• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sporumu yaptim duşumu aldim camasirlar yikaniyor bir seyler yiyip dinlenecegim inş

ben spora baslayip yasam tarzina donusturemiyorum
Bizim sporlar dönemsel :))))
Ben her yıl istisnasız yazın spora başlıyorum ve istikrarla devam ediyorum ama mesailer başlayınca herşey altüst oluyor:(
Bakalım bu sene nasıl olacak

Bizim sporlar dönemsel :))))
Ben her yıl istisnasız yazın spora başlıyorum ve istikrarla devam ediyorum ama mesailer başlayınca herşey altüst oluyor:KK43:
Bakalım bu sene nasıl olacak
evet donemsel senede 2 kez 2 ser ay yapiyorum sonra is guc derken bırakıyorum

kızlar selam.

bugün boş kalmış topiğimiz...

sabahtan beri koşturuyorum, acayip yoruldum...
sabah 8.30 da evden çıktım.bankalara uğrayıp kk borcumu ödedim.şimdi 1 kart ve kredi ödemem kaldı 3000 tl onlar için ayırdım. bu ay şükür biraz daha düştü.

saat 10 da psikolog randevum vardı. 1 saat orada geçti. 1 aydır gidiyorum.hem araba kullanmak hem de genel kaygı ve sıkıntılarımdan konuşup sohbet ediyoruz, bir profesyonelle konuşmak iyi geliyor..
eve dönerken migrosa girdim dolmalık biber, kıyma,maydanoz aldım..hemen eve koşup etli kırmızı ve yeşil biber dolma yapıp havuza indim..3 saat kadar yüzüp eve çıkıp duşumu alıp akşam için dolmanın yanına kuru cacık ve kaşarlı makarna yaptım.acıkmıştım bir şeyler atıştırıp evi süpürdüm, sildim..şimdi biraz toz alıp film izlemeye geçeceğim..eşim 7 gibi gelir, o gelince önce arabayla gezdireceğim sonra da sevdiğimiz bir parkur var deniz manzaralı, orada yürüyüş yapacağız...

geçen hafta katıldığım bir kurs vardı 95 ile geçmişim. bugün sertifika ücretini yatırdım, yakında sertifikam da gelir..
günler ne kadar hızlı geçiyor....

Ben dün ayakbileğimi burktum bağlar zedelenmiş...pencere siliyordum aşağı indim sandalyeden dengem bir bozuldu toparlayım tutunayım kötü düşmeyim derken kendimi 3 metre ötedeki dolaba çarparak anca durdurabildim bu arada ayağım burkuldu...bir acı bir acı:rolleyes: herhalde 15 dakika yerlerde yuvarlanıp :skandal:böğürdüm...Allahtan kırılmadı...şimdi bir ayakkabı gibi birşey verdiler onunla yavaş yavaş yürüyorum koltuk deyneğiyle

Ben dün ayakbileğimi burktum bağlar zedelenmiş...pencere siliyordum aşağı indim sandalyeden dengem bir bozuldu toparlayım tutunayım kötü düşmeyim derken kendimi 3 metre ötedeki dolaba çarparak anca durdurabildim bu arada ayağım burkuldu...bir acı bir acı:rolleyes: herhalde 15 dakika yerlerde yuvarlanıp :skandal:böğürdüm...Allahtan kırılmadı...şimdi bir ayakkabı gibi birşey verdiler onunla yavaş yavaş yürüyorum koltuk deyneğiyle
çok geçmiş olsun, Allah korumuş..stabilizasyon ortezidir o verdikleri bir dönem ben de takmıştım...

Ben-Hic Ben-Hic cok gecmis olsun o aci cok kotudur gercekten ins kisa zamanda toparlarsın
Teşekkürler tatlum bugün kızım ve oğlum anlatıyor...ben yuvarlanıp böğürünce iki sıpalarım başımda güleceklermişte ben kızarım diye kendilerini zor tutmuşlar:eek::KK43:

He işte öyle birşey benim türkcem biraz zayıf yeni yeni toparlanıyor kitap falan okuyarak
:)))) seni düzeltmek için yazmadım canım, bi dönem o kadar çok kişiye ayağımı burktum stabilizasyon ortezi taktim diye açıklama yaptım ki, aklımda kalmış ismi ;)

:)))) seni düzeltmek için yazmadım canım, bi dönem o kadar çok kişiye ayağımı burktum stabilizasyon ortezi taktim diye açıklama yaptım ki, aklımda kalmış ismi :KK66:
Yol yok sen düzelt...benim için iyi olur öğrenirim...bağlar kopmuşda olabilir ama ameliyat etmiyoruz artık dediler böyle düzelmesini bekliyorlarmış..ilerde sıkıntı olursa ediyorlarmış ameliyatı...sendede öyle birşey varmıydı...ne biliyim hani bağlar böyle kopmuş nasıl düzelcek sarkan kablo gibi gözümün önüne geliyor :KK43:

Yol yok sen düzelt...benim için iyi olur öğrenirim...bağlar kopmuşda olabilir ama ameliyat etmiyoruz artık dediler böyle düzelmesini bekliyorlarmış..ilerde sıkıntı olursa ediyorlarmış ameliyatı...sendede öyle birşey varmıydı...ne biliyim hani bağlar böyle kopmuş nasıl düzelcek sarkan kablo gibi gözümün önüne geliyor :KK43:
benimki uzun yıllar önceydi, hatırlamıyorum ama eşimin de başına geldi ona da bağlar kopmuş deyip ortez verdiler. 1 ay değnek ve ortezle gezdi sonra düzeldi.ilaçlar ve kremlerle. geçer canım merak etme sen. ameliyatlık bir durum değil, düzeliyor zamanla.

Şuraya hayalleri suya düşmüş bir kahvemsi hüzün bırakıyorum:(
Tatile çıkmıyoruz, eşimle iyice hesap kitap yaptık eksideyiz, bu ay maaşından neredeyse sigara parası dışında ödeme almadi
Tatilde yaklaşık bin besyuz TL ye mal olacak ve apart.
Eşim de uzulme biraz daha bekleyelim o kadar masraf yapacaksak üç gün bile olsa herşey dahil gidelim diyor
Ben de attım kendimi parka hem yürüdüm hem azicik kafamı bosalttim

Geçmiş olsun canım

Şuraya hayalleri suya düşmüş bir kahvemsi hüzün bırakıyorum:KK43:
Tatile çıkmıyoruz, eşimle iyice hesap kitap yaptık eksideyiz, bu ay maaşından neredeyse sigara parası dışında ödeme almadi
Eşim de uzulme biraz daha bekleyelim o kadar masraf yapacaksak üç gün bile olsa herşey dahil gidelim diyor
Hayırlısı olsun inşallah
Vardır bi hikmeti mutlaka

Şuraya hayalleri suya düşmüş bir kahvemsi hüzün bırakıyorum:KK43:
Üzülme canım inşallah ilerde daha güzel tatil yaparsınız...ne güzel işte hesap kitap yapıp beraberce karar vermişsiniz...gidip geldikten sonra borçlarla uğraşmaktansa böylesi hayırlı olur inşallah

gecmıs olsun arkadasım yaa Allah korumus sadaka ver

Back
X