• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teşekkür ediyorummm :)

işe nerden başlıyoruz, çaylaklara nasıl tavsiyeler veriyorsunuz ve altını ne zaman alıyoruz belli bir günü var mı :KK70:
Önce tasarruf ederek başlıyoruz
Bunun için gelir gider tablosu yapabilirsin ;)
Gelir ele geldiği gün ben birikimimi yapıyorum ve altınımı alıyorum :)
Kaç yaşındasın, evli misin çalışıyor musun :)

Önce tasarruf ederek başlıyoruz
Bunun için gelir gider tablosu yapabilirsin :KK66:
Gelir ele geldiği gün ben birikimimi yapıyorum ve altınımı alıyorum :)
Kaç yaşındasın, evli misin çalışıyor musun :)

28 yaşındayım, evliyim, 9 aylık bir oğlum var, çalışıyorum, iyi bir gelirim var sayılır :)
işyerinde arkadaşlarımla 100liralık gün yapıyoruz, 8 kişiyiz, ilk defa bu ay hesabımda + oldu, eşimin borçları vardı onları kapattık fln Allaha şükür :)
şimdi de yavaş yavaş ya altın alıp kenara atayım ya da hesap açayım bankada diyorum, hangisini tavsiye ediyorsunuz :)

28 yaşındayım, evliyim, 9 aylık bir oğlum var, çalışıyorum, iyi bir gelirim var sayılır :)
işyerinde arkadaşlarımla 100liralık gün yapıyoruz, 8 kişiyiz, ilk defa bu ay hesabımda + oldu, eşimin borçları vardı onları kapattık fln Allaha şükür :)
şimdi de yavaş yavaş ya altın alıp kenara atayım ya da hesap açayım bankada diyorum, hangisini tavsiye ediyorsunuz :)
Ne güzel bereketli olsun gün paran :))
Bende günlere giriyorum ama bu kez sonlarındayım altın aldığım için zarardayım. Bir daha girmeyi düşünmüyorum.
Ben derim ki maaş aldığın gün hemen bir hedef belirle mesela 1 ata veya çeyrek hemen al, koy kenara unut ;)
Benim eşim pek birikim yapma taraftarı değildi ben böyle her ay borçmuş gibi gidip alınca birşey de diyemedi :))

Ben derim ki maaş aldığın gün hemen bir hedef belirle mesela 1 ata veya çeyrek hemen al, koy kenara unut

peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir :(

sayfaları okumaya çalıştım biraz aylık ve yıllık hedefler koymuş burdaki hatunlar kendilerine, hoşuma gitti :)

son soru :)

para hedefi mi koymalıyım altın hedefi mi :)

peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir :KK43:

sayfaları okumaya çalıştım biraz aylık ve yıllık hedefler koymuş burdaki hatunlar kendilerine, hoşuma gitti :)

Ben altın hedefi koyuyorum canım .

2 kg çok iyi canım, maşallah bize :KK66: keşke her hafta 2 kg 2 kg gitse :)))
profesyonel destek alman çok iyi olur, işe yararsa bana da tavsiye etsene. bi aralar biorezonans mezoterapi vardı, herkes gitti ama bir işe yaramamıştı....
belki bu hafta da iki olur sonra doğanın kanununa aykırı olmaz, ama ne güzel her hafta 2 versek bayrama fitiz :))))
yok bu sefer kararlıyım bırakmam lazım sigarayı artık, maddiyi geçtim sağlık açısından da sıkıntı.
fizik tedavi doktorum her seans azalttın mı, bugün kaç tane içtin diye soruyor vallla utanıyorum cevap vermeye

peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir :KK43:

Birikim içinse,üçe beşe bakmadan altın veya dövize çevirmek bana göre en mantıklısı. Düştü,çıktı diye bekleyince hiç oluyo elimizdeki para. Üstelik sonumuz da pek hayır değil diyo herkes ve altın dünyanın tek ortak ve gerçek parası..tabi benim fikrim..

hafta sonu 35.0 tl harcadik fiks gidip gelmemiz bu kadar oluyor

bugun okul donusu pazara ugradim fasulye dimates kiraz aldim yarimsar kilo 13 tl odedim

altin bugun cok düştü nakitim olsa alirdim
oglumun kumbarasini ay sonlarina dogru acacagim gram icin ay ortasi yuksek oluyor sanki

hava cok kapali aksam yemeklerim hazir taze fasulye pilav yogurtlu semiz tatli

damla cikolata damla cikolata çerkez mantısı tarifine talibim
tabi ki seve seve, hemen veririm. hatta alta link de koyuyorum, gerçi ondan biraz farklı yaptım ben.

hamuru için : 4 su bardağı un,2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı tuz yoğurdum ( farklı tariflerde yumurta koyan da var hamura ama ben tercih etmiyorum) iç malzeme için soğanı(ufak ufak kıydım) ve kıymayı kavurdum,(göz kararı yaptım ama hepsi kıymalı olacaksa 2 soğan 400 gr civarı kıyma gidebilir hepsine) bol karabiber, bir miktar isot, tuz koydum..

hamuru büyükçe açıp, ağzı dar olan bir cam çay bardağı ile kalıplar çıkardım hamurdan, malzemesini koyup d şeklinde kapattım. ayrıca bir de aynı hamur ile patatesli de yaptım. patateslide de önce patatesleri haşladım, soğan ile kavurdum, bol baharat, karabiber, isot,tuz... yine aynı şekilde kapattım mantıları. ( vereceğim linkteki videoda patates ile kıymayı karıştırıp yapmışlar ben ayrı tercih ediyorum) sonra un serptiğim bir tepsiye yan yana dizip buzlukta 45 dk kadar dondurdum sonra da poşetledim... inanılmaz lezzetli oluyor. şimdiden afiyet olsun..(aaa bu arada bir daha yaparsam ya 3 bardak un 1,5 bardak su, ya da 2 un 1 bardak su yaparım, hamur ince açıldığı için yap yap bitmedi, sıkıldım açıkcası)

burada da bahsettiğim tarif var...

belki bu hafta da iki olur sonra doğanın kanununa aykırı olmaz, ama ne güzel her hafta 2 versek bayrama fitiz :))))
yok bu sefer kararlıyım bırakmam lazım sigarayı artık, maddiyi geçtim sağlık açısından da sıkıntı.
fizik tedavi doktorum her seans azalttın mı, bugün kaç tane içtin diye soruyor vallla utanıyorum cevap vermeye
inşallah kolaylıkla kurtulursun canım şu sigara illetinden. darısı başıma... kiloları da atalım artık. sıkıldım valla. ;)

Back
X