- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.301
Bereketli olsun birikimlerin canım ocağa kadar hedef ne senin?yan kaç gram lik bilezik dysunuyorsunBende zulaya +100 daha artım
Hedefe kaldı 2700 ₺![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun birikimlerin canım ocağa kadar hedef ne senin?yan kaç gram lik bilezik dysunuyorsunBende zulaya +100 daha artım
Hedefe kaldı 2700 ₺![]()
Bereketli olsun canımBende zulaya +100 daha artım
Hedefe kaldı 2700 ₺![]()

allah bereket versin canım. benim 1 TL bile yok kumbaraya atacak :)) satış yaparsam eğer gelenleri direk kumbaraya atacağım...Bende zulaya +100 daha artım
Hedefe kaldı 2700 ₺![]()

Ne satışı yapıyorsun canımallah bereket versin canım. benim 1 TL bile yok kumbaraya atacak :)) satış yaparsam eğer gelenleri direk kumbaraya atacağım...
Yok canım o bilejliklerin pek işçiliği olmaz çünkü çeyrek le oluyor sadece etraftaki birleşme zinciri çok incikli tasli falan olmaz sa bozarken zarar etmezsin yatırım amaçlı hrmde kullanmak maksatlı da çok tercih ediliyor sonuçta ceyreklerini kolunda taşıyorsun dimi amabalbebekk
Benim ocak hedefim 3000 ₺ canım
Hazırda da bi 3000 ₺ birikimim var .
Haziran'a kadar birikime devam edip 50 gr lık bi burma almak istiyorum ben .
Fazlası olursa da gr alcam inşallah .
Anka
Benim kumbaram Yok da 50₺ lik banknotla biriktiriyorum canım.
Aslında bi bozuk kumbaram var içinde 8 liram var çok istiyorum biriktirmek ama o da 50₺ olunca tümletiyorum
Estella-
Aynen altına el uzatılacak gibi değil ama içimden bi ses DAha da artacak bugünleri arıycaz diyo
geçen günler de çeyrekle yapılmış bileklik fotosu atmıştı ya bi arkadaş . O dA aklımdan hiç çıkmıyor . Acaba işçiliği çok mu oluyor onun dA kızlar
aylık o kadar masrafımız var ki
düşündükçe deli oluyorum
1010 lira araba kredisi (kasım 2018 de son)
1400 lira ihtiyaç kredisi (temmuz 2018 de son)
600 lira kira (1 ay sonra 700 olacak)
75 lira aydat
faturalar var bir sürü
şimdi kış geliyor.
yakıt parası
kızıma kışlık aldık biraz, biraz daha alacağız
doğacak bebeğime daha bir şey almadık. kızımdan kalanları kullanıcam ama kızım yazın doğmuştu, gene yenidoğan için kışlık almam lazım.
ekimde bir arkadaşım doğum yapacak bebeğine bir çeyrek altın bir de kıyafet almalıyım. o benimkine almıştı.
eşim yeni bir ayakkabı istiyor.
150 liralık tarhana yaptırdım onun parasını vereceğim.
mutfak masrafı almış başını gidiyor. meyveyi balığı eksik etmemeye gayret ediyoruz kızımdan dolayı
kendi keyfim için 150 liralık alışverişim anca olacak. o da 150 temizlik (ayda bir alıyorum)
letgo ile kolay sat diycem şimdi reklam gibi:) benim annem de bana yaptırdı hem de o kadar pahalıya dantelli fln el emeği. kıyamıyorum ama hiç de kullanmıyoruz.bir de bir şey sorcam
benim kayınvalide düğünden önce çeyizlik yatak örtüsü yaptırdı yorgancıya, boncuklu saten fırfırlı falan, hiç kullanmadım. ne yapsam ki onu. evde yer kapladıkça bana batıyor.
Söylemiştim ya. Tekrar söylemeye korkuyorumNe satışı yapıyorsun canım![]()
Yine mi harcama yapıyorsun aaaSöylemiştim ya. Tekrar söylemeye korkuyorumhay senin dersiniz diye
![]()

Yok canım elimdeki ürünleri satıyorum. Aşağıda bodrumda bir suru urun var. Kampanya oldukça aldım. Satıyorum isteyen oldukça. Varsa ihtiyacınız göndereyimYine mi harcama yapıyorsun aaa![]()
ay canım cok zor ya
letgo ile kolay sat diycem şimdi reklam gibi:) benim annem de bana yaptırdı hem de o kadar pahalıya dantelli fln el emeği. kıyamıyorum ama hiç de kullanmıyoruz.
Söylemiştim ya. Tekrar söylemeye korkuyorumhay senin dersiniz diye
![]()
hahaha valla kaptan cımbızlar seni sopayla bekliyor zatenSöylemiştim ya. Tekrar söylemeye korkuyorumhay senin dersiniz diye
![]()
Evet yaa çok haklısın. Zaten isteyen olursa getirteceğim artık. Elimdekileri çıkaracağım bundan sonra.hahaha valla kaptan cımbızlar seni sopayla bekliyor zaten
bu arada şu network işlerine ne zaman bulaşsam satmaktan çok kendim kullandım çevremdekiler de keza öyle. sistem buna teşvik ediyor bence sattığında kazandığından fazla harcıyorsan hemen iptal etmelisin![]()
Ben de çocukların çorbasına katıyorum.kızlar bu arada makarna haşladığınız suyla çorba yapabilirsiniz aklıma geldi annem yaptı da dün :)