- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #1.541
Teşekkür ederim Rabbim olmayanlar a da versin.ev sahibi olmak daha önemli bence arabadan. ne güzel borcunuz kalmamış. araba da olur inşallah
Hoşgeldin Canım iyiyiz sıcak havanın verdiği bir uyuşukluk oluyor insanda....
Sen nasılsın, öğleden sonra çıkarsın hem hava bu kadar sıcak olmaz
Bizde sizin gibi parayla dışarda n alıyor uz
A 101 mendiva yı da biz yapıyoruz
Birde migros mor paket mendil
Canım bence elektrikte yüksek ama asıl su çok fenaelecda gözün aydın :)
karamelli_turta allah kavuştursun miniklerinle değişiklik iyidir
Kızlar faturalar geldi az önce elektrik 100 su 100
çok teşekkürler hepimizin inşallah :)Sağol canım çok teşekkur ederim temozliģe daldım birazşimdide koşu bandında koşup yürüycem biraz artık yarında gezmeye çıkarım bugün market alışverişine çiktım sadece
Canım a101 den mendiva nasıldır kalite olarak alt kalite mi tavsiye eder misin hiç denememiştim madem siz üretiyosunuz bi ara denemek istiyorum evde bulunsun en azından sağı solu silerken filan kullanırım
Canım bence elektrikte yüksek ama asıl su çok fenanora2010 nında dedigi gibi itiraz et istersen
ayiciklijelibom hoşgeldin birikimlerin büyüyüp katlansın hedeflerin en kısa sürede gerçek olsun
Evlatlarından ayrılan dostlar allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah gittikleri yerde iyi vakit geçirirler onlar içinde guzel bi değisiklik olur
aynen ev fiyatları öyle bi hal aldı ki, artık 200 binlik eve ucuz der olduk.. ben de tekrar okumak istiyorum ya açıktan 2 yıllık bi bölümBende önceden önce ev sonra araba diyordum kiracıyken aman benim evim değil sonuçta diyip bulduğun uygun yere idareden giriyorsun ev almak için ciddi adım atıncada bir kere olcak diye ya mahalleyi beğenmiyorsun ya evin içini işe uzak bura olmaz okula uzak ( bu arada evliyim ama hala öğrenciyim atanamayınca başka bölüm okumaya karar verdim zaten alttan derste vardı ) çarşıya uzak beğendiğin eve bütçen uymuyor bütçene göre ev bulamıyorsun burası küçük şehir ama sanki Boğaz'a Bakan ev satıyorlar fiyatlar almış başına gidiyor 120 binlik eve adam 200 bin istiyor ya manzara Yok sağın solun heryer bina birileri bunlara bit dur demeli
Sağol canım çok teşekkur ederim temozliģe daldım birazşimdide koşu bandında koşup yürüycem biraz artık yarında gezmeye çıkarım bugün market alışverişine çiktım sadece
Canım a101 den mendiva nasıldır kalite olarak alt kalite mi tavsiye eder misin hiç denememiştim madem siz üretiyosunuz bi ara denemek istiyorum evde bulunsun en azından sağı solu silerken filan kullanırım
Canım bence elektrikte yüksek ama asıl su çok fenanora2010 nında dedigi gibi itiraz et istersen
ayiciklijelibom hoşgeldin birikimlerin büyüyüp katlansın hedeflerin en kısa sürede gerçek olsun
Evlatlarından ayrılan dostlar allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah gittikleri yerde iyi vakit geçirirler onlar içinde guzel bi değisiklik olur
Niye tek başına keyfi çıkmasın ki? Önce güzel bir yürüyüş yap. Sonra otur biryere, ısmarlama kendine bir kahve. Aç kitabını oku.Bugün hiç para harcamadım
Patates yemeği m vardı hiç dokunulmamış,
Onu ısıttım
Karpuz kestim
Yoğurt karanfilli erik Nektari derken karnımız doydu hamdolsun.
Akşam üstü dışarı çıkmak istiyorum ama yapayalnız ım napıyım tek dışarda.
Kafeye Vs otursam tadı çıkmaz ki
Olabilir aslındaNiye tek başına keyfi çıkmasın ki? Önce güzel bir yürüyüş yap. Sonra otur biryere, ısmarlama kendine bir kahve. Aç kitabını oku.
aynen ev fiyatları öyle bi hal aldı ki, artık 200 binlik eve ucuz der olduk.. ben de tekrar okumak istiyorum ya açıktan 2 yıllık bi bölüm
Olur tabi. Benim çok sık yaptığım birşeydir.Olabilir aslında
Düşününce şimdi
hayır girmedim seneye girecem:) yalnız sınav sistemi çok değişti. herbişeyi de unuttum. umarım çalışabilirim fizik kimya mat. vs..Sınava girdin mi cnm bu sene benim son senem bitecek inş ben örgün okuyorum kampüste yakın zaten tercih yaparken onada dikkat ettim yürüyerek gidiyorum DOLMUŞ PARAM BANA KALIYOR Çarşı'nın içinde zaten okul diğer kampüsler uzak dolmuş şart oluyor üniversitelelrin çoğu bursta alsalar tüm para yola gidiyor ben o yüzden şanslıyım
neden yalnızsın?Bugün hiç para harcamadım
Patates yemeği m vardı hiç dokunulmamış,
Onu ısıttım
Karpuz kestim
Yoğurt karanfilli erik Nektari derken karnımız doydu hamdolsun.
Akşam üstü dışarı çıkmak istiyorum ama yapayalnız ım napıyım tek dışarda.
Kafeye Vs otursam tadı çıkmaz ki
neden yalnızsın?
anladım canım. günler uzun çık bence de dolaş mağaza gez sonra bi kafeye oturabilirsin. zaman geçer kendini iyi hissedersin.Canım eşim işe gidecek birazdan
Ailem İstanbul da
Oğlum da orada.
Hali ile yalnızım
Ve yalnızlığı hiç sevmem bir hüzün kaplar içimi
Selam kızlar
Eşimin 1400 tl geldi mesai parası
100 harcadık kaldı 1300
4 gr altın alıp gerisini hesaba atmayı düşünüyorum fakat bi türlü fırsat olmadı gitti.
Maaşa 3 4 gün var.
Şeytan diyor gram değil de git Ata altın al.
Ama kızar bana abartma diye
Sağol canım. Amipli dizanteriymiş kuzumçabucak geçer inşallah
Geçmişi ancak okuyabildim
Bebiş i hasta olana geçmiş olsun
Eyyay Hayırlı doğum lar
Diyet Canavari geçmiş olsun üzülme
Eşşne çok güldğm eşime anlattım aynı sen dedim
Ben öyle değilim ki diyor
Bişey almaya gidip dolu poşetle geliyorsun hep dedim
Tobosoludulcinea Allah kavuştursun.
Sempatik kızzz borcun bitmiş çok çok sevindim
Suveyve iyi tatiller
Evi toplamam banyoyu yıkamam lazım
Ben uzanıyorum tembellik diz boyu
Yorgunluğum hiç geçmiyor
Gece uykusunun yerini birşey asla tutmuyor.sağlık olsun ya
Merhaba kızlar
Güya harcama yapmayacaktìm. Ama bugün kesenin ağzı bir anda açıldı.
Elektrik faturam gelmis, 225 TL (Ben daha yüksek bekliyordum)
Ehliyeti değiştirmek icin sağlık raporu aldım 50 TL
Yarın izmirden kuzenim geliyormuş. Ablam sayılır, çok severim. Normalde Antalyaya gelmişler. Ama sırf beni gòrmek icin buraya kadar geliyor.
Onun bebeğine hediye almak için dışarı çıkacağım şimdi. Ne kadar tutar bilmiyorum.
Birde o geldigi icin market ve pazar alışverisi yapmam lazım.
Bòrekler, kekler vs..... yapılacak
Anlayacağınız yapılacak çok iş, harcanacak çok para var gibi duruyor
Kızlar birşey soracağım.
Sizlerin aylık mutfak masraflarınız, faturalarınız ne kadar oluyor?
Biz ucu ucuna geçiniyoruz resmen. Tabi kasmıyoruz kendimizi ama bilmiyorum. Çok mu savurganız acaba
Şuan ben ücretsiz izindeyim. Sadece eşimin maaşını kullanıyoruz. 2800 ev kredi ödememiz var. Buna en olarak 1400 daha sabit bir ödememiz var. Yani aslında aylık 4200 sabit bir ödememiz var.
Kredi kartımız da 2 binin altında gelmiyor :S faturasıdır şudur budur derken epey gider oluşuyor.
Bu durum benim canımı sıkıyor açıkçası :S
İyi akşamlar güzel bayanlar
Kaç gündür sadece okuyorum yazamadım
Çok sevdiğim arkadaşım dizinden ameliyat oldu 1 gece hastanede yanında kaldım sonra evime getirdim 2 gecede bizde kaldı şimdi evine gitti. (bakacak kimsesi yok evinde ne yapacak onu düşünüyorum).
Hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Yani gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Borcunu bitirenler gözünüz aydın sizin kadar sevindim. Darısı bizlere
Altın dolar evine eşya alanlar hayırlı olsun.
Eşinden sevdiğinden uzak ve ayrı olanlar allah kavuştursun.
ben altını fiziki alıyorum canım, bankalara pek güvenim yok..bir tek ziraatte euro hesabım var, o da çok ufak bir meblağ...Kızlar, altın hesaplarınız hangi bankalarda? Ve memnun musunuz?
Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları. ..
Bugün çocuklarım istanbula halasına gidecekler 10 gün kadar... Daha şimdiden özledim...
Normalde kayınvalidem bakıyor o da tatile gidecek, annemle tatili çakıştı.
Öyle olunca görümcem ben alırım yegenlerimi hem onlara da değişiklik olur dedi...
Görümcem bakar da, ben hiç o kadar ayrı kalmadım onlardan Hele küçük oğlum çok düşkün bana
Haftaya sabah vardiyasındayım cumartesi iş çıkışı bende atlar istanbula giderim diyorum kısmetse
Şimdiden özledim valla 10 gün çok geliyor gözüme ama kimsenin planının da bozulmasını istemiyorum tabi.
Özel sektördeyim bende cnm çoğunlukla iki vardiya, ısıtıcı üretiliyor çok şükür benim işim çok ağır değil ve alıştım ekimde 14 yılı devireceğimAllah kısmet ederse
Ne kadar çok olmuş....
Oysa ben birikim yapmayı son 1,5 yılda öğrendim
Günaydın kızlar :) sabah 6 da uyandık tabiki de şimdi ilk uykusuna yattı kızım durum bildiriyorum@msf2407 canım bana kk fazla geldi biraz ama diğerleri zorunlu yani yapacak birşey yok geliriniz de iyiyken herşeyden kısmak doğru gelmiyor bana hani diyemem oğluna daha ucuz marka şeyler al diye. Biz de geçen aylarda kk az kullanmaya başlamıştık 1000 filan olmuştu artık ödemeler sonra bi tatile gittik hediye aldık etrafımızdakilere filan derken hep karta taksit yaptık kaç aydır 2600 filan ödüyoruz acayip sarsıyor bizi.hayırlısıyla bitince inşallah rahatlıcaz. @Tutuy ben normalde dalin kullanıyordum da bu defa yetersiz kaldı doktor trosyd diye bir krem verdi o iyi geldi geçti şükür :)
Günaydın kızlar nasılsınıziyi kaynatmışsınız benim üzerimde bi ağırlık tembellik uyuşukluk temizlik yapmam lazım üşeniyorum üst komşununda haftalardır tadilatı bitmedi sürekli matkap sesleri sinir bozucu dışarıya atsam kendimi diyorum canım çıkmak da istemiyo
merhaba size katılabilir miyim:)
elecda gözün aydın :)
karamelli_turta allah kavuştursun miniklerinle değişiklik iyidir
Kızlar faturalar geldi az önce elektrik 100 su 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?