• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagol canım :KK52: topiğin kemik altinsevr grubunun fikirleri önemli olan ki onlarında geneliyle aynı zevki paylastigimizi biliyorum canim :KK66:

Evet canım sadece ceyrekten :KK66: çerçevede hiç tas yok geniş katmanlı ve kabartmali bir model günlük kullanıma uygun olduğunu dusundüm :KK52:

Çeyrek taktım diyince bende gerçekten sadece çeyrek sandım canımm bu dediğin model modern duruyo

Katmanını yani cerceveisni ne kadara aldin

Topigin kemik altinseverlerine altın olmasi yeterli, külçe olur, çeyrek olur, ata olur sarı olsun yeter :))
Sarı bizim rengimiz :D
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea güle güle kullan cnım cok guzelmıs kolyen bize altın olsnda nolursa olsun:halay:
K kahvemsi mutluluk benim kolyem aynısının tam altınlı hali daha evvel atmıstım dırekt ıpek kordon dedıkleri ipe taktırmıstım dugunde geleni:KK48: cerceve almana da gerek yok yani istıyosan oylede kullanabılırsın
Benimde böyle kolyede hevesim vardı kulplu tam altınıma bir zincir aldım ç da güzel oldu ;)

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea cok hoş duruyor gule gule kullan cnm

bende onceden sari altın sevmezdim ama simdi hosuma gidiyor farkli sekullerde dekore edilmesine bayılıyorum

185.5 e kadar dusmus altin. insallag almak isteyenlere firsat olur

1 hafta sonra ek ders alacagim kismet olursa biraz alirim

sabah d vitamin olcumu yapılacak hic hoşlanmıyorum hastaneden

Günaydın kızlar
T tatlu insallah güzel cikar sonuclarin. Ben de neredeyse 1aydir
fizik tedaviye başladığımdan beridir hergun hastanedeyim gerçekten bunaltıcı
Bugün son seansim ve bugün de guatr testi yaptıracağım. Ceheck up im da eksik kalmasın:)
canim insallah saglik sorunlarimizi hallederiz
bende check up a girsem iyi olacak aslinda yaz tatili musaitken
fizik tedavi de canim cok sikilirdi kirap okurdum muzik dinlerdim

Günaydın dostlar :KK54: hepinize güzel bir gün diliyorum :KK52:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea güle güle kullan cnım cok guzelmıs kolyen bize altın olsnda nolursa olsun:halay:
K kahvemsi mutluluk benim kolyem aynısının tam altınlı hali daha evvel atmıstım dırekt ıpek kordon dedıkleri ipe taktırmıstım dugunde geleni:KK48: cerceve almana da gerek yok yani istıyosan oylede kullanabılırsın
Aynen öyle kuzum cok teşekkür ederim :KK66: daha bunun reşat altınlı olanlarında gozüm var benim :KK48:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea ceyregin cok guzel durmus bencede. Su dugunler gelmeden bnde 1 kolye alaydim iyiydi :halay:
@Suveybe13 gecmis olsun Allahim sifa versin insallah kuzucuguna :dua:
Çok sağol canım benim çeyrek ya da yarımın varsa işin zor kısmını halletmişsin demektir ćerçevelerdwn uygun fiyatli olanları düsünebilirsin :KK52:
çok geçmiş olsun..çabucak toparlansın inşallah..

söz virimiciğim:-)

zaten bikaç gündür altın modelleri,fiyatlarına bakıp duruyorum,şu an ekranın her yerinden altın reklamı fışkırıyo.çil çil,sarı sarı:rolleyes:

çok teşekkür ederim,hemen bakıyorum
:KK70::KK70: aynen canım benim ekranda öyle :KK48: saģdan soldan alttan sürekli dizi dizi ceyrekler yarimlar tamlar altın takılar fışkirıyo illa biri aklımı çelicek bu gidişle :KK66:

Teşekkürler canım iğne vuruldu bugün daha iyi

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Çok şükür kuzum biraz sabredin ana oğul tamamen atlatırsınız inşallah canım bikaç güne kalmaz :dua::dua::dua:
Çeyrek taktım diyince bende gerçekten sadece çeyrek sandım canımm bu dediğin model modern duruyo

Katmanını yani cerceveisni ne kadara aldin
Indirimli haliyle 283 tü sanirım canım yanılmiyosam 2 hafta kadar önce aldim :KK52: kuzum baktım yazdigıma ama ceyrek ve yarım altinıma çerçeve aldım hatta su an ceyrek olanı boynumda demişim canımm galiba yanlıs anlasılmış :olamaz: 1 tane çerveli çeyrek kolyem var 1 tanede çerceveli yarim altın kolyem var yani :KK66: annemle babamin hediyesi oldugu icin bozdurmak harcamak istemedim böyle değerlendireyim dedim eşimde iyi fikir dedi sonrasinda o da cok begendi :KK68:

Sarı bizim rengimiz :KK70:

Benimde böyle kolyede hevesim vardı kulplu tam altınıma bir zincir aldım ç da güzel oldu :KK66:
Kesinlikle kuzum tam altın büyuk oldugu icin o iyi duruyo ama ceyrek kücük olduğundan boyunda kayboluyo nerdeyse o nedenlede çervesiz takamazdim ama tam altınında dez avantajı ona çerceve yaptırsan kocaman bisey olur madalya gibi durur tabi böylesini sevenlerde olabilir ama kullanımı zor olur diye düsüyorum kuzu :KK52:

Kesinlikle her yıl bir bakım şart
Ben hazır hastanedeyim diye bütün bölümlere gittim :)
İlk gunler çok sıkıcıydı sordum telefon falan elektronik alet yasak, kitap da boynuma yapıldığı için yüzüstü yatıyorum ondan olmaz.
Uyuyorum ben de :)
Benim tedavi sıcak uygulama, öyle bir rahatlık ve gevşeme geliyor ki seans bitene kadar azıcık şekerleme yapıyorum :)

Kesinlikle kuzum tam altın büyuk oldugu icin o iyi duruyo ama ceyrek kücük olduğundan boyunda kayboluyo nerdeyse o nedenlede çervesiz takamazdim ama tam altınında dez avantajı ona çerceve yaptırsan kocaman bisey olur madalya gibi durur tabi böylesini sevenlerde olabilir ama kullanımı zor olur diye düsüyorum kuzu :KK52:
Çeyrek çerçeveli çok güzel durmuş ama dediğin gibi tam altın madalya gibi durur ;) o yüzden çerçevesiz bıraktım o :)

Günaydın kızlar ;)
Bitmedi şu Mayıs gelmedi maaş :))

Kesinlikle her yıl bir bakım şart
Ben hazır hastanedeyim diye bütün bölümlere gittim :)
İlk gunler çok sıkıcıydı sordum telefon falan elektronik alet yasak, kitap da boynuma yapıldığı için yüzüstü yatıyorum ondan olmaz.
Uyuyorum ben de :)
Benim tedavi sıcak uygulama, öyle bir rahatlık ve gevşeme geliyor ki seans bitene kadar azıcık şekerleme yapıyorum :)

4 sene kadar önce bende fizik tedavi gormustum kızlar bel fıtıgı sebebiyle bende telle mesgul olurdum müzik dinlerdim ömceleri ama yinede vakit gecmezdi hadi biraz kestireyim diye karar verdim sonrasında sicak sicak masaj gibi iyi geliyodu tam mayışıp uykuya daliyodum :KK48: en tatlı yerinde bitiyodu sonrada uykulu uykulu geri dönüyodum :olamaz:

Çeyrek çerçeveli çok güzel durmuş ama dediğin gibi tam altın madalya gibi durur :KK66: o yüzden çerçevesiz bıraktım o :)

Günaydın kızlar :KK66:
Bitmedi şu Mayıs gelmedi maaş :))
Iyi yapmıssin kuzum bende senin gibi dusundum :KK66: dogru dedin canim ne bitmedik bi aymis su mayis bana da cok uzun geldi kaldi ki sen birde maas bekliyosun :olamaz:

Ben bugün sahurdan sonra uyuyamadım 6da uyumuşum 7de kızın alarmı öttü onu çağırdım,8de oğlanı alarmı öttü onuda çağırdım(onlarda niyetli oldukları için kalkıp gidiyorlar)sonra uyumuşum saat 8.54de uyandım bir telaş kapıdan kafayı uzattım oğlanı yatağı boş iyi gitmiş dedim lavobaya gittim geldim bide ne görüyüm oğlan yatakta ben uyku sersemi nasıl baktıysam:confused:garibim acele acele vınnn gitti

Kolyenizi güle güle kullanın çok güzel...
İnternetten çerçeve yapılmış tam altınlara baktığımda fiyat yüksek geldi. Siz kaça yaptırdınız?

Back
X