• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın hanımlar.

Dün itibariyle kiracımız evi boşalttı. Normalde kirayı biriktiriyordum ama artık o da olmadığı için ocak ayına kadar birikim yapamayacağız.

Bütçe olarak da eksiye giriyoruz. Acil durum paramızdan kullanacağız ocak ayına kadar. 10 bin civarı acil durum birikimimiz vardı. Şuanda 7 bin kaldı. Ocağa kadar ne kadar az kullanırsak o kadar iyi bizim için.

Bol birikimli günler diliyorum :))

Canım olduysada hayırlısı olsun..Ama spiral en iyi korunma yöntemlerindedir.. senelerdir spiralle korunuyorum..
Ama kontrolleride ihmal etmemmk gerek..,Çünki bzen onda da kayma yada iyi takılamam durumları oluyor.. takip etmekde faydalı..
Teşekkürler cnm cvb in için hep spiral istedim bi türlü gitmedim işte şimdi böyle oldu ama umarım nega tır sonuç tabiki haktan hayırlı si ama şuan kaldıracak durumda değilim bu surprizi

evet araba masrafli is ama arabasiz cok zor oluyor. belki de aldginiz arabayla ilgilidir. ablam.3 yil once bi araba aldi 3 yilda 7 bin falan harcamistur.hepbi skinti cikardi. satacak simdi. insaallah hallolur sizin de sikintilariniz
Bilmiyorum anlamadim ki 2012 model daha 5 yillik araba ama bu aralar ozellikle her hafta nerdeyse tamirdeydi en son esim arkadasinin tanidigi vardi ona verdi 2 gundur orda insallah sorun temelli cozulur

Teşekkürler cnm cvb in için hep spiral istedim bi türlü gitmedim işte şimdi böyle oldu ama umarım nega tır sonuç tabiki haktan hayırlı si ama şuan kaldıracak durumda değilim bu surprizi
hemen korkmayın.. bu ay genelde mevsim değişikliğinden çok kişinin rewgli gecikti.. benim de dahil>)bir kaç arkadaşdan da duydum.. hala olamaynlar bile var..
stres yapmayın.. belkide yoktur bile..Hakkınızda hayırlısı..

Günaydın hanımlar.

Dün itibariyle kiracımız evi boşalttı. Normalde kirayı biriktiriyordum ama artık o da olmadığı için ocak ayına kadar birikim yapamayacağız.

Bütçe olarak da eksiye giriyoruz. Acil durum paramızdan kullanacağız ocak ayına kadar. 10 bin civarı acil durum birikimimiz vardı. Şuanda 7 bin kaldı. Ocağa kadar ne kadar az kullanırsak o kadar iyi bizim için.

Bol birikimli günler diliyorum :))
Gunaydin cnm ocaga kadar hayli hayli kiraci bulunur
Biriktirdigin paraya dokunmama imkanin olsaydi keske
Para gidince geri gelmiyor

Hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz. Hepsinde %1 de olsa bir risk var.

Eğer adet düzensizliğin varsa ria ( spiral) önerilmiyor. Adet gün sayısını uzatıyor. Tabi doktor kontrol edip en doğru bilgiyi o verecektir.

Bana doktorum ria takmadı ve doğum kontrol hapı önerdi. Şuan hap kullanıyorum.

Ama bence en rahatı ria. Eğer bir engelin yoksa taktir. Fakat kontrollerini ihmal etme. 10 yılda bir de yenilenmesi gerekiyor. Bazen daha erken hatta

Gunaydin cnm ocaga kadar hayli hayli kiraci bulunur
Biriktirdigin paraya dokunmama imkanin olsaydi keske
Para gidince geri gelmiyor

Aynen öyle, gidince geri gelmiyor. Bu ay 1000 kadar kullanacağız ama diğer aylar kullanmayız inşallah

Bu arada spiralden hiç korkma. Çok basit birşey 2 dk sürüyor.

Eğer adet düzensizliğin varsa ria ( spiral) önerilmiyor. Adet gün sayısını uzatıyor. Tabi doktor kontrol edip en doğru bilgiyi o verecektir.

Ama bence en rahatı ria. Eğer bir engelin yoksa taktir. Fakat kontrollerini ihmal etme. 10 yılda bir de yenilenmesi gerekiyor. Bazen daha erken hatta
Teşekkürler cnm evt spiral in en iyi korunma you olduğunu duydum ama çok kanama oluyor uzuyo afet dedi arkadaş larim bende hep korktum işte hamile değilim umarım biraz dan test yapıp hemen kadın dogumcuya randevu mu alıyorum inşallah çünkü bu korku bana yeter 5 yıllık spiral dusunuyorum 5yil sonra şartlar uyarsa bi kızım da olsn isterim.10 yıllık takar dim da bana kalsa yaş geçerse kızdan mahrum kalirim:olamaz::halay:

Teşekkürler cnm evt spiral in en iyi korunma you olduğunu duydum ama çok kanama oluyor uzuyo afet dedi arkadaş larim bende hep korktum işte hamile değilim umarım biraz dan test yapıp hemen kadın dogumcuya randevu mu alıyorum inşallah çünkü bu korku bana yeter 5 yıllık spiral dusunuyorum 5yil sonra şartlar uyarsa bi kızım da olsn isterim.10 yıllık takar dim da bana kalsa yaş geçerse kızdan mahrum kalirim:olamaz::halay:

Cnm spirali istedigin zaman cikarttirabiliyosun diye biliyorum
Test yaptiktan snra bizide haberdar et

günaydn balbebekk balbebekk bu ay regli gecikince 2 kere test yapan 18 aylık bebeği olan topikdaşın var burda :KK70:
dün itibariyle 45 günün sonunda regl oldum ve mutluyum sinirlilik mide bulantısı halsizlik filan vardı bende de çok korkmuştum inan Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Amin canım amin disardayim eczane ye gidiyorum test almaya inşallah benimde pozitif değildir benim ilk defa oluyor böyle bisy

iyi aksamlar birikimci bayanlar. bugun 22 ayar kelepce aldim kendime. 17 gram. 3100 lira. 600 lira iscilik odedim . gunluk takmak icin aldim. ama nolursa olsun bu da bir birikim. bi para yatacak onu bekloyorum.onunla da az birsey dolar alicam insaallah.bugun 1000 tl kiyafet hatcamasi yaptim.hepsi de ihtiyacti. insaallah uzun sure kullanirim
Güle güle kullan cnm kelepçeni, kasım birikimine ekliyorum.
Gunaydin kizlar arabamiz 2 gundur tamirdeydi bugun cikacakmis tamirci esime 1000 tl civari cikabilir demis ama net bir rakam vermemis
Insallah fazla cikmaz ya zaten bu aralar bayagi acildik
Ayy araba gezerken iyi de masraflı...
Kizlar bisey soracagim ya konuyla ilgisi yok ama affola bebegim bir yaşında ve esim korunuyordu ben de spiral falan bisey yok adet im ilk defa gecikti test alacağım biraz dan hamile miyim acaba çok sinirli garip bi haldeyim çünkü artık çocuk falan düşünmüyor dük .en etkili korunma yolu spiral mi sizce korunduğu halde hamile kalan varmi
balbebekk balbebekk endişeni anlıyorum.
Küçük oğluma anne sütü verirken 9 ay reglım gelmedi her ay iki test yapıyordum
Test yap, için rahatlar.
Günaydın kızlar bozuk 1 tl biriktiriyordum 100 lira olmuş onu yarın bütünleteyim üstüne biraz daha koyup gram altın alayım istiyorum. birde 10 euro alabilirsem çok iyi olacak:) ilk hedefim 10 gram altın ve100 euro
Oo süper çok sevindim gelsin birikimler.
Hedef aylık 10 gr altın mı canım?

Güle güle kullan cnm kelepçeni, kasım birikimine ekliyorum.

Ayy araba gezerken iyi de masraflı...

balbebekk balbebekk endişeni anlıyorum.
Küçük oğluma anne sütü verirken 9 ay reglım gelmedi her ay iki test yapıyordum
Test yap, için rahatlar.

Oo süper çok sevindim gelsin birikimler.
Hedef aylık 10 gr altın mı canım?

Yok canım benim nerde:)) Kasım ayı hedefim 1 gram altın 10 Euro:)) Genel olarak ilk hedefim 10 gram altın 100 euro artık ne zaman olursa:))

Back
X