- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #7.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olur güzelaynen..sürekli hesap kitap yapar oldum..mesela şimdi oturdum indirim kataloglarına bakıyorum marketlerin..allah hepimizin sonunu hayır etsin![]()
Eminimki siz yaparsınızGünaydın herkese=)
KAhvaltılar evden, kumbaraya 3,5 TL attım
400 lira hesapladığım marangoz masrafı 800 e çıktı, nasıl çıkacağım bu işlerin içinden bilmiyorum=)

Insan çok gaza geliyor değil mi canım..Sadece kahvaltı yaptım bütüüüüün işler duruyor .bulaşık
çamaşır
ütü
Wc-banyo yıkanacak
Ev ve yataklar toplanacak
Süpürge de yapmam lazım
Burayı ve altın fotoğraflarını bırakıp gidemiyorum![]()
kolay gelsin hocam. aynı işlerin kat kat fazlası bende de var. benim de hiç yapasım yok ama yapmam lazım. hadi beraber kalkalım 1 saat mola vermeden yapalım işlerimizi gelelimSadece kahvaltı yaptım bütüüüüün işler duruyor .bulaşık
çamaşır
ütü
Wc-banyo yıkanacak
Ev ve yataklar toplanacak
Süpürge de yapmam lazım
Burayı ve altın fotoğraflarını bırakıp gidemiyorum![]()
Günaydın bayanlar
Listemiz bi Harika olmuş
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız![]()
Teşekkürler kızlar Günaydın...Gümaydın dostlarherkese güzel bir gün diliyorum
bu arada liste ve hedeflerde şahane herkese başarılar diliyorum allah utandırmasın hiçbirimizi
![]()
GünaydınGünaydın herkese=)
KAhvaltılar evden, kumbaraya 3,5 TL attım
400 lira hesapladığım marangoz masrafı 800 e çıktı, nasıl çıkacağım bu işlerin içinden bilmiyorum=)
Günaydın Canım, amin inşallah...karamelli_turta maşallah arkadaşım ellerine sağlık. Listeyi yapmışsın.. Herkes hedefini tuttursun inşallah.
Günaydın Canım...ben günaydın yazmamışım... Günaydın herkese arkadaşlar. bol tasarruflu bir gün olsun hepimize![]()

Günaydın Canım...
Bu arada naptın hedefleri belirledin mi?
Kızlar oğlum sabaha kadar öksürdü yarın için doktora randevu aldım o zamana kadar önerebileceginiz bişey var mı![]()
8 aylık cnmKaç yaşında bilmiyorum ama ben bu durumda 1 tatlı kaşığı bala 10 damla kadar limon sıkıp karıştırıp içiriyorum. Çok iyi geliyor. Oğlum 1,5 yaşında.
Kızlar oğlum sabaha kadar öksürdü yarın için doktora randevu aldım o zamana kadar önerebileceginiz bişey var mı![]()
Aaaa evet Kadir Tuğcu da bunu öneriyordu rahatlatıyor gerçekten.Kaç yaşında bilmiyorum ama ben bu durumda 1 tatlı kaşığı bala 10 damla kadar limon sıkıp karıştırıp içiriyorum. Çok iyi geliyor. Oğlum 1,5 yaşında.
bal olmaz o zaman.. 60 ml ıhlamur ver canım...8 aylık cnm
Ihlamur kaynatmani önerebilirim canım geçmiş olsun. ..Kızlar oğlum sabaha kadar öksürdü yarın için doktora randevu aldım o zamana kadar önerebileceginiz bişey var mı![]()
Süpersinekim ayı için mi.
maaş gelir gelmez 1000 TL ayıracağım. gün de bende 1050 gelecek kendime bilezik alacağım![]()
yaparımmmmmm yapacağımmmm

Ekim ayı gelir gider tablonu yap cnm çok faydalı oluyor bana. .yaparımmmmmm yapacağımmmm![]()