canim eksi hesaplarin faiziaylik falan ne kadar bilmiyorum
ama isi iyi bilene son bir kac aydir cok iyi al sat firsati verdi
canım zaten 1 yıl sonra bozdururum bozdurursam eksi hesapta işte 15 günde 25 tl gelse en fazla o da 1 senede 25 den fazla kar getirirse güzel olur tabi :dondurma:

canım zaten 1 yıl sonra bozdururum bozdurursam eksi hesapta işte 15 günde 25 tl gelse en fazla o da 1 senede 25 den fazla kar getirirse güzel olur tabi :dondurma:
bana 1000 tl ye gecen gün eksi hesapranparra çektim 1 gune 5 tl civarı faiz geldi. O yuzden iyi sormal lazim cnm sen bilirsin

yoksa dedigin gibiyse zaten o 1 senede hakkini kesin verir

bana 1000 tl ye gecen gün eksi hesapranparra çektim 1 gune 5 tl civarı faiz geldi. O yuzden iyi sormal lazim cnm sen bilirsin

yoksa dedigin gibiyse zaten o 1 senede hakkini kesin verir
geçenlerde bi 4600 gibi eksiye girmiştik sanırım
25 tl mi ne geldi 15 güne ordan biliorum bende faiz oranları arttı gerçi biraz daha yükselmiştir.hayırlısı ya
çok şükür bilincindeyiz har vurup harman savurmadık

geçenlerde bi 4600 gibi eksiye girmiştik sanırım
25 tl mi ne geldi 15 güne ordan biliorum bende faiz oranları arttı gerçi biraz daha yükselmiştir.hayırlısı ya
çok şükür bilincindeyiz har vurup harman savurmadık
o zaman dusunebilirsin cnm bak ogleye dogru artti simdi dusmeye basladi sabir ve bilgi isi biraz altin

cnm ogretmenim su an yaz tatili ev isleri kislik hazirlik oglumla falan vakit geciriyorum

sen calisiyor musun
evet canım memurum bende
ay cidden siz öğretmenlere acayip özeniyorum yaz tatili olayınıza. belki yıl boyu çocuklarla uğraşmak zor ama cidden bayan için yarı zamanlı evde gibisiniz çok hoş :dondurma:

Öğleyin kızımla çıktık bana pahalıya patladı biraz
Kızıma 3 elbise birini kına gecesinde giyecek. Ayakkabı bikini üstü iç çamaşırı , kendime birşey almayacaktım sözde. Pareo elbise, 2 tişört 2 de atlet 1 pantalon kına gecesinde giymek için bana da elbise aldık. Ben hiç çıkmasam daha iyi:confused:

evet canım memurum bende
ay cidden siz öğretmenlere acayip özeniyorum yaz tatili olayınıza. belki yıl boyu çocuklarla uğraşmak zor ama cidden bayan için yarı zamanlı evde gibisiniz çok hoş :dondurma:
canim her öğretmenin calisma saati ayni degil ben tam gun çalışıyorum 5 e dogru cikiyorum
sevmek onemli meslegi cok sukur seviyorum cocuklar dunyanin en guzel varliklari:anne::KK200::KK36:

:işsiz: bu ay birikim yok...
2600 kredi karti + 550 kardeş sigorta + 350 faturalar=3500

o_O bu ay kartımı iptal edeyim dedim..aileme sanki bankaya çalışıyom.. bitsin dedim o_O babama ...bana bu ay bak dedim :KK14: :olamaz::olamaz::olamaz:
ay canim kart basa bela cidden bende odedikce limit dusurerek kapattiracagim sanirim

Back
X