• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yap biliyor musun?
Tüm parayı al yanına hoop gezmelere, avm ye. Ye parayı böyle düşüneceğine :KK70:
:KK70: yazık yani seninki de can :-)
Herşey indirimde kızzz :halay:
bende sen birikimi güzel yapabiliyosun diye fikir alıyım dediydim
sen beni yoldan çıkarcan kız :D

:KK70:
Anacım ben sana yol gösterdim sen yolu beğenmedin :-):-)

Nasıl harcanacağını da biliyorum ben :-)
:KK70:
yoo ben bişeyi beğenmedim demedimki. yanlış anlaşıldım sanırım :)
elimdekileri net söyledim ona göre fikir verirsin diye sadece o kadar
nasıl harcanacağını sen bilmiyosun diyede bişey ima ettiğimi düşünmüyorum

Cnm al bi yarım at kenara kalan la idare edin bakalim .insan böyle sıkıştırınca bazen olanların kıymetini anlamış ve şükrü de cogaltmis oluyor böylece ..aman 500 asla yetmez diyorsan tabi çeyrek al o zaman çünkü altını çizmek zorunda kalma yani

Cnm al bi yarım at kenara kalan la idare edin bakalim .insan böyle sıkıştırınca bazen olanların kıymetini anlamış ve şükrü de cogaltmis oluyor böylece ..aman 500 asla yetmez diyorsan tabi çeyrek al o zaman çünkü altını çizmek zorunda kalma yani
Altını bozmak diyecektir ya yanlış olmus:olamaz::KK48:

Altını bozmak diyecektir ya yanlış olmus:olamaz::KK48:

yarım biraz zorlarda gram alabilirim aslında doğru diyosun canım kalırsada alırım sonra yine teşekkür ederim fikir için :) birikim yapıyoruz aslında ama ben elimde kalanıda değerlendirmek istiyorum boşuna gitmesin istiyorum çok sağol :KK15:

Yok ima yok zaten.
Ama nakit koy diyorum.
Altın al diyorum haftaiçi alamam, haftasonu alamam.
Şu kadar nakit var dedin, ben yine yol gösterdim yetebileceğini söyledim ama sen kahkaha atıyorsun.
Ben mi yanlış anladım?

yarım biraz zorlarda gram alabilirim aslında doğru diyosun canım kalırsada alırım sonra yine teşekkür ederim fikir için :) birikim yapıyoruz aslında ama ben elimde kalanıda değerlendirmek istiyorum boşuna gitmesin istiyorum çok sağol :KK15:
Yarın degil pazartesi al altin alacak san çünkü haftasını kur yüksekten al sat yapıyı hem internetten hem kuyumcu dan.tanidik kuyumcu varsa o başka .tabi ama pazar günü altin almam ben asla tanıdık değilse kuyumcu heleki avm kuyumcularindan asla alışveriş yapmayın deneyerek gordum fark i çok tutup satıyorlar altını çünkü kira karı cok

Yok ima yok zaten.
Ama nakit koy diyorum.
Altın al diyorum haftaiçi alamam, haftasonu alamam.
Şu kadar nakit var dedin, ben yine yol gösterdim yetebileceğini söyledim ama sen kahkaha atıyorsun.
Ben mi yanlış anladım?
Nakit koy dediginde oyle yapariz olmadi demistim yani senin dedigin biseye zit bisey soyleyecek olsaydim fikir bile sormazdim ozellikle sana yani. sadece olani soyledim bende altin almak istiyorum az az biriktirdiklerimle ama gidemiyorum derkende aslinda dertlendim yani keyfimden gidemiyorum demedimki ikimizde calisiyoruz. Benim normalde yapimda var zaten gulmek burayada yansittim rahatsiz edecegini dusunseydim koymazdim zaten ifadeleri kusura bakma.

Yarın degil pazartesi al altin alacak san çünkü haftasını kur yüksekten al sat yapıyı hem internetten hem kuyumcu dan.tanidik kuyumcu varsa o başka .tabi ama pazar günü altin almam ben asla tanıdık değilse kuyumcu heleki avm kuyumcularindan asla alışveriş yapmayın deneyerek gordum fark i çok tutup satıyorlar altını çünkü kira karı cok
Alisveris yaptigimiz var bi tane kuyumcu tanidik degil ama bakalim esimin is yerinin ordada olmasi lazimdi oraya bi fiyat sorariz pazartesi gunu.avmden hic almadim bencede cok pahali satiyolar zaten internetten almak cok kolay geliyo ama hic almadigim icin zarar edermiyim etmezmiyim onu hic bilemiyorum :)

Nakit koy dediginde oyle yapariz olmadi demistim yani senin dedigin biseye zit bisey soyleyecek olsaydim fikir bile sormazdim ozellikle sana yani. sadece olani soyledim bende altin almak istiyorum az az biriktirdiklerimle ama gidemiyorum derkende aslinda dertlendim yani keyfimden gidemiyorum demedimki ikimizde calisiyoruz. Benim normalde yapimda var zaten gulmek burayada yansittim rahatsiz edecegini dusunseydim koymazdim zaten ifadeleri kusura bakma.
Cnm haftasonu internet ten alma sakin kur daha yüksek olur haftasonu .hoş ben zaten internet ten altın alma yi da hiç sevmem uygun da bulmuyorum ..altın hafta içi alınır illa alacak san biraz zahmet edip bi on dk ya sigdiracaksin yakınsa kuyumcu .birikim için uğraşmak kolaymi güzelim ..biz ne yağmurlu günlerde beş on kuruş kar edelim diye kuyumcu yolu tuttuk gel oğlum sorr:rolleyes:Hoppa

Bende gayet düzgün cevap verdim zaten.

Altın almayı istiyorum ama bir türlü gidemiyorum desen yine anlarım.

Şöyle yapabilirsin böyle yapabilirsin diyorum ciddi ciddi, sen kahkaha attın.

Uslubumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Emojilerden rahatsız olmadım, yol göstermeye çalışırken ti'ye alınmıyormuş gibi hissettim.

Cnm haftasonu internet ten alma sakin kur daha yüksek olur haftasonu .hoş ben zaten internet ten altın alma yi da hiç sevmem uygun da bulmuyorum ..altın hafta içi alınır illa alacak san biraz zahmet edip bi on dk ya sigdiracaksin yakınsa kuyumcu .birikim için uğraşmak kolaymi güzelim ..biz ne yağmurlu günlerde beş on kuruş kar edelim diye kuyumcu yolu tuttuk gel oğlum sorr:rolleyes:Hoppa
haklısın kız bana yakın değil ama eşim gidebilir belki bakim :halay:

Back
X