• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıca kızlar altın dusus e başlamıştır s gibi gibi 157 i giren dan gram bugün 153 gibi.dusundugum gibi 150 gibi ufak ufak almaya baslayacagim çünkü daha da düşebilir.ekonomi bakanı dolar dakika bu kurun geçici olduğunu söyledi böyle varsayarsak dolar a endeksli olarak gram da dusus bekleniyor hayırlısı artik

Screenshot_2017-10-30-10-16-12.webp

Kızlar günaydın, size birşey danışmak istiyorum. Daha önceden doğum yapan çalışan bayanalr :))

şimdi doğumda maddi olarak alacağımız haklarımız neler , birde sigorta giriş çıkışı oluyor sürekli bizim iş yerinde bu beni etkileyecek bir durummu, bu gtarz konuları arastırıyorum netten ama heryerde farklı seyler yazıyor. Tecrubeliler bilgi verebilirmi :)

Merhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Demek ki bu dünyada yiyecek lokması yokmuş kızımın. Nasip diyoruz.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.

Hepinizi seviyorum. Çok iyi geliyorsunuz bana.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Merhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.

canım allah sabır versin :( büyük kızının ömrü uzun olsun inşallah

Merhaba kızlar

Başınız sağolsun. İçim çok kötü oldu boğazıma düğümlendi. Sizin ki gibi olmasa da ben iki kere düşük yaptığımda etkisinden uzun süre çıkamadım. Çok zor. Allah evladını büyütüp kaybedenlere sabır versin. Allah evladınızı size sizi evladınıza bağışlasın.

Hanımlar vadesiz altın mevduatı için memnun olduğunuz banka hangisi ? işletme ücreti, komisyon almayanlar hangileri ? Hepsi alınmıyor yazmış ama hesap açıldıktan sonra masraf çıkaranlar oluyor. alış satış fiyat farklarına baktım aklımda iki banka var. Şu an kullandığım bankadan memnun değilim. Masrafsız bankacılık için mobilbankacılık hizmeti veren bir bankadan mı açsam diyorum. Gram altın hesabı olacak.

Kizlarr yaa benim evim 4+1 kira ve cocugum yok calisiyorum oturdugumuz oda cok buyuk baska bi odada kose takimim var ama oda kucuk oldugu icin tv sigmiyor diyorumki kucuk bi tv alsak kose takimli odaya gecsek oturdugum odayada misafirden misafire gecsek temiz kalsaa dagilmasa siz ne dersiniz alacagimiz tv 650 tl civarinda hatta bugun a101de gorduk indirimde su anda ama karar veremiyorum sizce mantiklimi dusuncemiz yoksa bosunami aliriz? Bu arada nakit degil karta taksiyle alicaz alirsak

Merhaba kızlar

Meleğin sana şefaatçi olsun inşallah
O orda uyudukça büyük kızına sağlıklı ömür versin rabbim

Hanımlar vadesiz altın mevduatı için memnun olduğunuz banka hangisi ? işletme ücreti, komisyon almayanlar hangileri ? Hepsi alınmıyor yazmış ama hesap açıldıktan sonra masraf çıkaranlar oluyor. alış satış fiyat farklarına baktım aklımda iki banka var. Şu an kullandığım bankadan memnun değilim. Masrafsız bankacılık için mobilbankacılık hizmeti veren bir bankadan mı açsam diyorum. Gram altın hesabı olacak.
İşbankasını kullanıyorum masraf işletim ücreti yok dediler herhangi bir sıkıntımız olmadı ilerde de olmaz inş.

Back
X