Seni cok iyi anliyorum canım inşallah hakkınızda hayırlısı gönlünüze göre olur

madem 1 yıl gibi bi süre kafanızda var ben olsam altına yatırırdım canım en güvenli liman derler ya kesinlikle buna katılıyorum ama tabi ki bu benim fikrim

fakat bizde en az 2-3 yıl biriktirip ev peşinatı yapmak istiyoruz belki arada arabizin modelini de yükseltebiliriz bizi zorlamıycak şekilde

istersen metten araştırabilirsin son 1 sene de mesela altın ne kadar kazandırmış ben küçük birikimlerimi $ olarakda yapıyorum bazen duruma göre o $ ları altına çeviriyorum bunlarıda mobil bankacılıktan yapıyorum yani fiziki altın biriktirmiyorum internet bankacılıgında altın hesabı açmanızı öneririm eğer altın olarak birikim yapıcaksanız çünkü gr altında ve internet bankacılığında alış satış farkı daha az yani aldıgınızı satarken daha az zarar edersiniz bilemiyorum biraz da olsa yardımcı olabildim mi

bu arada $ a ben şuan için güvenmiyorum zira trump ın politikaları $ a zarar vermekten başka bişeye yaramıyor ancak $ bu elbette çıkış yönüne dönucektir açıkcası daha uzun süre olsaydı $ da biriktirebilirsiniz derdim ancak şuan için ben olsam o parayı altına yatırırım canım ama fiziki altına degil yani çalınma kaygısı olmaz hem de alış satış farkından fazla zarar etmezsiniz