- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #8.641
Aleyküm selam pınarrSelam hamimlar :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam pınarrSelam hamimlar :)
Ekstra harcamalar mi çıktı canimBikac gundur kumbaralarim resmen acliktan agliyorlar...:'(
Ekstra degil abla. :) ben calismiyorum zaten.Ekstra harcamalar mi çıktı canim
Tamam şimdi hatirladim okuyordum galiba bekar misin yaş kacEkstra degil abla. :) ben calismiyorum zaten.
Hayırlısı olsun canım yine de bir ata edermiş işteEylül ayı birikimi sıfır olan benim aslında.
Çok masraflı bir ay oldu tatil yaptık bir hafta tabi Bedava değil ödedik son taksidi.
Çocuklar okula başladı yaklaşık 600 kadar okul masrafları çıktı.
Birikime her ay bir ata hedefleyen ben bu ay sadece kumbaraya attım sanırım 75 tl var içinde.
Bayram paraları var birde ama onlar ekstra. 700 tl. Üzerini tamamlayıp ata alacağım kısmetse...
Ekimden itibaren her ay bir ata hedefe devam inş bir de ekstra her ay çeyrek parası atacağım kumbaraya.
Ya kısmet...
Günaydın tatlım..Günaydın kizlar
yine gece uyumadan güne başladım![]()
Keşke sadece dönseler saat üç de resmen oturduk ailecekGünaydın tatlım..
Sen niçin uyumadın seninde mi bebeler kıpır kıpır döndü![]()
Çocuklar küçükken öyle... Peygamber sabrı lazım bize... Küçük çocuk bakıp büyütmek gerçekten zor sağolsunlar da...Keşke sadece dönseler saat üç de resmen oturduk ailecek![]()
Günaydın... Hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun inşallah.... Yerleşirsiniz yavaş yavaş :)Gunaydin kizlar aldigimiz eve gectik sonunda :)
tasinma buyuk skntiymis ya ama yavas yavas islerimi yaparim.mutfak salon oturma odasinin isi bitti.cocuk odasi ve yatak odasininki daha yapilmayi bekliyor.
Insanin kendi evi olmasi cok guzel herseyi daha bir ozenerek yapiyor
Allahim hayirli hayirli evi olmayan herkese ev nasip etsin insallah
Sagol canimGünaydın... Hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun inşallah.... Yerleşirsiniz yavaş yavaş :)