- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.301
Harıka :)) bende baya yuklendım krrdı ksrtına aynı olaya grdm. Alısverıs demısken gıdaya cok parar gııdyor yaGünaydın kızlar. Alışveriş orucunda 1. günüm. Gıda ihtiyacı dışında hiç bir şey alınmayacak..
Her ay 1 TL lik kumbara alacağım canım açılmayandan. Her ayın 1 inde açıp içinden çıkana göre altın alacağım. İNŞALLAHKumbara konusunda neye karar verdinAnka
yok altin fiyatina gore degismiyo gram basina 3 tl demis.buyuk ihtimalde ceyrekten de kesiyodur.amac altini fiziki olarak vermemek.ayni degerde parali aliyosan kesmiyoms.acikcasi 3 tl bana da fazla geldi evet kuyumcudan daha dusuk banka fiyati ama cekerken boyle kesinti cok.zaten bise kesmese banka nerden kazanacakAcaba çeyrek alınca da kesiyorum. Dedignizden gibiyse 3 TL ciddi bir fiyat yapar... 3 TL sabit mi yoksa altın fiyatları göre artış oluyor mu
Kesinlikle canım... Rabbim geliri az olanlara yardım etsin..Harıka :)) bende baya yuklendım krrdı ksrtına aynı olaya grdm. Alısverıs demısken gıdaya cok parar gııdyor ya
Çok teşekkür ederim canımharika fikir bence
Allahım şu ana kadar duyduğum en güzel günaydı n cümlesiGünaydın kızlar herkesehepinize külçe altın pırıltısında mutlu huzurlu bereketli bir gün diliyorum
anladım bacım. Kafama yattı yine deyok altin fiyatina gore degismiyo gram basina 3 tl demis.buyuk ihtimalde ceyrekten de kesiyodur.amac altini fiziki olarak vermemek.ayni degerde parali aliyosan kesmiyoms.acikcasi 3 tl bana da fazla geldi evet kuyumcudan daha dusuk banka fiyati ama cekerken boyle kesinti cok.zaten bise kesmese banka nerden kazanacak
amin amin bacimKesinlikle canım... Rabbim geliri az olanlara yardım etsin..
. Haklisin cnm teşekkürler cvp in için herşey bazen sıkıcı gelsede bi şans daha vereceğim eşime .ailem in yanına gideceğim biraz kafa dinleyecegim iyi gelecek sanirimcanım biz kaçarak evlenmedik her şey normal süreçlerinde oldu. gelgelelim annem sürekli konuşur herşeye ben demiştim der vs zor bir kadındır. ve 1 ay bizde kalıyor sonra 1 ay kv sonra 1 ay yine annem 1 yıldır böyle. sürekli bana da eşime de laf eder annem. kv de bana laf eder. onlar yüzünden tartışıp boşansak 1 yıldır 360 kere boşanırdık
sakince konuşup birbirinize olan sevginizi baz alarak verilmesi gereken bir karar bence ayrılık. bir sakinleşin bakalım önce.
Sağol canım benim çok teşekkür ederim seninde gönlüne sağlık kuzumAllahım şu ana kadar duyduğum en güzel günaydı n cümlesi
Günaydın canım günaydın
Ağızına sağlık
Canım benim tercihim internet bankacılığında gr biriktirmek olurdu 1 sene sonra bozdurulacaksa zararın daha az olur yani al sat arasındaki fark minimumdurKizlar merhaba. Bana bir akil verin lutfen. 2018 yili icin esimle bi hesap yaptik. 20 ata biriktirebikiriz diye dusunduk. ben 2018 birikimlerini 2019 da harcicam. ucretsiz izin kullanma durumum olursa rahat edelim diye biriktiriyorum.yani. Ama altin hesabi mi actirsam yoksa fiziki olarak ata altin mi alsam bilemedim? siz olsanuz napardiniz?
Cok tesekkurler cevabin icin. Olmazsa biraz tl biraz gram altin olabilorCanım benim tercihim internet bankacılığında gr biriktirmek olurdu 1 sene sonra bozdurulacaksa zararın daha az olur yani al sat arasındaki fark minimumdur
Bende de o ruh var gerçek altın alınca çeyrek vs daha birbgaza geliyordumKızlar su altındakı alım satım farkından dolayı takıp edemeyeceğim ıcın fızıkı altına yoneldım elıme gectıkce alırım. Yenı actm gercı altın hesabımı ama nedense fızıkı olması benı dha cok mutlu ediyor sankı gaza gelmek anlamında:) onemlı olanda faza gelıp bırıktırmek oldugu ıcın fızıkı altın veya nakıt para olarak bırıkım yapıcamkaramelli_turta . Bırıkım hedefım gramdan dondu:)
Ata lira az zarar bile olmazkiKizlar merhaba. Bana bir akil verin lutfen. 2018 yili icin esimle bi hesap yaptik. 20 ata biriktirebikiriz diye dusunduk. ben 2018 birikimlerini 2019 da harcicam. ucretsiz izin kullanma durumum olursa rahat edelim diye biriktiriyorum.yani. Ama altin hesabi mi actirsam yoksa fiziki olarak ata altin mi alsam bilemedim? siz olsanuz napardiniz?
Rica ederimCok tesekkurler cevabin icin. Olmazsa biraz tl biraz gram altin olabilor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?