• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi:KK43:( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Fotoğraf koyar ısın ben tam anlamıyorum gremse hangisi

Selam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi:KK43:( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Hayırlı olsun canım. Geçen yıl gerekse 2300 tl imiş bu arada

Selam kizlar, bugün yoğundu.
Maaşlar hesaba geçmiş gece, ev kredisi, iki tane gün, kk, ek hesap, elden ufak bir borç vardı onları ödedim.
Öğlen bankaya çıkmışken kendime bir tane Pantalon aldım. İhtiyacti ve indirimdeydi..
Pazar ve aktara da yaklaşık 70 TL verip şirkete döndüm.
Çok az harçlığım kaldı, bu ay mutfak ve faturalar kk ile olacak mecburen.
Kumbarayi boşaltım üstünü tamamlayıp gram aldım.
@karamelli_turta haziran birikimine 2 gram altın, 20 USD yazarımısin.

Merhabalar
Telefondaki internet bankacılığıma giremiyordum bende ek ders 7 sinden önce yatmaz diyordum bugün arkadaşlara sordum meğerse cumartesi günü yatmış:confused:
Ama iyiki bilmemisiz yoksa ek dersin çoğu giderdi
Bu hafta altını sıkı takibe alıcam en geç haftaya ek dersin 900 TL si ile altın almayı düşünüyorum

Bereketli olsun bende bilmiyordum

Gunaydin kizlar :KK54: nasilsinız bakallim keyifler yerinde mi herkesin
Atarım canım birazdan. 2.5 luk tam altın. Bende burdan adını öğrendiydim:))bir ben bilmiyorum sandım:))
Hayırli uğurlu bereketli olsun canim gule güle kullan :KK52: çok guzel bi yatırım olmus :KK9:

selam kızlar bana memur maaş zam oranlarıyla ilgili fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?
memur maaş zamları yılın başında belli olup ikiyemi bölünüyor
yoksa yıl içindeki enflasyon rakamlarına göre artabiliyormu?
biraz araştırdım ama kafam karıştı
toki ödemeleri memurlara yapılan zamlara göre artıyormuş ya
o yüzden araştırıyorum

selam kızlar bana memur maaş zam oranlarıyla ilgili fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?
memur maaş zamları yılın başında belli olup ikiyemi bölünüyor
yoksa yıl içindeki enflasyon rakamlarına göre artabiliyormu?
biraz araştırdım ama kafam karıştı
toki ödemeleri memurlara yapılan zamlara göre artıyormuş ya
o yüzden araştırıyorum
Evet canım 2.alti ayda alıcamız zam sene başinda belli oluyo yanılmıyorsam 7.ayda %4 zam olmalı üstüne birde enflasyon farkı eklenicek ama ondan tam emin degilim rakamlar ne olur bu ay mesela enflasyon oranı beklentilerin altında cıkti bakalim temmuzda ne olur yazın genel olarak düşme eğilimindedir ya enflasyon malum

Evet canım 2.alti ayda alıcamız zam sene başinda belli oluyo yanılmıyorsam 7.ayda %4 zam olmalı üstüne birde enflasyon farkı eklenicek ama ondan tam emin degilim rakamlar ne olur bu ay mesela enflasyon oranı beklentilerin altında cıkti bakalim temmuzda ne olur yazın genel olarak düşme eğilimindedir ya enflasyon malum
diğer topikteki arkadaş %3,5 zam demiş canım nerden takip ediyosunuz oranları net yazan bi yer varmı

Back
X