- 13 Mayıs 2016
- 1.390
- 2.915
- 133
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...Bişey dicem siz pazara gidiyor musunuz?
günaydın canımGünaydın altın kızlar![]()
Gunaydin migünaydın canım![]()
Gunaydin mi![]()

heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...
bi daha pazar mı, yooookkkk!!!! markette temiz temiz seçer mis gibi yerim ....
Hee iyi canım.heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...
Ben her hafta gitmeye çalışıyorum pazara. İşyerimin arka sokaginda küçük bir pazar var salı günleri. Markete gore biraz pahalı ama herşey taze ve tertemiz. Evimin yakınında cmrtsi var pazar bir kere gittim, bir daha çok mecbur kalmadikca gitmem. Ne kadar güzel görünen şeyler eve gelmeden çöp oldu. Sürekli aynı tezgahtan alışveriş yapınca daha özenli oluyorlar. Bugün yine gittim mesela.
Marketlerde sabah saatlerinde güzel sebze meyve oluyor, iş çıkışına kadar pek birşey kalmıyor onun için tercihim hep pazar.
Tabi pazarda da yarım kilo istediğinde birşeyi adamlar suratına bakıyor. İki kişiyiz çöpe mi atayım diyordum artık alıştılar :)
Ben de pazarı bırakanlardanım, nerde çürük vs var doldurdular. Aynı gün market seçmece halk günü yapıyor. Öğle arası gidip ordan alıyorum ya da haftasonu normal market alışverişinde alıyorum.
Bende 2 aydır gidiyorum pazara. Seçtirmeyen tezgahtan almıyorum. Bide sürekli gittiğim tezgahlara gidiyorum. Fiyatlarından ziyade taze olup olmadıklarına bakıyorum. Yine bile market ve manavdan daha ucuza geliyo. ve daha tazesi..benim bulunduğum yer market ve manav üzerine kurulu bir yer resmen. Çok var ikisindende. Ama doğrusu ben pazarı daha çok sevdim
Çok üzüldüm böyle olunca canım ya.heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...
Canımsın :))günaydın canım![]()
Pazardan alışveriş iyi de hep aynı kişilerden yapınca galiba.Ben her hafta gitmeye çalışıyorum pazara. İşyerimin arka sokaginda küçük bir pazar var salı günleri. Markete gore biraz pahalı ama herşey taze ve tertemiz. Evimin yakınında cmrtsi var pazar bir kere gittim, bir daha çok mecbur kalmadikca gitmem. Ne kadar güzel görünen şeyler eve gelmeden çöp oldu. Sürekli aynı tezgahtan alışveriş yapınca daha özenli oluyorlar. Bugün yine gittim mesela.
Marketlerde sabah saatlerinde güzel sebze meyve oluyor, iş çıkışına kadar pek birşey kalmıyor onun için tercihim hep pazar.
Tabi pazarda da yarım kilo istediğinde birşeyi adamlar suratına bakıyor. İki kişiyiz çöpe mi atayım diyordum artık alıştılar :)
Bugün marketteki meyve fiyatlarına da özellikle baktım. İki katı . Birde seçenek yok başka tezgahtan alma seçeneğin yok .Bende 2 aydır gidiyorum pazara. Seçtirmeyen tezgahtan almıyorum. Bide sürekli gittiğim tezgahlara gidiyorum. Fiyatlarından ziyade taze olup olmadıklarına bakıyorum. Yine bile market ve manavdan daha ucuza geliyo. ve daha tazesi..benim bulunduğum yer market ve manav üzerine kurulu bir yer resmen. Çok var ikisindende. Ama doğrusu ben pazarı daha çok sevdim