• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah avmye gittim ve tek bir kuruş harcamadan döndüm, resmen ben kendime şaşırdım
hediye çeklerim vardı ama o fiyata uygun birşey beğenemedim, üstüne para ekleyecek kadar da beğenmedim diğer ürünleri. süreyi uzattım.
birkaç mağaza gezdim en son koçtaşa gittim, ev için eksiklere baktım ama yine birşey almadan çıktım.
banyoya ve salona ekstra dolap gerek fiyatlara baktım.
öğlen de pazara uğradım, çok pahalıydı herşey. domates, salatalık, yeşillik aldım. 25 tl harcadım

Bişey dicem siz pazara gidiyor musunuz?
heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...
bi daha pazar mı, yooookkkk!!!! markette temiz temiz seçer mis gibi yerim ....

iyi aksamlar kizlarr
bugun sadece 1.5 tl maydonoza verdim
patates kofe mantar pilav var menu.de
altin 188.6 ya kadar dustu bugun
194.5 a kadarda yukseldi al sat firsati verdi 10 gram aldim 10 gr sattim 10 tl kar yaptim

malesef tl eriyor

bende 150 tl bisiklet satmistim parasu kenarda duruyordu lazim oldu esime verdim

nakit durmuyor hemen harcaniyor

haziran ayi cok dikkat edeceğim yaz ratili oncesi.

Ben her hafta gitmeye çalışıyorum pazara. İşyerimin arka sokaginda küçük bir pazar var salı günleri. Markete gore biraz pahalı ama herşey taze ve tertemiz. Evimin yakınında cmrtsi var pazar bir kere gittim, bir daha çok mecbur kalmadikca gitmem. Ne kadar güzel görünen şeyler eve gelmeden çöp oldu. Sürekli aynı tezgahtan alışveriş yapınca daha özenli oluyorlar. Bugün yine gittim mesela.
Marketlerde sabah saatlerinde güzel sebze meyve oluyor, iş çıkışına kadar pek birşey kalmıyor onun için tercihim hep pazar.
Tabi pazarda da yarım kilo istediğinde birşeyi adamlar suratına bakıyor. İki kişiyiz çöpe mi atayım diyordum artık alıştılar :)

heee, gittim canım geçen hafta, ne kadar kurtlu kiraz, ezik büzük çilek varsa eve toplayıp getirdim.. haa bi de kabak aşılı karpuz...bütün hafta bakıştık karşılıklı...

Bende 2 aydır gidiyorum pazara. Seçtirmeyen tezgahtan almıyorum. Bide sürekli gittiğim tezgahlara gidiyorum. Fiyatlarından ziyade taze olup olmadıklarına bakıyorum. Yine bile market ve manavdan daha ucuza geliyo. ve daha tazesi..benim bulunduğum yer market ve manav üzerine kurulu bir yer resmen. Çok var ikisindende. Ama doğrusu ben pazarı daha çok sevdim

Ben her hafta gitmeye çalışıyorum pazara. İşyerimin arka sokaginda küçük bir pazar var salı günleri. Markete gore biraz pahalı ama herşey taze ve tertemiz. Evimin yakınında cmrtsi var pazar bir kere gittim, bir daha çok mecbur kalmadikca gitmem. Ne kadar güzel görünen şeyler eve gelmeden çöp oldu. Sürekli aynı tezgahtan alışveriş yapınca daha özenli oluyorlar. Bugün yine gittim mesela.
Marketlerde sabah saatlerinde güzel sebze meyve oluyor, iş çıkışına kadar pek birşey kalmıyor onun için tercihim hep pazar.
Tabi pazarda da yarım kilo istediğinde birşeyi adamlar suratına bakıyor. İki kişiyiz çöpe mi atayım diyordum artık alıştılar :)

Ben de pazarı bırakanlardanım, nerde çürük vs var doldurdular. Aynı gün market seçmece halk günü yapıyor. Öğle arası gidip ordan alıyorum ya da haftasonu normal market alışverişinde alıyorum.

Bende 2 aydır gidiyorum pazara. Seçtirmeyen tezgahtan almıyorum. Bide sürekli gittiğim tezgahlara gidiyorum. Fiyatlarından ziyade taze olup olmadıklarına bakıyorum. Yine bile market ve manavdan daha ucuza geliyo. ve daha tazesi..benim bulunduğum yer market ve manav üzerine kurulu bir yer resmen. Çok var ikisindende. Ama doğrusu ben pazarı daha çok sevdim

Domatesi,biberi falan secebildim ama meyvelerin secilmemesi ve yarısının çöpe gitmesin üzdü beni.belki de sebzeyi pazardan,meyveyi marketten almalıyım ;)

Çok üzüldüm böyle olunca canım ya.
Ben geçen hafta sen kirazlar için öyle deyince üşenmedim yeminle tüm tezgahları gezdim didik didik ettim ,sadece buz dağının önüne değil kafamı uzatıp uzatıp arkaları da inceledim :D
Pazarcılar demiştir kimbilir benim için neler .
Abla yemek helal ,ablaaa kaç kilo vereyim ;)
Onlar çürük çarıkları arkalara gizlemeyi marifet sayıyorlarsa bende tek tek incelerim hiç de utanmam.
Aksine zevk aldım :D
Tavsiye ederim canım bir de böyle dene.
günaydın canım :KK66:
Canımsın :))
Pazardan alışveriş iyi de hep aynı kişilerden yapınca galiba.
Bugün marketteki meyve fiyatlarına da özellikle baktım. İki katı . Birde seçenek yok başka tezgahtan alma seçeneğin yok .

Günaydın..
biz akşam oğlumla gidip kendimize birer kumbara aldık 1.50 liradan. Aralık sonuna kadar yarışıyoruz. O tl,ben dolar atıcam. Kurla ilgisi olmayacak,100 ₺ ya karşılık,100 $...
dün ona bir terlik aldım 20 liraya Japon pazarından. Şimdiye kadar hep markalı terlik giydi,ben beğenmez derken Japon pazarı seni kandırmış,keşke pazardan alsaydın dedi:)) (terasta giymesi için 10 liraya pazardan almıştım geçen hafta)
Beni madem bu kadar eleştiriyo sıpa,görsün bakalım dünya kaç bucak:)

Back
X