• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasılsınız kizlar. Laf aramizda mayis ayinda aldigim altinlar sebebiyle bu ay sıkıştık. Ama olsun elimzde kalanları yettirmek zorundayim :) dün bizimkileri ağırladık 150 tl.harcama yapmis eşim. Yarin aksam da arkadasim gelecek normalde esim ben arkadasimde disarda program yapar, yer kafeye falan gideriz diye düşünmüştüm. Ama şimdi kalktım etli kurufasulye yapiyorum. Yarin iş çıkışı yanima pilav cacik yaparim. Dondurucuda da kıymalı boregim var onu da koyarim. Erikli kirazli okmposto da yaparim. dışarda yapacağımız masraftan kurtulurum. Aksam da bizim balkon manzarasi cok guzel orda otururoluruz cay tatli meyve yeriz. Bence disarda takilmaktan hem daha kaliteli zaman geçirir hem de sifir masraf olir. Evde herseyim var cok şükür.

İyi kandiller kızlar

Kardeşim 1 gr altın almış kendi biriktirdiği bozukluklarla :halay:

O kadar anlattım 24 ayar al diye ama ucuz diye 22 ayar olanı almış :KK45: 170 liraya

Biz de ev almak istiyoruz bakalım ufak da olsa herkes elinden geleni yapıyor :KK51: aile olmak muhteşem bi şey :dondurma:

Bayram oncesi tasinma iyi oldu. Babam kendi dolaplarini da kursaydı onlarin esyalari kaldi hurçlarda. Onlarda kendi odalarinda zaten. Ben dun tasinirken hemen dolabimi yerlestirdim aradan cikti. Evdeki diger islere daha rahat kosuyorum
Hayırlı olsun canım bayram öncesi iyi olmuş.

İyi kandiller kızlar

Kardeşim 1 gr altın almış kendi biriktirdiği bozukluklarla :halay:

O kadar anlattım 24 ayar al diye ama ucuz diye 22 ayar olanı almış :KK45: 170 liraya

Biz de ev almak istiyoruz bakalım ufak da olsa herkes elinden geleni yapıyor :KK51: aile olmak muhteşem bi şey :dondurma:
Canım altın altındır olsun :))
Sevindim kardeşin adına

Şu saat oldu hala evle uğraşıyoruz valla yildim. Mutfağı boyadı eşim, salon hariç camları sildim. Yatak odasında biraz görsel değişiklikler yaptık, gardrop içlerini elden geçirdim. Mutfak dolaplarini üst ve iç olarak sildim. Dışlari kaldı. Supur, sil derken bu saat oldu

Benim eksik tamamlama vaktim başladı mecburen, ev alana kadar eksikleri hep erteledik kendi evimizde alırız yaparız dedik.
Liste yaptım küçük eksikleri alıyorum.
Halılardan sonra tencereleri degistirmem gerek. Önce granit ve çelikler, sonra da tavalar.
Epey eksigim daha var benim ya
canim sen kac yillik evlisin
ben tayin vs derken taşımaktan da yipranan esyalarim oldu ama ev sahibi olunca alirsin tatlu bosver diyerek erteliyorum

Günaydın kızlar
T tatlu yedi yıllık evliyim ben
Kiradayiz diye perde, hali gibi şeyleri ikinci kalite almıştım, bazı şeyleri evin ölçülerine göre yaptik getiremedim.
Mobilya değil ama mutfak malzemeleri epey eskidi, evde yedeği olanları bardak, tabak gibi yenileri kullanmaya başladım. Ben de kendi evim olunca diye ertelediklerimi ve mecburen olmasi gerekenleri yavaştan halletmeye başladım.
Sen de evi aldıktan sonra yap, hali bile mesela ebati uymuyor, rengi tutmuyor

canim sen kac yillik evlisin
ben tayin vs derken taşımaktan da yipranan esyalarim oldu ama ev sahibi olunca alirsin tatlu bosver diyerek erteliyorum
Biz de şu an doğu görevindeyiz. Eşyalarım 15 yaş ve üstü ayrıca çok taşındığımız için biraz yıprandılar. Ben de doğu görevinden dönüşte nasipse salonumu ve yatak odamı değiştirmeyi düşünüyorum. Buzdolabımı ve bulaşık makinemi de inşallah nasip olur.
Kendi evimiz var cok şükür ama oturmak hiç nasip olmadı. Belki tayin olduğumuz yerden güzel bir ev nasip olur...

Günaydın kızlar
T tatlu yedi yıllık evliyim ben
Kiradayiz diye perde, hali gibi şeyleri ikinci kalite almıştım, bazı şeyleri evin ölçülerine göre yaptik getiremedim.
Mobilya değil ama mutfak malzemeleri epey eskidi, evde yedeği olanları bardak, tabak gibi yenileri kullanmaya başladım. Ben de kendi evim olunca diye ertelediklerimi ve mecburen olmasi gerekenleri yavaştan halletmeye başladım.
Sen de evi aldıktan sonra yap, hali bile mesela ebati uymuyor, rengi tutmuyor
bizde cnm yaklasik 7 yillik evliyiz dogi gorevim de bikac ev değişikliği vs derken mobilylarim da yiprandi mutfak eayalarim da aynı sekilde kotu olmaya basladi.

insallah dedigin gibi kendi evim olursa ona uygun düzenlerim

sekerim00 sekerim00 hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah. canım aldığın evin bölgesi ne olarak geçiyor acaba? hangi etap diye geçiyor söylersen evlere ben de bi bakmak istiyorum.bi de mesela kiraya versen ne kadara kadar verilebilir?

sekerim00 sekerim00 hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah. canım aldığın evin bölgesi ne olarak geçiyor acaba? hangi etap diye geçiyor söylersen evlere ben de bi bakmak istiyorum.bi de mesela kiraya versen ne kadara kadar verilebilir?

çok sağol canım Allah razı olsun
ben şu an oturduğum yerden aldığım evi görüyorum
ama oturduğum yer Keçiören evi aldığım yer altındağ :))
ankarakuzeykent diye instagramın varsa orda arat evlerin videosu var
kirayada verilebilecek bi yer diye duydum hatta birinden 1000 tlye kiraya verilir demişler ama o kadarda yüksek olmaz diyorum ama bellide olmaz önünde havuz falan olcak verilir belki

çok sağol canım Allah razı olsun
ben şu an oturduğum yerden aldığım evi görüyorum
ama oturduğum yer Keçiören evi aldığım yer altındağ :))
ankarakuzeykent diye instagramın varsa orda arat evlerin videosu var
kirayada verilebilecek bi yer diye duydum hatta birinden 1000 tlye kiraya verilir demişler ama o kadarda yüksek olmaz diyorum ama bellide olmaz önünde havuz falan olcak verilir belki
Hayirli ugurlu olsun insallah odeme kolayligi versin Rabbimm
Instagramdaki hangisi sizin ev? Bazisi 3 4 katli bazisi faha yuksek

Back
X