- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.641
Selam kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanlar ne görse ne begense alır yarınını düşünmezbilemiyorum ki ya gerçekten hayret ettim
biz olani tasarruf ederek harciyoruz
birtane yuzuk baktim pirlanta cok guzeldi 5400 tl dedi icim gitti
1200 e de vardi ama tabiki almadim
altınbaş ta 5 taş alana tektas hediye idi ki ben 5 taştan hoslanmiyorum 1990 tl di.
Cok zengin biri değilim ama o parayi kıyıp alamadım alamam da.
Pazar olmasına rağmen hem botları olmayan oglusumuza hemde doğumgünü yaklaşan aňneme FLO kampanyasında bot aldım indirimle. iyi ki okuyup engellemiştir kendimi bir gün farkla alacağım bu ürünlerde 120 TL kar etttim indirim olunca bugün. İnsalllah elime geçerler. Kapıda ödeme ile aldım ilkkkezMutlu pazarlar herkese
Bugün evdeyim ve harcama yok.
Pastamızı yaptık hem yerli malı için hem kendimiz için, lüplettik bile![]()
Ay harikasın fırın küreği süpermiş. Hiç gülesim yoktu :))Hayat cok pahali gerçekten.
bugun arkadaşıma ev gormesine gittim
giderken arkadasin yakını goturdu para vermedik
eve gelince eşimi de alip avm ye gittik
Allahim o lcwa o magazalar sira kuyrukları
param yok diyene fırın küreği ile ağzına vurasim var
en dandik kazak 40 tl basit.
hiç kimse aglamasin yemek kati ve mağazalara girilmiyor kalabaliktan
günü 81 tl ile kapattık bugun.
Matmazell harikasın cnmAralık ayı kumbaramı açmadım. Onu yeni yıla sakladım. Çünküüü dört aylık hedefimi tamamladıımmmşükürler olsun
2000den fazlaydı birikimim ama borç harç derken bi 500 kadarı gittio kadarcık da olsun artık
Çok iyiiiMatmazell harikasın cnm))
Yılbaşında beraber açarız, hoş benimki kilitli değil zaten, bozuk para lazım oldukça içinden alıp yerine kağıt attım![]()
şahsen ben çok seviyorum
Tamam canım açarız, açarızÇok iyiiibereketli olsun kumbaracıklarımız
Bozukluk kağıt attım hiç bakmadım içine
Fotoğraf da paylaşırız. Güzel oluyor güzel motive ediyo insanı kumbara fotoğraflarışahsen ben çok seviyorum
![]()
Uyar tabiTamam canım açarız, açarız
Ben sıkıldıkça çıkarıp saydım
Aralık 30 u gibi açarız uyar mı?

ben en son takip ettiğimde altin 143 tl di grami simdi 155 156Altinda dövizde güzel düşüş var
Ek dersimi bekliyorum almak icin bende![]()
165lerden indi bu fiyataben en son takip ettiğimde altin 143 tl di grami simdi 155 156
o yuzden bana pahali geliyor nedense
daha mi yükselmişti ki
Tamam canım açarız, açarız
Ben sıkıldıkça çıkarıp saydım
Aralık 30 u gibi açarız uyar mı?
Aralık ayı bildirimlerimizi yazıyorum cnmcanım aralık ayı bildirimini yapıyormuyuz daha vakit varmı