra bozmak durumundayım kar eder mi bilemiyorum.

N
canım ben de hamile kalmadan önce 64 kiloydum 170 cm bu arada boyum.
hamile kaldım bulantıdan 20. hafta bittiğinde 63 kiloydum doktorum çok memnun olmuştu :))
gebeliği 12 kilo alarak 75 kilo ile tamamladım. şu an yani (doğumdan 17 ay sonra) 56 kiloyum :KK66:
Naaasıll nasıılll biri bama anlatdınn yaa ))) 55 le hamile kaldım. 71 le doğuma girdim 60 kiloyum şuan (6 aylık olucak kızım ayın 21 de inşallah) ama düşemedim birtürlü 50li li rakamlara. Diyet yapınca sütüm çok azaldı iki lez dytsyn kontrolün de başladım. Diyrtte yapamyorum. Napcamm ben yaa

N

Naaasıll nasıılll biri bama anlatdınn yaa ))) 55 le hamile kaldım. 71 le doğuma girdim 60 kiloyum şuan (6 aylık olucak kızım ayın 21 de inşallah) ama düşemedim birtürlü 50li li rakamlara. Diyet yapınca sütüm çok azaldı iki lez dytsyn kontrolün de başladım. Diyrtte yapamyorum. Napcamm ben yaa
ben de az yediğimde hem kilo aldım hem sütüm azaldı sütümü tehlikeye atmadım. işe başlayınca gitti 5 kilosu filan. o da 5. aydan sonra :))
şuan yediklerimi görsen şoka girersin kv bile daha yiyecek msiin diye kocaman gözleriyle bakıyor :D ama tamamen hareketli yaşantım ve gece az uykularıma borçluyum ha bir de kızım kucakta emerken gezdirerek uyuyor bence onun da etkisi büyük.

Selam kızlar
Bugün markete oradan manava girdim uygundu ondan bundan derken bir şeyler aldım elimde taşıyamayacağım, taksiye para vermek istemedim, ordan bir bayan geçiyordu selam verdim pazar arabasını istedim bayan hiç tereddüt etmeden hemen getirdi bende alıp eve geldim yarım saat geçmeden götürdüm kadına teşekkür ettim.
Daha iyi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Allah razı olsun sizden ve o hanımdan.

ben de az yediğimde hem kilo aldım hem sütüm azaldı sütümü tehlikeye atmadım. işe başlayınca gitti 5 kilosu filan. o da 5. aydan sonra :))
şuan yediklerimi görsen şoka girersin kv bile daha yiyecek msiin diye kocaman gözleriyle bakıyor :KK70: ama tamamen hareketli yaşantım ve gece az uykularıma borçluyum ha bir de kızım kucakta emerken gezdirerek uyuyor bence onun da etkisi büyük.

Vallaha bende diyetteyken kilo gitmedi. Bırakınca bayaaaa bi yedim taşınıyodum gecede yedim ama almamışım. Bu aralar bende gece uyuyamıyorum belki gider )))<

Selam kızlar
Bugün markete oradan manava girdim uygundu ondan bundan derken bir şeyler aldım elimde taşıyamayacağım, taksiye para vermek istemedim, ordan bir bayan geçiyordu selam verdim pazar arabasını istedim bayan hiç tereddüt etmeden hemen getirdi bende alıp eve geldim yarım saat geçmeden götürdüm kadına teşekkür ettim.
Daha iyi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Allah razı olsun sizden ve o hanımdan.

Evine gidip pazar arabasi mi getirdi? Ne guzel insanmis:nazar:

İyi akşamlar altinn kizlarr nasılsınız ben bugün 1015 liraya ata altın aldım ama kendime değil eşim eve para bıraktı sende kalsın isteyince verirsin diye bende harcanasin diye altın aldım bakalım girince be diyecek ona aldım sonuçta ilerde teşekkür eder bence ara ara ev bıraktığı paralardan böyle yapacağım kocis i de kattim listeye haberi bile yok:dondurma::KK70:

Hos buldum, cok sukur iyiyim. Siz nasilsiniz? Yanlis hatirlamiyorsam emekli olmussunuz, Allah agiz tadiyla yemegi nasip etsin.:nazar:
Amin canım allah razı olsun. Doğru hatırlıyorsun şükür oldum, benim bazı hastalıklarım vardı özürlü kadrosundan emekliye ayrıldım yorma çalışacak olsam 12 yılım vardı. Allahım herkese hayırlısıyla çalışıp emekli olmayı nasip etsin inşallah.

İyi akşamlar altinn kizlarr nasılsınız ben bugün 1015 liraya ata altın aldım ama kendime değil eşim eve para bıraktı sende kalsın isteyince verirsin diye bende harcanasin diye altın aldım bakalım girince be diyecek ona aldım sonuçta ilerde teşekkür eder bence ara ara ev bıraktığı paralardan böyle yapacağım kocis i de kattim listeye haberi bile yok:dondurma::KK70:
Hayırlı olsun. İyi yapmışsın süpriz olur.

yok kuzum ben son aylara kadar alısverıs yapmayı duusunmuyorum
İlk zamanlar çok çabuk büyüyorlar hediye vs derken çok kıyafet birikiyor
Bide bazı Şeyler mevsimine denk gelmeyebiliyor
Benim kaç takım mevsimi beklerken küçüldü
Bide hepsini yıkamıştım önceden öylece kaldılar hep

Günaydın herkese.

Birikimler bol olsun.

Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.

Bu ay ki hedefim en azından 1700 civarı ile tamamlamak. Umarım gerçekleşir :)
Ayy kart olayına bende taktım bu ara
Azaltma yapıcam bakalım nasıl olucaksa :)

İyi akşamlar kızlar
Yeni gelenler hoşgelmiş
Altın alanlar bereketli olsun..
Ben zayıflama telaşına düştüm o yüzden biraz yazamıyorum buralara ama
Birikime hala devam ..
2 günde 100 lira attım zulaya.
İnşallah yılbaşında -10 kilo ve 3000 ₺ birikimimle buraya gelirim kızlar

Iyi akşamlar kızlar :KK52: ne güzel kaynatmıssınız öyle ben çok yoğunum işyerinde bugünlerde zor okuyorum yazdıklarınızı :KK43: hepinizin birikimleri bereketli olsun :KK66: kredi kartlarını konuşmuşsunuz o dert bende de var 2000 tl nin altına nihayet indirebildim şimdiki hedefim 1500 ün altına çekmek yılbaşindan sonrada 1000 in altını planlıyorum inşallah başarabilirim :dua: bu arada karamelli_turta karamelli_turta canım bugün 1 gr altın daha ekledim hesabıma haberin olsun Hoppa ayrıca Janita Janita cum hoşgeldin seni burda görmek ne güzel taaaaa çeyiź topiklerinden sonra buralarda da karşılaşmak :KK66:

Back
X