- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #6.721
Akşamları ve h.sonları böyleKızlar buralar ne kadar sessiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları ve h.sonları böyleKızlar buralar ne kadar sessiz![]()
Akşamları ve h.sonları böyleAnka canım yarın A101 e kapaklı plastik geliyor hem de çok ucuz valla görünce aklıma sen geldin
![]()
Ben plastik kullanmıyorum canım ya.Akşamları ve h.sonları böyleAnka canım yarın A101 e kapaklı plastik geliyor hem de çok ucuz valla görünce aklıma sen geldin
![]()
Doğru canım herkes çalışıyor.Akşamları ve h.sonları böyleAnka canım yarın A101 e kapaklı plastik geliyor hem de çok ucuz valla görünce aklıma sen geldin
![]()
Plastik düşmanı ama plastik tupper aşığıBen plastik kullanmıyorum canım ya.yanlış anlaşıldım sanırım. Benim tupperware merakım var. Üzerinde tupper yazmazsa almam
ama artık yazsa da almayacağım. Altın alacağım artık.
![]()
Ben plastik kullanmıyorum canım ya.yanlış anlaşıldım sanırım. Benim tupperware merakım var. Üzerinde tupper yazmazsa almam
ama artık yazsa da almayacağım. Altın alacağım artık.
![]()
Eşleriyle muhabbet ediyorlar galiba canım :) benimki çalışıyor kızım da uyudu ondan bakabiliyorumDoğru canım herkes çalışıyor.
Dinleniyorlardır.
Ama burayıda boş bırakmasınlar yaş.
Iyi aksamlar kızlar
Bir yerden bekledigim 35 euro vardı.
Bu akşam o geldi. Onuda hemen kumbaraya attìm
Keske hep böyle olsa yaa.sempatik_kiz bugün süpersin...
Aynen aynen altın alacağım artık.Plastik düşmanı ama plastik tupper aşığı
Altın alacağız Çeyrekler, yarımlar, atalarrr....
Kumbaraya para atacağız...
Bütçede plastiğe yer yok
Pardon tupper a![]()
valla seni tupperware kullanmayan anlayamaz canım sanırım
biz altın alırsan çok güzel anlarız seni hem de çarşıdaki kuyumcudan alacaksın artık dimi :))
Olabilir. :))valla seni tupperware kullanmayan anlayamaz canım sanırım
biz altın alırsan çok güzel anlarız seni hem de çarşıdaki kuyumcudan alacaksın artık dimi :))
Eşleriyle muhabbet ediyorlar galiba canım :) benimki çalışıyor kızım da uyudu ondan bakabiliyorumgündüz de yetişemiyorum bu kızların hızına ben
![]()
Her türlü yetişmiyor yani. :))