• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimki hala yatmadi ya ne dandik işler böyle. Ne kadar yatti peki canım maaşa göre nasıl hesapliyorlar ki acaba?
maasımı 348tl zamlı aldm 195lira maas farkı yattı canım. bıldıgım kadarıyla aldıgın zamı 31e bölüp 14le mi ne carpıyosun 14gunluk farkın oluyo ya.
348zam aldm ama onumuzdeki ay en az 100lira dusecekmıs canım

maasımı 348tl zamlı aldm 195lira maas farkı yattı canım. bıldıgım kadarıyla aldıgın zamı 31e bölüp 14le mi ne carpıyosun 14gunluk farkın oluyo ya.
348zam aldm ama onumuzdeki ay en az 100lira dusecekmıs canım
Teşekkür ederim canım hesaplayayim bi. Doktor işini naptın?

Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım :)
Bizde 26sında eşimin ailesine gidicez 1 hafta kadar. Ona da pek izin denmez ama işte yorgunluk. Sonra dönüp çalışmaya devam. Eylülde belki bir süre ayarlayabilirsek birşeyler yapmak istiyoruz. Bu sene pek bi plansız oldu. Hiç birşey ayarlayamadık.
Olsun canım iş dışında o yine bir nevi tatil :)
Biz erken planlamıştık tatili ama fiyatlar çok abartılı yüksek bu sene. Heleki son dakika indirim fırsatlarına da bakayım dedim ,insan kandırmak resmen indirim falan yok. Çünkü 5/6 binden aşağıda yer yok.

Teşekkür ederim canım hesaplayayim bi. Doktor işini naptın?
doktora gıtmeye karar verdm canım hazır ankaraya gıtmısken gıdıcem ertelenıyo hep cunku artık parasından da gectim napım. bugun adetlıyken hormon testı de yaptırdm sonuclara dr um gayet ıyı dedım yanımda onu da götürcem ıns bakalm nasıp.aynı seyleri soylese de en azından ıcımde kalmaz gıtsemıydım dıye

doktora gıtmeye karar verdm canım hazır ankaraya gıtmısken gıdıcem ertelenıyo hep cunku artık parasından da gectim napım. bugun adetlıyken hormon testı de yaptırdm sonuclara dr um gayet ıyı dedım yanımda onu da götürcem ıns bakalm nasıp.aynı seyleri soylese de en azından ıcımde kalmaz gıtsemıydım dıye
Haklısın canım hayırlısı olsun inşallah hakkinda

Iyi aksamlar hatunlarrr:KK36:

Bugün deniz sefası yaptık. Yarın tatilin son günü hiç çıkmak istemiyorum denizden:21:
25 inde önce Çanakkaleyi şöyle bir dolaşıp yola koyulacagiz kısmetse...
26 si gibi evde olursak işler beni bekler.

Turtacïm :KK68:300 tl kenarda duruyor. Onu altin mi yapsam. Birde kumbarama attiklarim var. Birikimim bu ay bu kadar şimdilik.

Bugün deniz sefası yaptık. Yarın tatilin son günü hiç çıkmak istemiyorum denizden:21:

Turtacïm :KK68:300 tl kenarda duruyor. Onu altin mi yapsam. Birde kumbarama attiklarim var. Birikimim bu ay bu kadar şimdilik.

İyi tatiller canım tadını çıkar ;)
Birikimin şöyle dursun ekleyeyim onu ;)

Olsun canım iş dışında o yine bir nevi tatil :)
Biz erken planlamıştık tatili ama fiyatlar çok abartılı yüksek bu sene. Heleki son dakika indirim fırsatlarına da bakayım dedim ,insan kandırmak resmen indirim falan yok. Çünkü 5/6 binden aşağıda yer yok.
Sorma canım. Tatile git stres atmaya bi dünya para harcayıp sıkışınca yine strese gir :)
Benim bu ay 16gr birikimim oldu canım. Listeye ekler misin?
Bir cumhuriyette düğün için takıcam. Benim aldığım mesai ücretleri 2 aydır düğünlere gidiyor :)

Sorma canım. Tatile git stres atmaya bi dünya para harcayıp sıkışınca yine strese gir :)
Benim bu ay 16gr birikimim oldu canım. Listeye ekler misin?
Bir cumhuriyette düğün için takıcam. Benim aldığım mesai ücretleri 2 aydır düğünlere gidiyor :)
Aynen canım ya :)
Sözde stres atacağız ama verip vereceğimiz para da stres sebebi :D
Birikimlerini bereketli olsun ekliyorum :)

kizlarr simdi oturdum bu sabah ev islerine yogunlastim ogleden sonra yüklü bir pazar alisverisi sonrasi cok sukur dondurucuyu bayagi doldurdum ama yorgunluktan pert oldum
dus aldim teli elime aldim
barbunya fasulye bamya dolmalik biberler hazirladim koydum.

yarin insallah hicbir sey yapmadan dinlencem

Ben bu sene kış hazırlıklarına daha başlayamadim:(
Barbunya ve fasulyeyi annem bahçeden sipariş vermis o yapacak
Ben bugün için dolmalık biber aldım ama sonra yapmaktan vazgeçtim dondurucuya attım.
Sarımsaklardan sonra bir poşet dolmalık biberi oldu:)
Temmuz bitsin ağustosta bayrama kadar yaparım umarim

Evime eylül ayında dönücem bende memelelete gitmeden 10 poşet bamya ve 5 poşet barbunya koymuştum bamyadan 10 poşet daha koyarım en az
Döndüğümde
seminer haftası buzluk çalışmaları başlayacak tekrardan
Taze fasulye,barbunya,dolmalık,kırmızı ve sivri biber önceliklerim olacak

Back
X