- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.601
Bilmiyorum canım.Tqbi oyle abla ama ya eski kafaya goew yetistirildiyse :) hani bu "kadinlar erkek isine karismaz" mantigi
Merhaba canım evet söylemiştin ,aldığında haber ver ekleyeyim listeye. .
Bereketli olsun pınar .
Ekleyeceğim :)
Sen birde altınlarını mı verdin eşine başkasına ev alması için ?
Yok artık doğru anladıysam eğer..
Tamamen güvenimi kaybederdi.
Sana katılıyorum ben canım.
Para ne kadar geliyor nereye ne kadar gidiyor bende bilmek isterdim.
Ne diyeyim canım ben senin durumuna üzüldüm..
Canım sözde bize alındı. Ama ev bizim üzerimize değil. Kaynimin üzerine.
T tatlu ya da katılıyorum.
Kendin için birikim yap .
Çalışmıyorsun da.
Eşinle sorunlar da var.
Ama karşısındaki eşi sonuçta neden karışmasın ki? Eşin de hakkı parasal konuları bilmek .
Öyle bir mantığı olduğunu düşünüyorumTqbi oyle abla ama ya eski kafaya goew yetistirildiyse :) hani bu "kadinlar erkek isine karismaz" mantigi
Okulöncesi öğrt. Okuyorm canmB Bugunneselibirgun canim ne bolumu okuyorsun?
Demek ki artik esinden gizli birikim yapmak zorundasin
Yok canm okuyormO zaman sen kendini saglama al. Yabi birikimini ondan habersiz yap. Ne yapiyorsan. Bu arada sen calisiyor musun?
KatılıyorumAh bu erkekler .
Genellemek istemem ama ailesiyle iliskisini dengede turamayan erkekler evli olmayi eşin varligini daha basite alıyorlar ve bir eş ve çocuga yazik ediyorlar
Tepki aliyoruz bazen ama kadinin gizli parasi olmalidir kendine has parasi
Onceden bende de gizli 5 kurus yoktu ama simdi var ve olacak
B Bugunneselibirgun once stres yapma artik kendine dikkat et
merhaba kızlar herkse günaydın. canım ben bugün 2 gram aldım valla 184,25 den sanırım. ama ilk kişisel birikimim zaten. yani her ay düzenli olarak 2 gram alıcam ilk defa başladım. normal birikimimiz hariç bunu yapıcam. bes ten çıkmıştım çünkü. uzun zaman bozdurmayacaksan al gitsin. ben senelerce dokunmayı düşünmüyorum bu gramlara. ilerde çocukta eğitiminde falan ya da düğününde taa ancak o zaman :) baya uzun vadeli benimkisi.daha ortada çocuk yokKaç gündür altın düşsün diye bekliyorum ama 185 olmuş ne yapayım kızlar bekliyeyim mi biraz daha
Uzun vadede bozdurmayacaksan düşsün diye beklemenin manası yok diyorum.Kaç gündür altın düşsün diye bekliyorum ama 185 olmuş ne yapayım kızlar bekliyeyim mi biraz daha
Hızı bir yükselis var ya ondan bekliyorum belki mudehale ederler düşer diye bir kaç gün Daha bakayım olmadı alıcam bendemerhaba kızlar herkse günaydın. canım ben bugün 2 gram aldım valla 184,25 den sanırım. ama ilk kişisel birikimim zaten. yani her ay düzenli olarak 2 gram alıcam ilk defa başladım. normal birikimimiz hariç bunu yapıcam. bes ten çıkmıştım çünkü. uzun zaman bozdurmayacaksan al gitsin. ben senelerce dokunmayı düşünmüyorum bu gramlara. ilerde çocukta eğitiminde falan ya da düğününde taa ancak o zaman :) baya uzun vadeli benimkisi.daha ortada çocuk yok
Bizde az çok biliriz ama ne kadar aylık birikim yaptığımı eşim hiç sormaz.Ben eşimden ayrı biriktiremem çünkü ben onun ne aldığını nereye harcadığını bilirim oda benim ne aldığımı nereye harcadigimi bilir
Para bende birikiyor ama harcamak için para ayırıyoruz kalan birikime gidiyor o kalan ne oldu diye sorar :)Bizde az çok biliriz ama ne kadar aylık birikim yaptığımı eşim hiç sormaz.
Sana bıraktım para yönetimini der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?