- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.501
Ben doyum yapyım 24 nısanda o sebeple bıraz ayrı kaldım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doyum yapyım 24 nısanda o sebeple bıraz ayrı kaldım :))
Tahmin ettim canimBen doyum yapyım 24 nısanda o sebeple bıraz ayrı kaldım :))
bebeis nasil kuzum sen nasilsin alıstıniz yeni duzeninize İyiyiz çok şüşük alışmaya çalışıyorum yneş yenş alışmak üzereyim :)) zor bir doğumdu ama çok sağ salim kavuştuk :)Tahmin ettim canimallah sağlıklı analı babali büyutmeyi nasip etsin insallah
bebeis nasil kuzum sen nasilsin alıstıniz yeni duzeninize
![]()
AA gerçekten mi neresindesin ?
Araba ile gitmeyi düşünüyoruz, ordan plaja da ineriz. Önerinizi alabilirim.deniz kenarı olması şart mı? farklı farklı bir çok havuz yeterli mi?orman içi harika kafa dinlemelik bir yer önerebilirim deniz çok şart değilse...
Teşekkür ederim amin inşallah
Teşekkür ederim, otele bakayım. Eminim ki tasarruflu bir tatil ayarlamışsındırBiz agustos sonu tatil planı yaptık otel tercih ediyoruz Antalya side de calido maris hotel .
Ben gitmiyorum eşim pazarcı canm zaten bişey isteyince o alıyor ama savurgan biraz.Bişey dicem siz pazara gidiyor musunuz?
canım oğlun kaç yaşında? Aslında alışverişlerde ona parayı vermen ve alışverişi yaptırman parayla tanışması hesap yapabilmesi değerini öğrenebilmesi için güzel bence. Bunu ara ara yapmanız bana göre doğru.
Benim kızım 16 yaşında yaklaşık 4 yıl kadar önce benim tasarruf yapma yöntemlerimi öğrendi. Eşim cebinde hiç bozuk para bırakmazdı ve ben onları, benden kalanları saklayıp altın almaya başladığımda o da benden öğrendi. Hala bu yöntemi uyguluyor. Nerede bozuk para görse atlayıp alıp kaçırıyor
Oğlum 8 yaşında parayı ve o parayla ne alacağını iyice öğrenmiş. Geçen kantine birşey alması için gönderdim bana şu kadar verdim şu tuttu amca bana şu kadar para vermesi lazımdı deyip hesap yapabilmesi hoşuma gitti.
Yalnııızzz kızım genlerinden kaynaklı bence oldukça tutumlu
Oğluşum da onun tam tersi eli çok açık. Bunu davranışlarından anlıyorum. 2 yıl kadar önce benden bir şey almak için para istedi bozuk para olmayınca sanırım 20 tl vermiştim. Oğluş para üstü getirmedi. Nerede deyince eliyle çocukları göstererek şuradakilere (mahalledeki çocuklara)verdim demişti. Daha çok küçükken bile kendisine cips alsa mutlaka ablasına da alır çıkardı. 2 cipsi görünce birini ablasına aldığını söylerdi.
Kızım ise alır gizli saklı sadece kendisi yer...
Kalıtım çok önemli:)))
Küçücük çocuğun bu denli olması iyi değil cimri olacak sanırım
Çok iyi ozetlemissin canim topikcek halimiziİlkokula giderken benden üç yaş küçük kuzenime ve bana pille çalışan bebek hediye gelmişti.
Ben sürekli çalıştırıp sesini dinlerdim, o sadece oynardı. Birgün bozulmuş mu niye hiç çalıştırmiyorsun dedim, pilleri biter demişti. O kuzenin şimdi bildigimiz iki evi, bir arabası, bir Uber olarak çalıştırdığı minibüsü var.
Ben zaten malumunuz
Durum bu :)
Canım geçmiş olsun ,Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın..Ben doyum yapyım 24 nısanda o sebeple bıraz ayrı kaldım :))
Bende Tekirdağ beya
Tatillerde pek tasarruflu olamıyorumTeşekkür ederim, otele bakayım. Eminim ki tasarruflu bir tatil ayarlamışsındır![]()
Canım ben öneri alabilirim senden, aklımın bir köşesinde bulunsundeniz kenarı olması şart mı? farklı farklı bir çok havuz yeterli mi?orman içi harika kafa dinlemelik bir yer önerebilirim deniz çok şart değilse...
en son 193ten almıştım, keşke bekleseymişim.Altin 186 tl olmus
Uzun vade bekliyeceksen bence hiç üzülme altın altındır hatta düşdükce alabiliyorsan al maliyetini düşürürsünmerhaba kızlar 199 dan gram altın almıştım 50 gram küsür tam 700 küsür zarardayım satamıyorum da Allahtan kenarda duran paramdı şimdi sanırım uzun bi süre al sat yapamamüzüldüm de açıkçası ondan bir gün evvel 110 tl kar yapıp çıkmıştım sonra bi anda bi düşüşe geçti çıkamadım da bekliyor öyle
![]()
profiliniz özele kapalı, bana özelden mesaj atarsanız size link atayım.Araba ile gitmeyi düşünüyoruz, ordan plaja da ineriz. Önerinizi alabilirim.
Canım ben öneri alabilirim senden, aklımın bir köşesinde bulunsun