Kumbara konusunda neye karar verdin Anka
Her ay 1 TL lik kumbara alacağım canım açılmayandan. Her ayın 1 inde açıp içinden çıkana göre altın alacağım. İNŞALLAH
Başka turlu harcarım biriktiremem maalesef
Bozuklar için de eylülde yaptığım kumbara var. Sadece 1 TL ve 50 kuruş atıyorum. O dolanan kadar açmayacağım. Merak ediyorum ne kadar alacak bakalım.

Acaba çeyrek alınca da kesiyorum. Dedignizden gibiyse 3 TL ciddi bir fiyat yapar... 3 TL sabit mi yoksa altın fiyatları göre artış oluyor mu
yok altin fiyatina gore degismiyo gram basina 3 tl demis.buyuk ihtimalde ceyrekten de kesiyodur.amac altini fiziki olarak vermemek.ayni degerde parali aliyosan kesmiyoms.acikcasi 3 tl bana da fazla geldi evet kuyumcudan daha dusuk banka fiyati ama cekerken boyle kesinti cok.zaten bise kesmese banka nerden kazanacak

Bu ay kredi kartima 1000 lira asgari yatiracagim. 100 lira taksitim var 100 lira da aidat. Evde herseyim var stokta. 200 lira harcama limiti koyuyorum k kartina. Toplam 400 harcarim. 600 icerde kalir.Nakit paradan harcarim artik
Bu sekilde kural koymazsam bu karti kapatamicam cünkü.

anladım bacım. Kafama yattı yine de

Kesinlikle canım... Rabbim geliri az olanlara yardım etsin..
amin amin bacim

. Haklisin cnm teşekkürler cvp in için herşey bazen sıkıcı gelsede bi şans daha vereceğim eşime .ailem in yanına gideceğim biraz kafa dinleyecegim iyi gelecek sanirim

İyi bir evlilik güçler birikimi ile neler neler getirirken kötüsü (ben>) eş kişisi benden aldığında anasına yeğenine veriyor bizi borç batağına arıyorsa zamanla sevgide saygıda azalıyor uf okuyunca kv annneme durumlarını dertlendim ömrüm gittti. Kaldım oglanla yalniz

Kızlar su altındakı alım satım farkından dolayı takıp edemeyeceğim ıcın fızıkı altına yoneldım elıme gectıkce alırım. Yenı actm gercı altın hesabımı ama nedense fızıkı olması benı dha cok mutlu ediyor sankı gaza gelmek anlamında:) onemlı olanda faza gelıp bırıktırmek oldugu ıcın fızıkı altın veya nakıt para olarak bırıkım yapıcam karamelli_turta . Bırıkım hedefım gramdan dondu:)

Kizlar merhaba. Bana bir akil verin lutfen. 2018 yili icin esimle bi hesap yaptik. 20 ata biriktirebikiriz diye dusunduk. ben 2018 birikimlerini 2019 da harcicam. ucretsiz izin kullanma durumum olursa rahat edelim diye biriktiriyorum.yani. Ama altin hesabi mi actirsam yoksa fiziki olarak ata altin mi alsam bilemedim? siz olsanuz napardiniz?

Canım benim tercihim internet bankacılığında gr biriktirmek olurdu 1 sene sonra bozdurulacaksa zararın daha az olur yani al sat arasındaki fark minimumdur

Kizlar selam
Aralik maasi almadan kasim parasinda kalanlar ile 5 gr altin aldim
2018 yıli icin de birikim hedefim şöyle karamelli_turta

Her ay 1000 lira vadeli hesap+ min 500liralik dolar Euro veya gram altin (Bu miktar kesin degil Allah ne verdiyse artik)
Ama her ay 1000 lira kesinlikle vadeli hesaba atacagim. Ileride düģün dusunuyoruz. Para lazim olur diye tl de kalacagim bir sure.

Bende de o ruh var gerçek altın alınca çeyrek vs daha birbgaza geliyordum
Ata lira az zarar bile olmazki

Cok tesekkurler cevabin icin. Olmazsa biraz tl biraz gram altin olabilor
Rica ederim ekonomi sitelerinde ata da alış satış farkı 10 tl kadar görünüyo ama kuyumcularda bu makas çok daha fazla 20-25 tl yi buluyo ama bankadaki gr hesaplarında fark 1 tl civarı oluyo bilemiyorum anlatabildim mi ama tabiki fizi altının ata liranında keyfi başka elinde çil çil sarı sarı atalar karar senin tabi canım süreyi kısa tuttuğun için ben gr dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…