• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen öyle olmuş canım :KK52: birde kednimiz gaza geldiğimiz yetmiyomuş gibi birbirimizi gaza getiriyoruz :KK48:
:D

bende burayı her okudugumda kafam karısıyor, bır dıyorum vadelı acayım bır dıyorum gram alayım bır dıyorum ata alayım bır bılezık alaym napcagımı sasırdm:D

bende bılezık alcam
Inşallah canım :KK68: bu modellerin dısında benimde aklımda bikaç model var yatırımlık değil ama kullanmalık sonrada çocuklarıma hatıra bırakırım diyorum :KK66:yatırım için mobil bankacılıktan altın ya da döviz biriktiriyorum ama son 2 ayda birazda fiziki altın biriktirdim :KK52:

fiziki altın nedense bana dha scaak gelıyor, belkı fıkrımı degıstırrıım sonra bılemıyorum. :) bende ıscılıksız bılezıklerın 40 gramını yaptırmak ıstıyorum, bunun ıcın hedefım olan 10 ceyrektı baslangıcta sonra toplu bırlestırıırm dedım. bakalm 6 tane aldım aralıkta 4 adet alabılecekmıyım :)

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 78
Bende şu sıralar şu model kelepçelere heveslendim kızlar :KK48:bazen incesini bazen kalınını beğeniyorum bakalım gözümü karartıp alırım belki birini :KK68:
Eki Görüntüle 2072772 Eki Görüntüle 2072773

Bu arada @binhuzunluhaz hayırlı olsun canım birikimlerin atayı ne kadara aldın tatlım :KK52:
Çok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.

bende bılezık alcam

Aynen öyle olmuş canım :KK52: birde kednimiz gaza geldiğimiz yetmiyomuş gibi birbirimizi gaza getiriyoruz :KK48:

:KK70:

bende burayı her okudugumda kafam karısıyor, bır dıyorum vadelı acayım bır dıyorum gram alayım bır dıyorum ata alayım bır bılezık alaym napcagımı sasırdm:KK70:
Hahha :))))) oğlun altın aşeriyor tatlım senin ;)
İlerleyen zamanlarda şunu da alıcam altın elbiseli adam(kadın) :deli:
Altın elbiseli Estella- Estella- wuhhu..
Topiğin matmazeli olursun yeminlen ;)
Çok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.
Inşallah sende alırsın Canım yeter ki iste.
Oh oh harikasınız kızlar ya..
Takıp takıp gelin buraya :halay:
Ama nazar boncuklarınız ile gelin ;)

ben altın takmayı seviyorum ama işyerinde kimse takmıyor. taktıkları tek sey alyans. acaba yok mu altınları yoksa altın takmayı mı sevmiyorlar. ben takınca sanki çağ dışı birsey yapmışim gibi baktıklarını hissedıyorum
Ben seviyorum bir yere giderken de kolye mi takarım. Tek altın küpe takmam sevmem. Ama bileklik şık bir kolye yüzük ayrı ayrı zamanlarda hoş oluyor.

Selamlar kızlar bugün kumbaraya 11 tl attım. Oğlumun kumbarasına da 1 tl attım.
Bereketli olsun inş.

Hahha :))))) oğlun altın aşeriyor tatlım senin :KK66:

Topiğin matmazeli olursun yeminlen :KK66:

Ama nazar boncuklarınız ile gelin :KK66:

evet cnm sanırım :) birde kendıme kolye ıstıyorum ama ıstekler hıc bıtmıyor

fiziki altın nedense bana dha scaak gelıyor, belkı fıkrımı degıstırrıım sonra bılemıyorum. :) bende ıscılıksız bılezıklerın 40 gramını yaptırmak ıstıyorum, bunun ıcın hedefım olan 10 ceyrektı baslangıcta sonra toplu bırlestırıırm dedım. bakalm 6 tane aldım aralıkta 4 adet alabılecekmıyım :)
Bende fiziki altını daha sıcak buluyorum canım ama birikim için banka hesabında biriktirmek daha uygun geliyo bana fiziki olarak altın takılara bileziklere sardım bu aralar :KK48: şu kredi ve kredi kartlarını bitireyim en geç şubat ya da mart gibi alcam bi tane :KK68:

Hahha :))))) oğlun altın aşeriyor tatlım senin :KK66:

Topiğin matmazeli olursun yeminlen :KK66:

Ama nazar boncuklarınız ile gelin :KK66:
:KK70: Ayyyyy canım çok güldüm buzmavileylak buzmavileylak a yaptığın yoruma :KK48:

Bende fiziki altını daha sıcak buluyorum canım ama birikim için banka hesabında biriktirmek daha uygun geliyo bana fiziki olarak altın takılara bileziklere sardım bu aralar :KK48: şu kredi ve kredi kartlarını bitireyim en geç şubat ya da mart gibi alcam bi tane :KK68:

bende inşallah canım, elımdekı parayı vadelıye koymya karar verdım ayda 200 cıvarı bır faızı oluyor,

Back
X