• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 gram altın daha aldım şimdi. Kasım ayı toplam 6 gram almış oldum yazabilirsin karamelli_turta karamelli_turta . Toplam 21 gram etti. Aralık'ta 4 gram daha alınca 25 gram hedefime ulaşmış oluyorum. :) Elimden bu kadar geliyor ancak. Yapılabilir hedefler koyabilmek önemli. Kendimce biriktiriyorum ben. Şu an amacım yok. İleride lazım olur diye. 2018'de durum neyi gösterirse bakarız. :)

Sağol kuzum çok teşekkür ederim :KK52::KK19: yoğunum bugün işyerimde h sonuda şehir dısına geziye gittik onun tatlı yorgunluğu var :KK48: ama çok şükür sağlığım yerinde iyiyim sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım :KK66:

eh canım ıyı dıyelım ıyı olsun calısırken zorlukları var tabıkı ama çok sukur iyiyiz :)

Kızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu

Ben 2.5 saat kadar önce aldım. Gramı 161.29''dan 3.5 gram. 2 saatte 2 liraya yakın arttı valla. Ben elimde para olunca hemen alıyorum. Daha 1 hafta önce 157 küsürden almıştım.

Aslında korkacak bir şey yok. Misal geçen 16 gramlık altını başka bankaya geçirdim. Eşimim banka hesabından alıyordum,hesapları ayırdık. Biraz daha ekledim, 158 küsürden 18 grama yakın almış oldum tekrardan. Bir hafta oldu. Bugün de toplam 21 gram yapmak için 3 buçuk gramına yakını 161 küsürden aldım.
Toplam altının gramına baktım hepsini 3.005 liradan almışım. Verdiğim para bu. Şu an hesapta 3.037 lira var. Parayı nakit biriktiriyormuş gibi düşünün. Kaçtan alırsanız alın. Artıyor sürekli. :)

Kızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu
Aynen ben demiştim kızlar hep yükseleceği söyleniyor du...
Ben 2.5 saat kadar önce aldım. Gramı 161.29''dan 3.5 gram. 2 saatte 2 liraya yakın arttı valla. Ben elimde para olunca hemen alıyorum. Daha 1 hafta önce 157 küsürden almıştım.
Bereketli olsun canım..
Bende öyle yapıyorum.
163 TL dan 16 gr aldim.
Bereketli olsun canım...
Bu gidişle, dedikleri gibi yıl sonu altının gramı 170 olur zaten. Zor görünmüyor. :)

Evet az kaldı, yılbaşına 170 olacak..

800 gram 1000 gram gibi yüklü miktarda alacaksanız bekleyin tabiki. gram başi bir iki lira size 2 bin liraya kadar zarar ettirir. ama 3-5 gram alınacaksa ve parayı elimde tutamıyorum hemen ıvır vızıra gidiyor diyorsanız hemen alın en fazla 10 lira kaybınız olur .sonra zaten değer kazanır .

Back
X